Αστρολόγος προβλέψεις 15/12 Κυριακή

oneira-oneirokritis-ermineia

Αστρολόγος προβλέψεις 15/12 Κυριακή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Ο ζωοδότης πλανήτης βρίσκεται στον Τοξότη. Είναι αυτή η στιγμή της χρονιάς που θέλετε να είστε γενναιόδωροι. Θέλετε να κοιτάξετε το μέλλον με το πιο αισιόδοξο βλέμμα σας!

Συμβαίνουν πολλά ταυτόχρονα, πολλές πληροφορίες σας προσεγγίζουν από παντού. Μπορεί να φαντάζουν όλες αληθείς, ωστόσο καλό είναι να διαθέτετε ένα ισχυρό φίλτρο διαλογής: Εσείς θα επιλέξετε τι ταιριάζει στην κατεύθυνση που θέλετε πάρετε!

Ο Δίας από τον Αιγόκερω θα βρεθεί σε αίσια όψη με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Η ενέργεια στην ατμόσφαιρα είναι πολύ αίσια και γήινη, γι’ αυτό σας προδιαθέτει θετικά. Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα: Να φανείτε γενναιόδωροι με το χρόνο και τις πράξεις σας. Ακολουθήστε την καρδιά σας, λάμψε με τον δικό σας μοναδικό τρόπο!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Κυριακή θα έχετε την επιθυμία να διασκεδάσετε, νιώθοντας ότι έχετε ξεκουραστεί αρκετά κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου. Ωστόσο, συγγενείς ή γείτονές θα σας απασχολήσουν με διάφορα προβλήματα ή θέματα ιδιοκτησίας που πρέπει να ξεκαθαριστούν. Θα έχετε σημαντικές συζητήσεις που σχετίζονται με ιδιοκτησία, με άτομα στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη. Την Κυριακή μπορεί να σας δοθεί η αφορμή να γιορτάσετε κάτι: Κάποια νέα ή μια συγκέντρωση που θα σχετίζεται με ένα παιδί, πιθανότατα από τον κύκλο των φίλων ή γειτόνων σας.

Δυστυχώς, σήμερα πολλοί από εσάς θα λυπηθούν ή θα απογοητευτούν από δυσάρεστα νέα. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα αφορούν ένα άτομο ή ένα γεγονός, έξω από το μέρος στο οποίο ζείτε. Η Κυριακή είναι καλή μέρα για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Σχεδιάστε τα καθήκοντα για τη νέα εβδομάδα, που σχετίζονται με τη δουλειά ή την οικογένειά σας.

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Την Κυριακή θα αρχίζετε να προετοιμάζετε τις υποχρεώσεις σας για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Η μέρα είναι ευνοϊκή για να συζητήσετε για έγγραφα ή τις οικονομικές σας υποθέσεις με άτομα από διάφορα μέρη. Η σημερινή μέρα είναι καλή για ταξίδια και για οργανωτικές δραστηριότητες, που αφορούν ένα ταξίδι μέσα τις επόμενες μια-δυο εβδομάδες.

Αστρολόγος προβλέψεις 15/12 Κυριακή

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η Κυριακή είναι ευνοϊκή μέρα, καθώς θα βρείτε εύκολα ή ενστικτωδώς λύση σε κάποιο δίλημμα που σας απασχολεί. Σήμερα θα εκπλαγείτε από μια συζήτηση ή μια συνάντηση, με ένα άτομο στο ζώδιο του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων. Σε οικονομικό επίπεδο η μέρα φέρνει σταθερότητα ή καλά νέα, αρκεί να μην δημιουργείτε χάος στη ζωή σας.

xartomanteia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Κυριακή είναι μια ξεχωριστή μέρα – και ελπίζουμε ότι θα την αξιοποιήσετε όπως πρέπει. Εκτιμήστε κάθε λεπτό του χρόνου σας, κάνοντας χρήσιμα και υποσχόμενα πράγματα. Σήμερα είναι πιθανό να προκύψουν καινούργια ραντεβού ή συναντήσεις, δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Κάποιες από τις σημαντικές συζητήσεις ή τα γεγονότα της σημερινής μέρας, θα αφορούν ένα άτομο στο ζώδιο της Παρθένου, του Αιγόκερω ή του Ταύρου.

Αστρολόγος προβλέψεις 15/12 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα αναλάβετε κάποια έξοδα που αφορούν επείγουσες ανάγκες στο σπίτι ή στην προσωπική σας εργασία. Οι επαφές με τις γυναίκες θα σας προκαλέσουν ευχάριστα συναισθήματα ή θα σας αποφέρουν σημαντικές πληροφορίες. Σήμερα θα πληροφορηθείτε για κάποια γεγονότα που συνέβησαν πριν λίγες ημέρες ή εβδομάδες, που θα σας γεμίσουν με κάθε είδους συναισθήματα. Οι γυναίκες που γεννήθηκαν στα τρία αυτά ζώδια θα πρέπει να διαφυλάξουν σημαντικές πληροφορίες από προσωπικά τους έγγραφα, ή το τηλέφωνό τους από αδιάκριτα βλέμματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75