Αστρολόγος προβλέψεις 15/07 Τετάρτη

erwtikes-15314

Αστρολόγος προβλέψεις 15/07 Τετάρτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο επικοινωνιακός πλανήτης διαμένει στα εδάφη του Καρκίνου από τα τέλη του Μαΐου. Η σκέψη σας είναι στραμμένη στο να εγκαταστήσετε στη ζωή σας την ασφάλεια και τη σιγουριά!

Το σπιτικό και η οικογένεια έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο γενικότερα αυτή τη χρονιά. Τον τόνο τον έδωσε η Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο στις 10 Ιανουαρίου. Γι’ αυτό υιοθετήστε κι εσείς αυτή την έμφαση!

Η Σελήνη βρίσκεται στον σταθερό Ταύρο της Γης σήμερα. Απολαύστε την ομορφιά γύρω σας, τη φύση. Μπορείτε να επιτύχετε πράγματα, αρκεί να εστιάσετε σε αυτά και να εκτιμάτε όσα έχετε. Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Τετάρτη θα είναι σημαντικό να εναρμονίσετε όλους τους τομείς της ζωής σας, εξισορροπώντας την πνευματικότητα με τον υλικό κόσμο. Θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αξιολογήσετε τα γεγονότα της προσωπικής σας ζωής αλλά και όσα συμβαίνουν στον κόσμο γύρω σας. Ενδεχομένως να προκύψουν σοβαρές εντάσεις. Μην παρεμβαίνετε σε πράγματα για τα οποία δεν έχετε αρκετές πληροφορίες ή πόρους για να τα αντιμετωπίσετε. Σήμερα θα επενδύσετε πολλά στις οικογενειακές σας υποθέσεις. Θα έχετε την ευκαιρία να επιτύχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα και επιτυχία. Οι εκδηλώσεις ζήλιας ή οι αβάσιμες υποψίες θα δοκιμάσουν την ερωτική σας σχέση.

Διαβαστε επισης : Κάρτες των Αγγέλων 15-31/07 Μιλούν για το σήμερα των ερωτικών σχέσεων!

tarw-taro-xartomanteia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η Τετάρτη θα είναι μια κουραστική μέρα, γεμάτη με διάφορες εργασίες που πρέπει να διεκπεραιώσετε. Θα έχετε συναντήσεις, συζητήσεις και ενδεχομένως να κάνετε κάποιο ταξίδι. Εναρμονίστε τις σχέσεις σας με άτομα που είχατε διαφωνίες τις τελευταίες ημέρες. Ευνοούνται οι αλλαγές. Δείξτε περισσότερη αισιοδοξία σε ενέργειες, αποφάσεις και σχέσεις. Οι άνθρωποι στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων θα έχουν ευεργετική επίδραση στις πράξεις σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 15/07 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Την Τετάρτη μπορεί να εκπλαγείτε από συναντήσεις ή συζητήσεις με φίλους, γείτονες και άλλους γνωστούς. Ενδεχομένως να πάρετε νέα σχετικά με την υγεία ενός ατόμου που γνωρίζετε. Μπορεί επίσης να λάβετε αναπάντεχες πληροφορίες που σχετίζονται με άτομα από το παρελθόν σας. Ολοκληρώστε εργασίες σημαντικές και διατηρήστε την αρμονία στις σχέσεις με παιδιά και άτομα νεότερα από εσάς. Οι αντιπαραθέσεις θα επηρεάσουν αρνητικά την υγεία σας.

zodia-astra-tarot

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Τετάρτη φέρνει συναντήσεις ή ειδήσεις σημαντικές για το μέλλον σας. Αν ταξιδέψετε, να είστε προσεκτικοί. Θα είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί και ο έρωτας θα παίξει σημαντικό ρόλο στην διάθεσή σας. Η μέρα είναι ευνοϊκή για αλλαγές ή ανακαίνιση στο σπίτι σας. Οι οικονομικές σας υποθέσεις θα εξελιχθούν ευνοϊκά, ειδικά εάν έχετε δείξει ειλικρίνεια στις ενέργειες σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 15/07 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Ενδεχομένως να ξεκινήσετε τη μέρα σας με προβλήματα ή κακή διάθεση. Από εσάς θα εξαρτηθεί αν θα επιδεινωθεί η κατάσταση ή θα βρείτε πρακτικούς τρόπους επίλυσης των προβλημάτων σας. Η μέρα είναι ευνοϊκή για συζητήσεις ή ενέργειες οικονομικού χαρακτήρα. Αξιοποιήστε τη για να πληρώσετε λογαριασμούς, να διευθετήσετε οικονομικές σχέσεις, να λάβετε ή να στείλετε χρήματα. Να περιμένετε σημαντικά νέα ή ένα τηλεφώνημα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9