Αστρολόγος προβλέψεις 16/07 Τρίτη

selhnh-karkinos

Αστρολόγος προβλέψεις 16/07 Τρίτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Από την θέση του στον Λέοντα, σας γεμίζει με δημιουργική και αίσια ενέργεια για να κάνετε παραγωγικές κινήσεις!

Η Σελήνη αναδύει σήμερα την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, που συνοδεύεται από Έκλειψη Σελήνης. Αυτή η σπάνια συγκυρία θα φωτίσει τα σημεία που πρέπει να δείξετε περισσότερη υπευθυνότητα. Να ξέρετε ότι η επίδρασή της διαρκεί για τους επόμενους έξι μήνες!

Η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο που διαμένουν ο Κρόνος και ο Πλούτωνας. Η παρουσία τους διασφαλίζει πως θα σας υποδειχθούν τα σωστά σημεία για τις επόμενες δράσεις σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Τρίτη θα σας εκπλήξει με διάφορα γεγονότα, που σχετίζονται κυρίως με τις οικονομικές σας υποθέσεις και τα συμφέροντά σας. Αυτή θα είναι μια καλή μέρα για να πάρετε αποφάσεις που σχετίζονται με χρήματα, για την επίλυση μιας νομικής υπόθεσης οικονομικού χαρακτήρα και τα λοιπά. Σήμερα αποφύγετε την επίλυση ενός οικιακού προβλήματος, ειδικά αν εξαρτάται από κάποιον άλλον. Στην ερωτική σας ζωή οι προσδοκίες σας θα αποκλίνουν από τα σημερινά γεγονότα, αλλά μην περιμένετε κρίσεις ή ερωτικά δράματα

Η φιλική σχέση σας με μια γυναίκα θα περάσει κρίση εξαιτίας των λόγων και των πράξεών της. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι ενέργειές της ενδέχεται να σας βλάψουν. Οι άνδρες νεαρής ηλικίας θα απογοητευθούν με ένα κατεστραμμένο αντικείμενο ή εξοπλισμό, καθώς και λόγω κάποιου άλλου περιστατικού που σχετίζεται με αντικείμενα που χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους.

taro-zodia-76

Αστρολόγος προβλέψεις 16/07 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα είστε έτοιμοι να γνωρίσετε καινούργια άτομα στη ζωή σας. Μπορεί να προκύψουν νέες γνωριμίες στα πλαίσια των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων. Η εξέλιξη μιας δέσμευσής σας με παιδιά θα εξαρτηθεί από τη συμπεριφορά και τις ενέργειές τους. Αυτή θα είναι μια καλή μέρα για να συζητήσετε για το μέλλον ενός μέλους της οικογένειάς σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Την Τρίτη θα αξιοποιήσετε τις ευνοϊκές τάσεις της μέρας για την εξέλιξη σημαντικών οικογενειακών θεμάτων. Μπορεί να προκύψουν επιπλέον εισοδήματα στον οικογενειακό σας προϋπολογισμό ή θετικές ενέργειες οικονομικής φύσεως από την πλευρά σας. Η συνάντηση ή η συζήτηση με μια νεαρή γυναίκα μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στη διάθεση ή τα σχέδιά σας.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Τρίτη θα δυσκολευτείτε να επικοινωνήσετε με τους άνδρες, ανεξάρτητα από το φύλο σας ή τη σχέση σας με αυτούς. Σήμερα μπορείτε να επιτύχετε πολλά, αρκεί να βασιστείτε αποκλειστικά στις δικές σας ικανότητες και δεξιότητες. Πιθανόν να αισθάνεστε απαισιόδοξοι ή κουρασμένοι χωρίς λόγο, να μην έχετε όρεξη για καμία δραστηριότητα. Αλλά όλα αυτά τα φαινόμενα θα είναι προσωρινά.

Αστρολόγος προβλέψεις 16/07 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα καλό θα ήταν να ασχοληθείτε πιο σοβαρά με τις επαγγελματικές ή επιχειρηματικές σας υποχρεώσεις. Μην καθυστερείτε και μην βασίζεστε σε κανέναν. Ακόμα κι αν κάποιος σας βοηθήσει, αφήστε το να συμβεί από μόνο του. Σήμερα, μπορεί να έχετε αμφιβολίες σχετικά με τις προοπτικές μιας δραστηριότητας στην οποία εμπλέκεστε. Αποφύγετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις και αφήστε τις για την Πέμπτη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia