Αστρολόγος προβλέψεις 16/07 Πέμπτη

imerisies-28214

Αστρολόγος προβλέψεις 16/07 Πέμπτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της εύνοιας βρίσκεται στον Αιγόκερω, όπου συγκατοικεί με τον Πλούτωνα. Μαζί προσπαθούν να κάνουν ευεργετικές αλλαγές και ενημερώσεις, σε κάθε είδους «σύστημα»!

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στους κοινωνικούς Διδύμους. Η αίσια διάθεσή σας τονώνεται, καθώς οι κοινότητες φαίνεται να αρχίζουν να ακμάζουν!

Αυτό που αποζητούν οι Δίδυμοι, είναι η επικοινωνία. Καιρός να γίνετε κι εσείς πιο περίεργοι και να χαίρεστε με όσα ανακαλύπτετε. Όλα θα βελτιώνονται σταδιακά καθώς προχωρά αυτή η χρονιά των μεγάλων αλλαγών!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Πέμπτη θα θέλετε ολοκληρώσετε κάποιες δεσμεύσεις και καθήκοντά σας από χθες. Η μέρα ευνοεί τέτοιου είδους ενέργειες, αρκεί να δείξετε ενεργητικότητα και πυγμή. Τυχόν λάθη ή δυσκολίες που θα προκύψουν, θα οφείλονται σε υπερβολικά συναισθηματικές αντιδράσεις δικές σας ή ανθρώπων γύρω σας. Είναι σημαντικό να μην χάσετε χρόνο και ενέργεια σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Εστιάστε στις πιο σημαντικές εργασίες σας. Σκεφτείτε προσεκτικά μια συζήτηση ή μια πρόταση που θα λάβετε από έναν άνδρα. Εάν έχετε προβλήματα υγείας, αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην ανάρρωση και τη θεραπεία σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία15-25/07 Προβλέψεις για δεσμευμένους και ελεύθερους

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα εκπλαγείτε από νέα, που θα έχουν κάποια επίδραση στα μελλοντικά σας σχέδια. Θα έχετε έξοδα ή οικονομικές δεσμεύσεις που σχετίζονται με την οικογένειά σας. Να είστε προσεκτικοί στις ενέργειές σας, μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και να βγάλετε συμπεράσματα. Η Πέμπτη απαιτεί περισσότερη προσοχή στις οικονομικές σας υποθέσεις. Θα εκπλαγείτε από νέα ή μια πρόσκληση στην οποία θα πρέπει να απαντήσετε άμεσα.

Αστρολόγος προβλέψεις 16/07 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα ενδέχεται να μην έχετε ενέργεια για πολλές δραστηριότητες ή να σας επιβαρύνουν κάποια προβλήματα. Θα χρειαστεί να πάρετε μια απόφαση ή να δεσμευτείτε, σε κάτι που αφορά την οικογένεια ή κάποιον συγγενή σας. Θα λάβετε ενδιαφέρουσες ειδήσεις από μακριά. Η μέρα ευνοεί νέες γνωριμίες, τόσο επαγγελματικής όσο και ερωτικής φύσεως. Επίσης ευνοεί τις αγορές για το σπίτι ή για εσάς προσωπικά.

zodia-astra-tarot

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Πέμπτη θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε μια καλή λύση σε ένα παλιό πρόβλημα. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι επαφές με άτομα της οικογένειας, ανεξάρτητα από το πού ζουν. Σήμερα θα πρέπει να προσαρμόσετε ορισμένα πράγματα στα σχέδιά σας. Η μέρα θα είναι σημαντική για την καριέρα των νεαρών ανδρών που γεννήθηκαν στα τρία αυτά ζώδια.

Αστρολόγος προβλέψεις 16/07 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Πέμπτη θα είστε ανυπόμονοι, κάτι που μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις και ένταση γύρω σας. Οι γνωριμίες και οι φιλίες με άτομα νεότερα, θα σας γεμίσουν θετική ενέργεια. Η μέρα ευνοεί την επίλυση ζητημάτων κληρονομιάς και δεσμεύσεις που αφορούν την περιουσία ηλικιωμένων συγγενών. Προσέξτε τις ερωτικές γνωριμίες με άτομα από άλλες πόλεις και χώρες. Αν έχετε σχέση, πρέπει να είστε ειλικρινείς. Διαφορετικά σας περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη στο μέλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65