Αστρολόγος προβλέψεις 17/04 Μεγάλη Παρασκευή

zwdia-erwtikes-7-8-14

Αστρολόγος προβλέψεις 17/04 Μεγάλη Παρασκευή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά της αρμονίας είναι στους Διδύμους, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 7 Αυγούστου. Η προσοχή σας είναι στραμμένη στην κοινότητα, στη γειτονιά, στην προσαρμοστικότητα, την ποικιλία και τη συλλογή πληροφοριών. Το κουτσομπολιό ή τα άσκοπα σχόλια δεν θα σας πάνε εκεί που θέλετε… Η Αφροδίτη απαιτεί ειλικρίνεια και γοητεία!

Η μέρα ανοίγει με τη Σελήνη στον Υδροχόο – και κλείνει με τη Σελήνη στους Ιχθύες. Το πρωί, το φεγγάρι στον νεροκουβαλητή θα βρεθεί σε αίσια όψη με τον Ήλιο από τον Κριό. Αξιοποιήστε την εύνοια της ατμόσφαιρας!

Στη συνέχεια η Σελήνη μπαίνει σε κενό πορείας. Συνεχίστε να ακολουθείτε τη φυσική ροή των πραγμάτων. Το φεγγάρι θα βγει από το κενό πορείας, όταν περάσει στους Ιχθύες. Αποζητήστε την εμπιστοσύνη, την πίστη και την αφοσίωση!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Παρασκευή θα πρέπει να εμπιστευτείτε τις πληροφορίες που θα λάβετε από κοντά και μακριά και να αποσιωπήσετε τη γνώμη σας. Θα πρέπει να παραμείνετε σιωπηλοί και να συγκεντρώσετε νέες πληροφορίες, ώστε αύριο να είστε σε θέση να μιλήσετε με τόλμη ή να ενεργήσετε σύμφωνα με τη δική σας άποψη. Η Παρασκευή θα είναι ευνοϊκή ημέρα για ανάρρωση μετά από μια θεραπεία.

Αστρολόγος προβλέψεις 17/04 Μεγάλη Παρασκευή

Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας θα έχετε περίπλοκη σχέση με άτομα στα ζώδια των Ιχθύων, του Καρκίνου ή του Σκορπιού. Η μέρα θα είναι πιο ικανοποιητική για τους νέους ανθρώπους από όσο για τους μεγαλύτερους. Μην ξεκινήσετε μια νέα ερωτική επαφή σήμερα, γιατί θα απογοητευθείτε πολύ σύντομα. Ενδεχομένως να υπάρξουν σημαντικά γεγονότα ή αποφάσεις, στην ερωτική ζωή όσων γεννήθηκαν στα ζώδια της γης ή της φωτιάς.

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα θελήσετε να συναντήσετε ή να μιλήσετε με φίλους, γείτονες ή συγγενείς. Η μέρα φέρνει σημαντικά νέα στην οικογένειά σας. Η Παρασκευή θα είναι ευνοϊκή μέρα για επαφές με άτομα από διάφορα μέρη.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα χαρείτε με διάφορα νέα, που θα αφορούν κάποιο άτομο από τον κύκλο των συγγενών σας. Θα λάβετε πληροφορίες που θα είναι σημαντικές για εσάς. Θα καταφέρετε να ξεπεράσετε μια συναισθηματική ή ψυχολογική εξάρτηση, να αποφύγετε μια ανώφελη δέσμευση και πολλά άλλα.

zodia-zvdia-22

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Παρασκευή, διάφορα γεγονότα ή νέα θα σας γυρίσουν πίσω σε εμπειρίες του παρελθόντος. Οι νέες φιλίες που θα κάνετε σήμερα, δεν θα διαρκέσουν και δεν θα σας ευχαριστήσουν. Χρησιμοποιήστε την ενέργειά σας με σύνεση, καθώς δεν θα είστε στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση.

Αστρολόγος προβλέψεις 17/04 Μεγάλη Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Παρασκευή θα αισθάνεστε άγχος ή ανυπομονησία, για μια υπόσχεση ή δέσμευση που αφορά άτομα που ζουν μακριά σας. Η σχέση σας με τη μητέρα, τη μεγαλύτερη αδερφή ή τη γιαγιά σας θα είναι σημαντική σήμερα. Αποφύγετε να επιβάλλετε τη γνώμη σας ή να απαιτήσετε να εκπληρωθούν οι επιθυμίες σας. Μια απροσδόκητη γνωριμία θα σας φέρει κοντά με ένα άτομο, που ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό τις προσδοκίες σας περί αδερφής-ψυχής.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65