Αστρολόγος προβλέψεις 15/08 Σάββατο

imerisies-2414-zvdia

Αστρολόγος προβλέψεις 15/08 Σάββατο

Αστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο αυστηρός πλανήτης βρίσκεται στον Αιγόκερω, βάζοντας τα πάντα σε τάξη. Πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε για να το κάνετε κι εσείς σωστά!

Ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος από σήμερα, μέσα στα εδάφη του Ταύρου. Ο Ουρανός αφορά τις αλλαγές και τις καινούργιες ευκαιρίες, ο Ταύρος την οικονομική σας ασφάλεια!

Ο Ουρανός θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 14 Ιανουαρίου 2021 στον Ταύρο. Έχετε πέντε μήνες περιθώριο για να κατευθύνετε τα οικονομικά σας όπου θέλετε. Κλείστε χρέη, τακτοποιήστε λογαριασμούς!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα, ασχολείστε με όσα σας παράσχουν θαλπωρή. Το σπιτικό σας, η οικογένεια, το φαγητό… Και η αγάπη, αγάπη, αγάπη!

Περάστε τη μέρα σκορπώντας ζεστασιά, καλοσύνη και αγάπη στους ανθρώπους γύρω σας. Όχι μόνο στους συγγενείς ή τους φίλους αλλά και στους ανθρώπους που θα συναντήσετε για πρώτη φορά. Να ξέρετε ότι θα πάρετε ό,τι δίνετε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/08 Διάθεση για αλλαγές – νέος έρωτας

chartomantia-098

 

Μην κατακλύζεστε από αρνητικά συναισθήματα, μην φοβηθείτε να εμπλακείτε σε δύσκολες καταστάσεις και να αναλάβετε δεσμεύσεις. Εάν υπάρχουν άνθρωποι που αναζητούν την προσοχή σας μόνο για δικό τους όφελος, αγνοήστε τους. Δεν χρειάζεστε τέτοιες γνωριμίες, δεν φέρνουν κάτι εποικοδομητικό στη ζωή σας. Σήμερα δώστε περισσότερη ελευθερία στις ιδέες και τους στόχους σας, διατηρώντας παράλληλα κοινή λογική.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη: Το Σάββατο η προτεραιότητα πρέπει να είναι η αρμονία στις σχέσεις με την οικογένειά σας. Μπορεί να εκπλαγείτε από μια νέα γνωριμία ή ερωτική σχέση. Μην αρνηθείτε την βοήθειά σας όπου ζητηθεί. Ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε προβλήματα στις σχέσεις με άτομα στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων. Πρόκειται για μια δοκιμασία της ψυχικής και πνευματικής σας εξέλιξης.

zwdia-3-zodia

Αστρολόγος προβλέψεις 15/08 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Το Σάββατο η ανυπομονησία μπορεί να περιπλέξει τις σχέσεις με την οικογένεια ή τους συγγενείς σας. Μπορείτε να προγραμματίσετε ενέργειες για τη νέα εβδομάδα, αφού εξετάσετε καλά κάθε μία από αυτές. Θετικά συναισθήματα θα προέλθουν από την σχέση με κάποια συγγενικά πρόσωπα. Σήμερα οι πολλές επαφές θα σας επιβαρύνουν συναισθηματικά, ειδικά με άτομα στα ζώδια του αέρα ή της γης.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Το Σάββατο θα χαρείτε με νέα που αφορούν κάποιον γνωστό σας. Αγαπημένα σας πρόσωπα θα χρειαστούν την βοήθειά σας. Θα έχετε περισσότερες προσωπικές και οικογενειακές ευθύνες, με εξέλιξη ευνοϊκή και επιτυχή για εσάς. Φροντίστε την υγεία σας. Αν εργάζεστε σήμερα, μπορεί να προκύψουν μικρές δυσκολίες, παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις που σχετίζονται με την εργασία.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αστρολόγος προβλέψεις 15/08 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Το Σάββατο θα βιώσετε διάφορα απροσδόκητα συναισθήματα. Θα έχετε αισιόδοξη διάθεση και ελπίδες για ευχάριστα επερχόμενα γεγονότα. Αλλά είναι πιθανό και το αντίθετο, δηλαδή να πέσετε σε κατάθλιψη, απαισιοδοξία και να δυσκολεύεστε να επικοινωνήσετε με τους γύρω σας. Σκεφτείτε προσεκτικά πριν αποδεχτείτε μια πρόσκληση ή μια επίσκεψη.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65