Αστρολόγος Προβλέψεις 16/10 Παρασκευή

astrologia-evdomadas-18-24-5_1

Αστρολόγος Προβλέψεις 16/10 Παρασκευή

Αστρολόγος Την Παρασκευή προσπαθήστε να δημιουργήσετε καλή διάθεση και να τη διατηρήσετε στη διάρκεια του σαββατοκύριακου.

Βρείτε έναν τρόπο να διασκεδάσετε και να κάνετε πράγματα που σας δίνουν ευχαρίστηση.

Διαλέξτε την ανάγνωση, τη ζωγραφική, αθλητισμό, κηπουρική ή να δείτε την αγαπημένη σας σειρά στην τηλεόραση.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μην βάζετε υψηλές προσδοκίες για ένα ταξίδι, αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν φυσικά. Πάντα είναι πιθανές οι εκπλήξεις. Την Παρασκευή είναι σημαντικό να αποφύγετε την απαισιοδοξία και να εμπλακείτε σε προβλήματα: Η εξέλιξή τους μπορεί να συνεχιστεί ακόμη και την επόμενη εβδομάδα.

Σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε από απροσδόκητους καλεσμένους ή μια συνάντηση. Αλλά τίποτα δεν γίνεται τυχαία, έτσι δεν είναι; Θα χαρείτε με νέα ή μια συζήτηση για ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα.

tarw-zwdia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Την Παρασκευή θα λυπηθείτε από μια συζήτηση με ένα άτομο του φιλικού σας κύκλου. Οι απροσδόκητες συναντήσεις θα σας αναστατώσουν. Τα γεγονότα στην ζωή ενός ατόμου που γνωρίζετε, θα είναι το κύριο θέμα συζητήσεών σας. Δείξτε προσοχή στις σχέσεις με άτομα στα ζώδια της Φωτιάς. Οι οικονομικές και υλικές σας υποθέσεις θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη αλλά φυσικά, όλα θα εξαρτηθούν από τις προσωπικές σας προσδοκίες.

Αστρολόγος Προβλέψεις 16/10 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα έχετε ευχάριστες εμπειρίες με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Είναι πιθανό να μάθετε τη γέννηση ενός παιδιού. Θα χαρείτε με νέα από έναν συνεργάτη ή άτομο σε μια ομάδα σας. Διάφορα γεγονότα θα προκαλέσουν σοβαρή σκέψη για μια επαγγελματική πρόταση ή ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα. Σήμερα πολλοί θα σκεφτούν μια αλλαγή, στη σχέση τους με ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο.

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Παρασκευή θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε μερικές παλιές σας ιδέες και σχέδια. Τώρα τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα. Θα λάβετε βοήθεια ή πολύτιμες συμβουλές από άτομο που συνεργάζεστε ή από εκπρόσωπο ενός θεσμού. Θα εκπλαγείτε από γεγονότα ή ειδήσεις, που σχετίζονται με την προηγούμενη ή την τωρινή σχέση σας. Θα είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί και θα μελαγχολείτε εύκολα. Η μέρα φέρνει ένα συμβάν ή μια δέσμευση προς άτομα μεγαλύτερα από εσάς.

Αστρολόγος Προβλέψεις 16/10 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Παρασκευή μπορείτε να αφήσετε την φαντασία σας να οργιάσει, να οργανώσετε ενδιαφέρουσες συναντήσεις και συγκεντρώσεις. Περάστε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε με άτομα που αγαπούν την παρέα σας. Να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις με άτομα στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου: Ίσως έχετε την αίσθηση ότι σας λένε ψέματα ή προσπαθούν να σας χειραγωγήσουν. Θα χαρείτε με την ανεύρεση ενός χαμένου ή ξεχασμένου αντικειμένου, εγγράφου κ.λπ.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65