Αστρολόγος προβλέψεις 16/09 Δευτέρα

wet-dice-black-red

Αστρολόγος προβλέψεις 16/09 Δευτέρα

Αστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Με τη θέση της στον Κριό, απαιτεί από εσάς να πάρετε τον έλεγχο των θεμάτων σας!

Η Σελήνη θα σχηματίσει μια όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Καλείστε να γνωρίζετε τα «πρωτόκολλα», να μπείτε επικεφαλής και να ακολουθείτε τους κανόνες… Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για τον καθένα σας ατομικά!

Αργότερα η Σελήνη θα περάσει σε κενό πορείας και έτσι θα διανύσει το υπόλοιπο της ημέρας. Είναι μια ευκαιρία να είστε λίγο πιο χαλαροί όσο αφορά τον ρυθμό που πορεύεστε. Φροντίστε μόνο να διατηρείτε τα όρια, ατόμων και καταστάσεων!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Δευτέρα θα είναι μια καλή μέρα για να ξεκινήσετε νέα εγχειρήματα. Μπορεί χθες να καταφέρατε να φτιάξετε ένα πρόγραμμα και να οργανώσετε σωστά τα καθήκοντά σας. Οι δεσμεύσεις σας με μια γυναίκα στο ζώδιο του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη, θα είναι σημαντικές για το σπίτι ή την οικογένειά σας. Η Δευτέρα θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να επιλύσετε τα προβλήματα στο σπίτι σας ή για να ασχοληθείτε με έγγραφα που σχετίζονται με ιδιοκτησία.

zwdia-zodia-33

Αυτή η μέρα θα σας εκπλήξει με ειδήσεις, συζητήσεις ή γεγονότα που σχετίζονται με φίλους που ταξιδεύουν σήμερα ή που ζουν σε άλλο μέρος. Οι προσδοκίες σας από άτομα στο ζώδιο του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων, θα αλλάξουν και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υλοποιηθούν.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Τη Δευτέρα θα σκεφτείτε καλά τις ενέργειές σας, που έχουν σχέση με ένα παιδί ή με ένα άτομο νεαρής ηλικίας στην οικογένειά σας. Αυτές είναι πιθανό να σχετίζονται με θέματα εκπαίδευσης ή επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για εργασία, ιδιαίτερα για τα άτομα νεαρής ηλικίας.  Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί να επισκεφτείτε το σχολείο ή έναν χώρο εργασίας που σχετίζεται με το παιδί σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 16/09 Δευτέρα

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Τη Δευτέρα σας αναμένει μια έκπληξη, που σχετίζεται με ένα άτομο που γνωρίζετε. Σήμερα θα είστε πιο συναισθηματικοί από το συνηθισμένο και αυτό μπορεί να είναι η αιτία πολλών πολύπλοκων καταστάσεων. Τη Δευτέρα μην φοβηθείτε να πάρετε μια σημαντική απόφαση ή να κάνετε μια αλλαγή στον τρόπο ζωής σας. Αποφύγετε να φορτωθείτε με αρνητικές σκέψεις και φόβους.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Στις αρχές της εβδομάδας θα έχετε προσδοκίες για την εξέλιξη διαφόρων γεγονότων. Κάποιες από αυτές θα σας εκπλήξουν σίγουρα με τον τρόπο που θα εξελιχθούν. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις. Σήμερα, μια γυναίκα θα έχει ευνοϊκή επίδραση στα σχέδια και τις δεσμεύσεις σας, αν είστε αποφασισμένοι να λύσετε ένα πολύπλοκο πρόβλημα. Η Δευτέρα φέρνει ανησυχίες που θα συνδέονται με την υγεία του/της συντρόφου σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 16/09 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα έχετε μια υποχρέωση που θα σχετίζεται με έγγραφα, με μια τράπεζα, με πληρωμές λογαριασμών και άλλα. Θα λάβετε νέα που σχετίζονται με χρήματα, τα οποία θα επηρεάσουν εσάς προσωπικά ή τις οικιακές σας υποθέσεις. Η Δευτέρα θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ερωτικές εμπειρίες και προσωπική εξέλιξη. Τα γεγονότα του παρελθόντος δεν πρέπει να σας επιβαρύνουν με τον φόβο ότι θα επαναλάβετε τα ίδια λάθη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66