Αστρολόγος προβλέψεις 16/08 Κυριακή

astrologia-ilios-skorpios-23.10.14

Αστρολόγος προβλέψεις 16/08 Κυριακή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Ο ζωοδότης πλανήτης βρίσκεται στον Λέοντα, γι’ αυτό η περίοδος είναι ιδεώδης για να λάμψετε: Ακολουθήστε την καρδιά σας και ξεδιπλώστε όλες τις πτυχές του εαυτού σας!

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον Καρκίνο. Αποζητάτε όσα σας παράσχουν θαλπωρή, είστε εστιασμένοι στην συναισθηματική ασφάλεια… Λογικό, μετά από όσα έχουν βιώσει οι πάντες αυτή τη χρονιά!

Η Σελήνη θα σχηματίσει μια σειρά αντιθέσεων με τους διαμένοντες στον Αιγόκερω: Διαδοχικά με τον Δία, τον Πλούτωνα και τον Κρόνο. Σήμερα έχετε τη δυναμική να στήσετε και να θεμελιώσετε τα σχέδια για το μέλλον σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Κυριακή μην φοβάστε να ξεκινήσετε νέα εγχειρήματα ή να αναλάβετε καινούργιες δεσμεύσεις. Μπορεί να είναι αργία για τους περισσότερους αλλά οι περιστάσεις ευνοούν την δράση και την εξέλιξη. Η μέρα θα είναι σημαντική για όσους έχετε δική σας επιχείρηση. Προσπαθήστε να αναλάβετε ηγετικό ρόλο στις υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια, την επιχείρηση ή άλλους τομείς της ζωής σας. Το σημαντικό είναι να έχετε έναν στόχο, να ξέρετε τι θέλετε να επιτύχετε και να μην τεμπελιάζετε. Η διαίσθησή σας θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 2ο 10ήμερο Αυγουστος 20

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα γίνετε μάρτυρες σε διάφορα γεγονότα που σχετίζονται με άτομα που γνωρίζετε. Μπορεί να ζουν σε άλλο μέρος ή να είναι προσωρινά μακριά σας. Θα συναντήσετε παλιούς φίλους ή θα λάβετε νέα σχετικά με αυτούς. Δεν αποκλείονται ευχάριστες εκπλήξεις. Το μόνο που χρειάζεται να προσέχετε είναι πού θα ξοδέψετε τα χρήματά σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 16/08 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα ασχοληθείτε με την εξέλιξη σημαντικών σχεδίων και δεσμεύσεων. Σε γενικές γραμμές, η μέρα φέρνει ευνοϊκή εξέλιξη στις οικονομικές σας υποθέσεις. Δεν αποκλείονται νέα ή εμπειρίες που σχετίζονται με κάποιον έρωτα από το παρελθόν. Η συναισθηματική κατάσταση των νεαρών γυναικών θα είναι μάλλον ασταθής.

tarw-zwdia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Κυριακή θα προσπαθήσετε να διεκπεραιώσετε όσες περισσότερες δουλειές μπορείτε. Η μέρα ευνοεί την επίλυση σύνθετων καταστάσεων και προβλημάτων. Εάν κάνετε συζητήσεις ή πάρετε αποφάσεις που σχετίζονται με χρήματα, προσέξτε να μην κάνετε λάθη από βιασύνη. Μπορεί να εκπλαγείτε από νέα που σχετίζονται με μια εγκυμοσύνη ή τη γέννηση ενός παιδιού. Η μέρα φέρνει διάφορα θετικά συναισθήματα στο σπίτι σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 16/08 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Κυριακή δεν θα έχετε τόση ένταση ή άγχος όσο το Σάββατο. Θα προσπαθήσετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και στα πράγματα που σας αρέσει να κάνετε. Θα απολαύσετε μια συνάντηση ή συζήτηση με φίλους ή γνωστούς, με τους οποίους μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα. Ευνοείται η σύλληψη ή γέννηση ενός παιδιού. Τίποτα δεν μπορεί να σας εκπλήξει, η διαίσθησή σας θα είναι πολύ ισχυρή.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75