Αστρολόγος προβλέψεις 15/09 Σάββατο

erwtikes-7314

Αστρολόγος προβλέψεις 15/09 Σάββατο

Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος.

Ο Κρόνος βρίσκεται στον Αιγόκερω, ορίζοντας ότι όλοι πρέπει να βάλουν τις υποχρεώσεις και τις δεσμεύσεις τους σε σειρά προτεραιότητας!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη σήμερα, απ’ όπου προσδίδει στην ατμόσφαιρα μια πιο εξωστρεφή και δεκτική διάθεση. Αυτό σας δίνει ένα έναυσμα να προετοιμάσετε τις δραστηριότητες και τις εξόδους σας για το σαββατοκύριακο… Θα σας κάνει καλό να ταράξετε λίγο τα νερά!

zodia-taro-45

 

Σήμερα Σάββατο θα έχετε συνομιλίες, θα ανταλλάξετε ιδέες ή θα έχετε άλλες δεσμεύσεις που σχετίζονται με ακίνητα ή αντικείμενα που έχετε στην κατοχή σας. Οι συγκρούσεις με αναίσχυντους ανθρώπους θα είναι άσκοπες.
Η σημερινή μέρα θα έχει μια ποικιλία από ευχάριστες εμπειρίες, αλλά είναι απίθανο να προγραμματιστούν εκ των προτέρων. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν σήμερα, επειδή μπορεί να αποτελέσουν τη βάση για μελλοντικές επιτυχίες την επόμενη εβδομάδα.
Πολλοί από εσάς θα έχουν συγκεκριμένες προσδοκίες για τα χρήματα.

Αστρολόγος προβλέψεις 15/09 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα βιώσετε δυνατά συναισθήματα μετά από κάποιο τηλεφώνημα, ένα οικογενειακό γεγονός και πολλά άλλα. Θα είναι μια όμορφη μέρα για ερωτικές συναντήσεις και νέα ραντεβού. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ημέρα για να αγοράσετε προσωπικά αντικείμενα ή αντικείμενα για το σπίτι σας. Εξετάστε κάθε σημαντική πληροφορία ή πρόταση.

Διαβάστε  Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο / ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα έχετε μια συνομιλία ή κάποια άλλο γεγονός που σχετίζεται με συγγενείς. Η μέρα φέρνει απρόσμενα χρήματα ή μια απροσδόκητη συνάντηση. Κάποιοι φίλοι από κοντά ή μακριά θα επικοινωνήσουν μαζί σας. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε θα είναι ιδιαίτερα συναισθηματικές και η εξέλιξή τους θα εξαρτηθεί εξ ολοκλήρου από εσάς.

Αστρολόγος προβλέψεις 15/09 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα παρακολουθήσετε σημαντικά νέα ή γεγονότα. Το Σάββατο, να περιμένετε ευχάριστες εκπλήξεις. Σήμερα, θα σκεφτείτε ένα άτομο που βρίσκεται μακριά σας. Θα εκπλαγείτε από διάφορες ευκαιρίες για τις οποίες ανυπομονούσατε εδώ και καιρό.

zwdia-zodia-astrologia-65

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, το Σάββατο είναι πιθανόν να προσβάλλετε κάποιον με πολύ δυσάρεστα αποτελέσματα. Σήμερα πολλοί από εσάς θα ανησυχήσουν για την υγεία ενός αγαπημένου προσώπου ή θα έρθουν αντιμέτωποι με άλλα οικογενειακά δεινά. Το Σάββατο θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια που σχετίζονται με επισκέψεις φίλων ή συγγενών.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera