Αστρολόγος προβλέψεις 15/07 Δευτέρα

erwtikes-provlepsis-tetarti-30-4

Αστρολόγος προβλέψεις 15/07 Δευτέρα

Αστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Στον Αιγόκερω που βρίσκεται, προετοιμάζεται για την αυριανή Πανσέληνο και την Έκλειψη Σελήνης.

Οι ευθύνες πρωταγωνιστούν στο πρόγραμμά σας, η μέρα απαιτεί πειθαρχία και καλό προγραμματισμό των κινήσεών σας.

Η Σελήνη θα σχηματίσει μια αίσια όψη με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Θα λάβετε μεγάλη βοήθεια και υποστήριξη, για όσα πρέπει να γνωρίζετε και τη θέση που βρίσκονται τα θέματά σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τη Δευτέρα, μην βιαστείτε να δεσμευθείτε για τις οικονομικές σας υποθέσεις. Επίσης, μην σπεύσετε να πραγματοποιήσετε σήμερα ό,τι συζητήσατε το σαββατοκύριακο. Τη Δευτέρα καλό θα ήταν να ψάξετε γύρω σας, να συγκεντρώσετε πληροφορίες ή να κάνετε τις απαραίτητες αρχικές επαφές πριν κάνετε κάτι συγκεκριμένο.

Σήμερα θα πρέπει να ακούσετε τη διαίσθησή σας. Μην βιαστείτε να ακολουθήσετε τις συμβουλές άλλων ανθρώπων. Ειδικά αν δεν αντιλαμβάνονται και κατανοούν τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο με εσάς. Σήμερα οι προσευχές θα έχουν ισχυρή ενέργεια και τα θαύματα είναι δυνατόν να συμβούν.

zwdia-taro-astra

Αστρολόγος προβλέψεις 15/07 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Τη Δευτέρα θα έχετε καλή διάθεση. Ένας βασικός λόγος για αυτό, θα είναι οι συζητήσεις ή οι συναντήσεις με φίλους. Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για νέες γνωριμίες ανεξάρτητα από τον σκοπό για τον οποίο θα γίνουν. Στη δουλειά σας, να περιμένετε μια ήρεμη ή επιτυχημένη μέρα. Θα πάρετε νέα ή θα έχετε μια συνομιλία με κάποιον που ζει σε άλλη πόλη ή χώρα.

Οι περισσότεροι από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Στις αρχές της εβδομάδας θα είστε απασχολημένοι με προβλήματα στο σπίτι σας. Θα ασχολείστε με έγγραφα και άλλα. Σήμερα ίσως να εκπλαγείτε με νέα σχετικά με την εξέλιξη ενός προβλήματος υγείας κάποιου φίλου ή συγγενή. Σήμερα αποφύγετε συγκρούσεις και εντάσεις στο σπίτι σας. Αυτή θα είναι μια καλή μέρα για να εξετάσετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον σας.

xartomanteia

Εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Τη Δευτέρα συγγενείς ή φίλοι θα σας εμπλέξουν στα οικογενειακά τους προβλήματα. Αυτή θα είναι μια καλή ημέρα για την εξέλιξη μιας ερωτικής σχέσης. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε σήμερα, θα έχουν μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη τις επόμενες δύο ημέρες.

Αστρολόγος προβλέψεις 15/07 Δευτέρα

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Δευτέρα θα είναι μια καλή μέρα για να κάνετε καινούργια σχέδια που αφορούν την προσωπική, οικογενειακή ή επαγγελματική σας ζωή. Στον ευνοϊκό αντίκτυπο των σχέσεών σας, θα έχετε μια ωφέλιμη συνάντηση ή συζήτηση με έναν εκπρόσωπο κάποιου θεσμού. Καλό θα ήταν σήμερα να αποφύγετε τις συγκρούσεις, διότι μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66