Αστρολόγος προβλέψεις 16/12 Κυριακή

imerisies-provlepseis-triti-20-5-2014

Αστρολόγος προβλέψεις 16/12 Κυριακή

Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Από τον Τοξότη που βρίσκεται ο ζωοδότης πλανήτης, προσδίδει σε όλους αισιοδοξία και ενέργεια για να σημειώσουν πρόοδο!

Ο Δίας βρίσκεται επίσης στον Τοξότη, όπου θα παραμείνει για έναν ακόμη χρόνο. Η θετική του ώθηση χαρίζει σοφία και κατανόηση.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, κάνοντάς σας δραστήριους και παθιασμένους… Είναι η καλύτερη υποστήριξη για όσα θέλετε να ολοκληρώσετε. Είναι μία από εκείνες τις ημέρες που πρέπει να ηγηθείτε ή να βγείτε από τη διαδρομή!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα Κυριακή θα προκύψει κάποιο γεγονός ή συζήτηση που θα σχετίζεται με παιδιά. Αν αφορά το δικό σας παιδί, αυτά τα γεγονότα θα σχετίζονται με τα γενικά σας σχέδια για τη νέα εβδομάδα. Η Κυριακή υποδεικνύει μια αναπάντεχη κατάρρευση ή αποτυχία, κλοπή ή απώλεια με απρόβλεπτες συνέπειες. Αυτά τα πράγματα μπορεί να μην σας αφορούν άμεσα, αλλά θα επηρεάσουν τους συγγενείς ή τους γνωστούς σας ή θα εξελιχθούν στη δημόσια σφαίρα.

Αν σήμερα προκύψει κάποιο πρόβλημα στο σπίτι σας, η επίλυσή του θα απαιτήσει περισσότερο χρόνο και θα έχετε την τάση να κατηγορήσετε κάποιον για αυτό. Σήμερα θα λάβετε νέα ή θα έχετε μια συνομιλία με μια γυναίκα που θα σας δώσει μεγάλη αισιοδοξία για το μέλλον σας.

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα βιώσετε ευχάριστες στιγμές στην προσωπική σας ζωή. Μπορεί να έχουν σχέση με τον/τη σύντροφό σας ή με κάποια ιδιαίτερη φιλική σας σχέση. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για να επισκεφτείτε κάποιον στο σπίτι του ή να προσκαλέσετε επισκέπτες στο δικό σας σπίτι. Μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις εξαιτίας της ανυπομονησίας σας ή μιας παρεξήγησης.

Αστρολόγος προβλέψεις

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η Κυριακή θα είναι μια καλή μέρα για την εκπλήρωση των επαγγελματικών σας δεσμεύσεων και για κάθε είδους εργασία. Σήμερα μπορεί να εμπλακείτε στην ολοκλήρωση κάποιας βελτίωσης στο σπίτι σας ή άλλων σημαντικών καθηκόντων για την οικογένειά σας. Μια συζήτηση ή μια συνάντηση με έναν νεαρό άνδρα θα σας προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες.

taro-6-9

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η Κυριακή θα είναι η ημέρα κατά την οποία θα συζητήσετε μερικά σημαντικά σχέδια για την επόμενη εβδομάδα ή θα λάβετε αποφάσεις ιδιαίτερης σημασίας. Η σημερινή θα είναι μια καλή ημέρα για την εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων, για να λάβετε μια επιβεβαίωση των χρημάτων που θα λάβετε την επόμενη εβδομάδα και πολλά άλλα. Σήμερα να σκέφτεστε περισσότερο και να μιλάτε λιγότερο.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα θέλετε να ξεκουραστείτε και να κάνετε κάποια ευχάριστα πράγματα για τον εαυτό σας. Μπορεί να αναβιώσετε κάτι στην καθημερινή σας ζωή κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης ή συζήτησης με μια νεαρή γυναίκα. Η σημερινή είναι μια μέρα γεμάτη με ερωτικές εμπειρίες και ρομαντικές συναντήσεις, αρκεί να μην έχετε υπερβολικές προσδοκίες και απαιτήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia