Αστρολόγος προβλέψεις 16/04 Μεγάλη Πέμπτη

astrologia-ioynios-2014

Αστρολόγος προβλέψεις 16/04 Μεγάλη Πέμπτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της εύνοιας βρίσκεται στον Αιγόκερω και συγκατοικεί με τον Πλούτωνα.

Ο Δίας θα παραμείνει εδώ μέχρι τα μέσα του Νοέμβρη. Αυτή είναι μια περίοδος που απαιτεί πραγματική δουλειά και εστίαση. Έτσι θα πάρετε τις γνώσεις που πρέπει. Όλα έχουν «ανοίξει» και είναι διαθέσιμα για να τα μάθετε!

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον Υδροχόο. Αυτή η θέση της ευνοεί τις κοινωνικές συναναστροφές και δράσεις, ακόμα και μέσω διαδικτύου. Εξάλλου, αυτό επιτάσσουν οι περιορισμοί που έχουν επιβληθεί. Οι φίλοι είναι στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Πέμπτη θα πρέπει να προσφέρετε τη βοήθειά σας σε κάποιους ή θα χρειαστείτε εσείς βοήθεια. Μπορεί να είναι συγγενείς ή να έχουν άλλη σχέση με την οικογένειά σας. Σήμερα αποφύγετε να κάνετε μεγάλες ή δαπανηρές αγορές – ειδικά αν σχετίζονται με παιδιά – ή να δώσετε ανάλογες υποσχέσεις. Μπορεί να θέλετε να συναντήσετε κάποιους ανθρώπους, αλλά οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν.

Αστρολόγος προβλέψεις 16/04 Μεγάλη Πέμπτη

Αποφύγετε να ενδώσετε σε μελαγχολική ή απαισιόδοξη διάθεση. Σύντομα η κατάσταση θα βελτιωθεί. Η ερωτική ζωή των ανδρών άνω των 35 ετών, μπορεί να βιώσει μια περίοδο στασιμότητας που δεν θα πρέπει να προκαλεί αρνητικά συναισθήματα ή ενέργειες απέναντι σε άλλους. Σήμερα ίσως θυμώσετε με κάποια νέα, που πιστεύατε ότι θα είχαν θετικό αντίκτυπο στις υποθέσεις σας αλλά διαψευστήκατε.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα εστιάστε τις προσπάθειές σας στην εκπλήρωση παλαιών δεσμεύσεων. Η μέρα είναι ευνοϊκή για την επίλυση κάποιων προβλημάτων στο σπίτι και την εκπλήρωση των εργασιακών σας καθηκόντων. Σήμερα πολλοί από εσάς θα βιώσουν ενδιαφέρουσες εμπειρίες, που θα σχετίζονται με άτομα από άλλη πόλη ή χώρα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα μην αγνοήσετε τα σχόλια ή τις συμβουλές των συγγενών ή φίλων σας. Κάποιο γεγονός που θα βιώσετε, θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο εγγύς μέλλον σας. Την Πέμπτη θα μάθετε ενδιαφέροντα νέα που σχετίζονται με έναν φίλο ή θα λάβετε ευνοϊκές οικονομικές ειδήσεις για εσάς.

zodia-astra-tarot

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα έχετε μια συζήτηση ή δέσμευση με μια γυναίκα. Η μέρα υποδεικνύει ενδιαφέροντα γεγονότα και την επίτευξη σημαντικών επιτυχιών – κυρίως στην καριέρα σας. Υπάρχει πιθανότητα να συμμετέχετε στον εορτασμό κάποιου σημαντικού γεγονότος στην οικογένειά σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 16/04 Μεγάλη Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Πέμπτη θα έχετε μια δυσάρεστη συνάντηση ή συνομιλία με κάποια ενοχλητικά άτομα. Πιθανότατα θα πρόκειται για συγγενείς που δυσκολεύονται να δεχτούν τη γνώμη ή συμβουλή άλλου, ακόμα κι αν γνωρίζουν ότι κάνουν λάθος. Η μέρα υποδεικνύει επιπλέον εισόδημα στον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Σήμερα θα βιώσετε ευχάριστα συναισθήματα με τον/τη σύντροφό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65