Αστρολόγος προβλέψεις 15/09 Κυριακή

erwtika-mystika-zwdiwn

Αστρολόγος προβλέψεις 15/09 Κυριακή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Από τη θέση του στην Παρθένο, ο ζωοδότης πλανήτης προάγει την τάξη και την οργάνωση!

Είναι στην ιδιοσυγκρασία της Παρθένου να διορθώνει πράγματα, να επιλύει καταστάσεις. Αυτό ακριβώς επικρατεί στην ατμόσφαιρα αυτή την περίοδο. Μία μέρα μετά την Πανσέληνο στους Ιχθύες, νιώθετε ήδη να παίρνετε ανάσες ανακούφισης!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό σήμερα. Η ενέργεια επιστρέφει και παίρνετε ξανά τον έλεγχο. Δείτε πού βρίσκεστε και τι χρειάζεται να κάνετε για εσάς. Η μέρα απαιτεί να φροντίσετε τον εαυτό σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Κυριακή βρείτε το θάρρος και τη δύναμη να τελειώσετε με κάποιες σημαντικές δεσμεύσεις, που σας επιβραδύνουν και σας εμποδίζουν να σημειώσετε πρόοδο. Μην είστε φιλόδοξοι με κάθε κόστος, για να επιτύχετε κάτι που ίσως δεν είναι της μοίρας σας. Σκεφτείτε τις συγκεκριμένες καταστάσεις στη ζωή σας, δείτε τις ρεαλιστικά και αποφασίστε. Σήμερα μπορεί να λάβετε χρήματα, είτε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τα χρήματα που δεν θα σας εκπλήξουν: Πιθανόν να αφορούν την οικογένειά σας ή τις επαγγελματικές σας σχέσεις και ενέργειες.

Αστρολόγος προβλέψεις 15/09 Κυριακή

Η Κυριακή θα είναι μια ξεχωριστή μέρα για τα άτομα στο ζώδιο του Ζυγού, των Διδύμων ή του Υδροχόου. Ο καθένας από εσάς θα θυμάται τη σημερινή μέρα λόγω διαφορετικού γεγονότος – αλλά σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για έναν αρραβώνα ή ένα γάμο. Αν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας έχει προκύψει μια σύγκρουση σχετικά με ένα οικονομικό έγγραφο ή χρήματα, σήμερα θα συζητήσετε διάφορες απόψεις, ενέργειες και προθέσεις. Η συζήτηση με άτομα στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, μπορεί να σας δώσει μια ενδιαφέρουσα ιδέα για μια δουλειά ή για κάτι που μπορείτε να κάνετε για το σπίτι σας.

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα αναζητήσετε τους ανθρώπους και τα κίνητρα, πίσω από κουτσομπολιά και ίντριγκες εις βάρος σας.  Οι δεσμεύσεις σας την Κυριακή μπορεί να έχουν να κάνουν με ταξίδια, με τη διαμονή σας σε άλλη τοποθεσία ή με κάποιον που ζει μακριά. Η Κυριακή θα είναι μια περίπλοκη ημέρα σε περίπτωση που αποφασίσετε να ταξιδέψετε: Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε διάφορους τύπους ανθρώπων ή απροσδόκητες καταστάσεις.

Αστρολόγος προβλέψεις 15/09 Κυριακή

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η Κυριακή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για τις υλικές ή κτηματομεσιτικές σας υποθέσεις. Σήμερα μπορεί να πάρετε πιο σοβαρά από όσο χρειάζεται, όσα έχουν να κάνουν με το σπίτι σας ή το εξοχικό σας. Η Κυριακή υποδεικνύει ένα σημαντικό γεγονός ή μια γιορτή συγγενή ή φίλου.  Ορισμένα γεγονότα σήμερα ενδέχεται να σας μπερδέψουν ή να σας προκαλέσουν σύγχυση.

tarw-wroskopio-4

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα συζητήσετε για κάποιο χρηματικό ποσό που περιμένετε την επόμενη εβδομάδα ή για ένα έγγραφο για το οποίο θα δεσμευτείτε τις επόμενες ημέρες. Εάν εργάζεστε την Κυριακή ή έχετε δική σας επιχείρηση, να περιμένετε επιτυχία ή αποτελέσματα που είναι σημαντικά για εσάς. Η σημερινή μέρα ευνοεί τις πωλήσεις και τις επιχειρήσεις. Προσέξτε την κατάσταση της υγείας σας αλλά και ενός άλλου ατόμου στο σπίτι σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 15/09 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Κυριακή θα σκεφτείτε ή θα συζητήσετε μελλοντικές ενέργειες και δεσμεύσεις, που σχετίζονται με έξοδα που προβλέπονται για την εβδομάδα που έρχεται. Την Κυριακή θα ενοχληθείτε από νέα σχετικά με ένα δυσάρεστο γεγονός στη ζωή ενός ατόμου στον φιλικό σας κύκλο. Κάποιοι συγγενείς ή φίλοι σας θα αντιμετωπίσουν απροσδόκητα ένα πρόβλημα υγείας, που θα οφείλεται σε μια λοίμωξη ή σε έντονο στρες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66