Αστρολόγος προβλέψεις 16/12 Δευτέρα

zwdia-shmera

Αστρολόγος προβλέψεις 16/12 Δευτέρα

Αστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Από τη θέση της στον Λέοντα, φροντίζει να επικρατεί μια αίσια ατμόσφαιρα.

Ωστόσο, η Σελήνη στον Λέοντα έχει την τάση να προάγει τα δράματα… Γι’ αυτό ας είστε λίγο προσεκτικοί, τουλάχιστον να μην τα προκαλείτε. Κάποιοι άνθρωποι έχουν περισσότερη ανάγκη να τραβούν την προσοχή!

Εσείς ενδυθείτε τον καλύτερο εαυτό σας αυτές τις μέρες. Εστιάστε στην ευγένεια και τη γενναιοδωρία σας. Τα πάντα αφορούν την αγάπη και ο Λέοντας είναι η καρδιά. Ακολουθήστε την καρδιά σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τη Δευτέρα καλό θα ήταν να ξεκινήσετε την εβδομάδα με ένα καλά προετοιμασμένο σχέδιο για τα καθήκοντα και τις δεσμεύσεις σας. Σήμερα θα πασχίσετε να τα κάνετε όλα σωστά και να εκπληρώσετε τις υποχρεώσεις σας εγκαίρως, αλλά θα πρέπει επίσης να θυμάστε να χαμογελάτε. Μπορεί να ανησυχήσετε λίγο για τη διευθέτηση ενός οικονομικού εγγράφου ή μιας οικονομικής υπόθεσης. Ίσως να έχει σχέση με ένα άτομο στο ζώδιο του Αιγόκερω, της Παρθένου ή του Ταύρου. Υπάρχει επίσης περίπτωση να προκύψουν κάποια έξοδα, που θα αφορούν την υγεία σας ή κάποιο είδος θεραπείας.

Σήμερα αποφύγετε να απαντήσετε αμέσως σε πληροφορίες που σχετίζονται με ενοχλητικά ή κακόβουλα σχόλια. Κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει τη συναισθηματική σας κατάσταση και να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Η Δευτέρα υποδεικνύει εκπλήξεις στην προσωπική ζωή των γυναικών. Οι άντρες θα χαρούν με την πραγματοποίηση των επιθυμιών ή των προσδοκιών τους για τη σημερινή μέρα.

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Τη Δευτέρα μπορεί να ξυπνήσετε με αναμνήσεις από ένα παράξενο όνειρο. Θα σχετίζεται με κάποιο άτομο που έχει αποβιώσει, και κάτι άλλο που θα σας κρατήσει ενθουσιασμένους στη διάρκεια της μέρας. Σήμερα θα έχετε επιτυχία και θα μπορείτε να ολοκληρώσετε εύκολα εργασίες που σχετίζονται με έναν άνδρα ή άνδρες. Η μέρα έχει θετικό πρόσημο για εσάς, αν και σε μεγάλο βαθμό η εξέλιξη θα εξαρτηθεί από τη δική σας συναισθηματική κατάσταση.

Αστρολόγος προβλέψεις 16/12 Δευτέρα

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η Δευτέρα θα είναι σημαντική για την εξέλιξη οικογενειακών καθηκόντων και δεσμεύσεων, για τα οποία βασίζονται επάνω σας οι συγγενείς σας. Δεν θα μπορέσετε εύκολα να αναβάλλετε κάτι για αύριο ή να παραιτηθείτε από τα καθήκοντά σας. Σχεδιάστε την ημέρα καλά και ακολουθήστε προσεκτικά το πρόγραμμά σας. Μπορεί να έχετε μια ενδιαφέρουσα συνάντηση, που θα κάνει την ημέρα σας συναισθηματική ή ξεχωριστή.

tarw-taro-xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Από την αρχή της Δευτέρας θα φορτωθείτε με περισσότερα επαγγελματικά καθήκοντα. Σε γενικές γραμμές όλη η εβδομάδα θα είναι πολυάσχολη, όχι μόνο στη δουλειά αλλά και σε όσα πρέπει να κάνετε για το σπίτι. Σήμερα μπορεί να κάνετε αλλαγές ή βελτιώσεις στο σπίτι σας: Να αγοράσετε πράγματα που είναι σημαντικά για την άνεση και τη διασκέδαση της οικογένειάς σας κατά την εορταστική περίοδο.

Αστρολόγος προβλέψεις 16/12 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα αντιμετωπίσετε εντάσεις ή παρεξηγήσεις στη δουλειά ή τις οικογενειακές σας σχέσεις… Κυρίως με άτομα στα ζώδια του Κριού, του Τοξότη ή του Λέοντα. Οι γονείς που γεννήθηκαν στα τρία αυτά ζώδια, θα έχουν μια δέσμευση με το παιδί τους που δεν πρέπει να ξεχάσουν ή να καθυστερήσουν. Η μέρα υποδεικνύει τη μεταφορά χρηματικών ποσών, ή καλά νέα που αφορούν χρήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75