Αστρολόγος προβλέψεις 15/08 Τετάρτη

evdomadiaies-17-2

Αστρολόγος προβλέψεις 15/08 Τετάρτη

Η Τετάρτη θα είναι μια μέρα αφιερωμένη σε συζητήσεις ή ενέργειες που σχετίζονται με την εναρμόνιση διαφόρων προσωπικών, οικογενειακών ή επαγγελματικών σχέσεων. Όλα αυτά θα σχετίζονται ιδιαιτέρως με τις σχέσεις με το αντίθετο φύλο ή μεταξύ διαφορετικών γενεών.

Ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα γεγονότα που θα συμβούν σήμερα θα είναι τα νέα που θα λάβετε και θα αφορούν ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα. Σήμερα, πολλοί από εσάς θα έχουν προσδοκίες για κάτι σημαντικό και ίσως να μην είναι κάτι τόσο αισιόδοξο από συναισθηματική απόψεως αλλά μια σημαντική στιγμή για το μέλλον σας.

Πιθανόν να προκύψουν κάποια προβλήματα στο σπίτι σας.

zodia-taro-45

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα καλό θα ήταν να αποφύγετε τις περιττές δαπάνες ή τις άσκοπες αγορές. Η ημέρα υποδηλώνει απατηλές υποσχέσεις για χρήματα. Σήμερα, ο,τιδήποτε αφορά τα χρήματα θα είναι απρόβλεπτο. Οι καλές στιγμές και οι εμπειρίες σήμερα θα σχετίζονται με την οικογένεια ή τους συγγενείς σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 15/08 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα θα βιώσετε μια δυσάρεστη συνάντηση ή συζήτηση. Η μέρα σας υπενθυμίζει μια δύσκολη συζήτηση. Θα αντιμετωπίσετε διάφορες περίπλοκες ή δυσάρεστες καταστάσεις στο χώρο εργασίας σας. Στο σπίτι ή στην οικογένειά σας μπορεί να χαρείτε με κάποια χρήματα ή ένα οικονομικό έγγραφο.

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, έχετε μπροστά σας μια καλή ημέρα για συναλλαγές και αγορές. Θα έχετε καλές επαφές με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Η σημερινή θα είναι μια καλή ημέρα για προσευχή ή διαλογισμό. Μερικοί από εσάς μπορεί να επισκεφτούν ένα άρρωστο άτομο ή να φροντίσουν την υγεία τους.

Αστρολόγος προβλέψεις 15/08 Τετάρτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η Τετάρτη θα είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε μια καινούργια αρχή σε ό,τι αφορά το σπίτι και την οικογένεια σας. Τα οικονομικά θέματα θα είναι ασταθή, διότι ίσως κάνετε κάποιο λάθος ή παραπλανηθείτε με ψευδείς πληροφορίες. Μπορεί να προκύψει κάποιο πρόβλημα με μια γυναίκα που θα χαλάσει τη διάθεσή σας για λίγο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087