Αστρολόγος Προβλέψεις 15/10 Πέμπτη

imerisies-26314-zwdia

Αστρολόγος Προβλέψεις 15/10 Πέμπτη

Αστρολόγος Την Πέμπτη θα δοκιμαστούν οι σχέσεις σας, ειδικά οι ερωτικές.

Σε κάποιες από αυτές υπάρχουν μυστικά, ανεντιμότητα, χειραγώγηση και άλλα.

Ορισμένες από τις ενέργειές σας μπορεί να υπαγορεύονται από καλές προθέσεις, αλλά κρύβουν κάτι ανέντιμο και άδικο!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι προσδοκίες για την εξέλιξη οικονομικών υποθέσεων δεν θα είναι ρεαλιστικές και πολλοί θα αντιμετωπίσουν διάφορες δυσκολίες ή επιπλοκές. Στην εργασία σας αποφύγετε συγκρούσεις, ανεξάρτητα από τη θέση του ατόμου με το οποίο θα έρθετε σε αντιπαράθεση. Ακόμα κι αν τελικά προκύψει μια τέτοια κατάσταση, αναζητήστε τρόπο να σβήσετε γρήγορα τη «φωτιά». Η Πέμπτη είναι ευνοϊκή για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη ή συγκέντρωση για τις επόμενες μέρες.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα αναπτύξετε τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις σας με τους άντρες. Μπορεί να ανήκουν στην οικογένεια, στον κύκλο των συναδέρφων ή γειτόνων ή να είναι φίλοι σας. Οι περισσότερες εκπλήξεις σήμερα θα σχετίζονται με άντρες. Θα ζητηθεί να δείξετε επιμονή και αντοχή στην εκτέλεση των προσωπικών ή επαγγελματικών σας σχεδίων. Οι νέες γνωριμίες θα είναι κυρίως στα πλαίσια του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Πολλοί θα χαρούν για ένα σημαντικό γεγονός στην οικογένειά τους.

Αστρολόγος Προβλέψεις 15/10 Πέμπτη

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η μέρα θα σας δώσει την ευκαιρία να επιλύσετε κάποια οικογενειακά προβλήματα, να κάνετε σημαντικές αγορές ή να εδραιώσετε παλιές φιλίες. Μπορεί να προσκληθείτε σε μια συγκέντρωση που σχετίζεται με γενέθλια, γιορτή ή άλλη ευχάριστη περίσταση. Θα απαιτήσει να αγοράσετε ένα δώρο ή λουλούδια. Σε γενικές γραμμές, θα αφιερώσετε μεγάλο μέρος του χρόνου σας σε συζητήσεις με φίλους ή γείτονες. Οι γυναίκες νεαρής ηλικίας θα πρέπει να προσέξουν την υγεία τους!

zwdia-3-zodia

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Πέμπτη, ένα ενδιαφέρον γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με άτομα από κοντά και μακριά. Μια επιστολή ή ένα τηλεφώνημα θα σας πληροφορήσει σχετικά με προβλήματα στη ζωή ανθρώπων που γνωρίζετε. Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για την εξέλιξη οικογενειακών υποθέσεων και δεσμεύσεων. Ενδεχομένως να σας επισκεφθεί ένα άτομο, που έρχεται να προκαλέσει σύγκρουση ή να οδηγήσει σε μια δυσάρεστη κατάσταση. Υπάρχει πιθανότητα να προκύψει κάποια υποχρέωση για μια πληρωμή που έχετε ξεχάσει, κάποιο οικονομικό έγγραφο ή μια συμφωνία.

Αστρολόγος Προβλέψεις 15/10 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Πέμπτη θα πρέπει να αντέξετε μια μεγάλη δυσκολία αλλά με υπομονή θα καταφέρετε να την αντιμετωπίσετε. Αποφύγετε με κάθε κόστος τις αδέξιες, βιαστικές ή αλαζονικές ενέργειες. Με καλύτερη οργάνωση, θα είστε σε θέση να επιτύχετε σε θέματα που αφορούν έγγραφα για το σπίτι σας ή άλλη ιδιοκτησία. Πιθανώς να προκύψει ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με γείτονες ή στενούς φίλους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65