Αστρολόγος προβλέψεις 16/08 Πέμπτη

provlepseis-21-2-2014

Αστρολόγος προβλέψεις 16/08 Πέμπτη

Την Πέμπτη, φανείτε αποφασιστικοί και αφαιρέστε από τη ζωή σας ατελέσφορα δεσμεύσεις και σχέδια, τα οποία προσπαθείτε να ξεκινήσετε εδώ και πολύ καιρό χωρίς καμία πρόοδο.

Τώρα ψάχνετε για κάτι που μπορεί να σας προσφέρει μικρά, αλλά σίγουρα εισοδήματα. Εάν έχετε τη διάθεση να τσακωθείτε με κάποιον, να είστε προετοιμασμένοι για μια απροσδόκητη τροπή.

Σήμερα, οι πιο αισιόδοξοι από εσάς θα έχουν μια καλή μέρα, διότι γνωρίζουν ότι κάθε μέρα είναι μοναδική με τις ωραίες ή δύσκολες στιγμές της.

zodia-taro-45

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα θα έχετε κάποιες προσωπικές, οικογενειακές ή επαγγελματικές δεσμεύσεις που σχετίζονται με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Σήμερα, θα συζητήσετε κάποια σχέδια και ιδέες που θα σχετίζονται με ταξίδια ή μετακομίσεις. Πολλοί από εσάς θα απογοητευτούν από κάποιο φίλο, που με κάποιο τρόπο έκρινε λάθος την εμπιστοσύνη σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 16/08 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, την Πέμπτη θα βιώσετε διάφορα γεγονότα συναισθηματικής φύσεως. Μην κάνετε μεγάλα σχέδια σήμερα για το σπίτι σας. Πάρτε χρόνο για τις προσωπικές σας δραστηριότητες, τα χόμπι σας. Αποφύγετε να θυμηθείτε δυσάρεστα πράγματα από το παρελθόν σας ή να συναντήσετε ανθρώπους που έχουν αρνητική αύρα ή συνεχώς διαμαρτύρονται για το ένα ή το άλλο.

zwdia-fotia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για σχεδόν οποιαδήποτε δουλειά. Θα βιώσετε ενδιαφέρουσες στιγμές στην ερωτική σας ζωή. Αυτή θα είναι μια καλή μέρα για την εξέλιξη των δεσμών σας με ανθρώπους από το εξωτερικό ή με ξένους. Σήμερα μπορεί να προκύψουν δυσκολίες στην επικοινωνία σας με παιδιά ή νεαρά άτομα.

Αστρολόγος προβλέψεις 16/08 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα με ένα παιδί ή με νεαρά άτομα στην οικογένειά σας. Κάτι καλό που μπορεί να συμβεί σήμερα είναι να βρείτε μια λύση σε ένα λεπτό ζήτημα ή σε κάποιο οικονομικό πρόβλημα. Σε γενικές γραμμές, η σημερινή μέρα μπορεί να γίνει ξεχωριστή με ποικίλους τρόπους, να σας φέρει τύχη ή μια νέα ευκαιρία σε σημαντικά σχέδια και στόχους για σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia