Αστρολόγος προβλέψεις 15/10 Δευτέρα

imerisies-provlepseis-triti-29-4

Αστρολόγος προβλέψεις 15/10 Δευτέρα

Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Από τον Αιγόκερω που βρίσκεται, εντείνει σε όλους την αίσθηση της ευθύνης.

Η Σελήνη έχει ολοκληρώσει τη συνάντησή της με τον Κρόνο και προχωρά προς την επόμενη με τον Πλούτωνα. Αυτή η κίνηση θα σας διατηρήσει σε παραγωγική διάθεση. Το φεγγάρι διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα, κάτι που θα βοηθήσει πολύ κάθε κίνησή σας.

Ο Ερμής βρίσκεται στον Σκορπιό και συναντάται σήμερα με την Αφροδίτη. Να ξέρετε ότι όπου χρειαστείτε βοήθεια, θα είναι διαθέσιμη για εσάς!

zodia-taro-45

Σήμερα Δευτέρα θα ενθουσιαστείτε με κάποιο γεγονός ή με κάποια νέα που θα αφορούν μια γυναίκα νεαρής ηλικίας. Ίσως ένα τέτοιο γεγονός να απαιτήσει κάποια αντίδραση ή απόφαση από εσάς. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για ένα ταξίδι και πολλοί από εσάς μπορεί να απολαύσουν νέα (ή γεγονότα) που να σχετίζονται με ανθρώπους από άλλα μέρη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η μέρα θα απαιτήσει από εσάς να κρατήσετε μια πιο προσεκτική στάση απέναντι σε ό,τι σχετίζεται με χρήματα ή οικονομικά έγγραφα. Τα γενέθλια ή κάποιο άλλο ιδιαίτερο γεγονός στη ζωή των φίλων σας μπορεί να απαιτήσουν την αγορά ενός δώρου ή λουλουδιών.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Όσοι γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τις αρχικές σας προσδοκίες για τη μέρα (στο μέγεθος του δυνατού). Δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσετε διάφορα προβλήματα ή επιπλοκές. Θα πρέπει να βασιστείτε στη βοήθεια ή την προστασία ενός ανθρώπου που μπορεί να είναι συγγενής, φίλος ή κάποιος υπάλληλος. Οι άνδρες που γεννήθηκαν στα τρία αυτά ζώδια θα πρέπει να επικεντρωθούν πιο σοβαρά στην επίλυση των δικών τους προβλημάτων.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα αντιμετωπίσετε μια αγχωτική ή αντιφατική κατάσταση που σχετίζεται με μια γυναίκα. Η παρουσία ενός ατόμου που γεννήθηκε στα ζώδια του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη μπορεί να διαδραματίσει θετικό ρόλο στις οικονομικές σας υποθέσεις. Οι γυναίκες άνω των 35 ετών θα πρέπει να προσέχουν πώς θα ξοδέψουν τα χρήματά τους σήμερα.

zwdia-agnh

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα έχετε ενδιαφέρουσες συναντήσεις ή νέες γνωριμίες. Αυτή θα είναι μια καλή μέρα για ερωτικές και προσωπικές συναντήσεις και γνωριμίες. Αποφύγετε τις διαμάχες και τις συγκρούσεις, ειδικά με τους ανθρώπους που σας αγαπούν επειδή μπορεί να τους πληγώσετε ακούσια με τα λόγια σας.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα πρέπει να επικεντρωθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις τη Δευτέρα. Να είστε επιφυλακτικοί για παραλείψεις ή λάθη στην εργασία σας. Θα είστε σε θέση να επιτύχετε πολλά, αρκεί να μην αφήσετε το χρόνο σας να χαθεί. Θα πρέπει να φανείτε προσεκτικοί στις επαφές σας με άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων. Θα πρέπει επίσης να προσέξετε τις πληροφορίες που θα μοιραστείτε μαζί τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia