Αστρολόγος προβλέψεις 17/07 Παρασκευή

zwdia-moires

Αστρολόγος προβλέψεις 17/07 Παρασκευή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά της αρμονίας διαμένει στους Διδύμους από τον Απρίλιο, ανάδρομη το μεγαλύτερο διάστημα. Αλλά η πρόθεσή της είναι να βάλετε εσείς τάξη στη ζωή σας!

Η Αφροδίτη στους Διδύμους, φέρνει το στοιχείο του καινούργιου στη ζωή σας και τις καθημερινές δραστηριότητες. Καθετί συνηθισμένο και οικείο έχει αλλάξει, γι’ αυτό πρέπει να δώσετε σημασία στα νεοφερμένα!

Στους Διδύμους βρίσκεται σήμερα και η Σελήνη. Τις πρώτες πρωινές ώρες θα σχηματίσει σύνοδο με την Αφροδίτη, δίνοντας μια ανέμελη νότα. Θα νιώσετε καλύτερα με μια πλειάδα πραγμάτων. Επικοινωνήστε και ανταλλάξτε απόψεις για τα νέα σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Παρασκευή δείξτε μεγαλύτερη ανεξαρτησία στη λήψη αποφάσεων και την εκτέλεση των καθημερινών σας καθηκόντων. Αποφύγετε την προσκόλληση σε απόψεις. Οι φιλοδοξίες θα σας πάνε μακριά, αρκεί να αφορούν και το γενικότερο καλό. Αποφύγετε να εξαρτάστε από άλλους ανθρώπους ή παράγοντες. Μην ανησυχήσετε για τις πράξεις ή τα λόγια ενός άνδρα, σύντομα θα αλλάξει τα σχέδιά του. Δείξτε περισσότερη πρωτοτυπία στην επιλογή των ταξιδιών του σαββατοκύριακου. Εάν ασχολείστε με οικονομικά έγγραφα, ενδέχεται να βιώσετε μια σύντομη στιγμή άγχους.

tarw-taro-xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα έχετε περισσότερες ευθύνες για το σπίτι και την οικογένειά σας. Αν οργανωθείτε καλά, θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε πολλά από τα καθήκοντά σας.  Οι φίλοι σας θα βρουν έναν τρόπο να σας εκπλήξουν. Σήμερα θα είναι σημαντικό να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, με βάση όσα έχετε επιτύχει μέχρι τώρα με προσωπικούς ή επαγγελματικούς όρους. Θα λάβετε νέα για ένα παιδί, που θα σας προκαλέσουν ευχάριστα συναισθήματα.

Αστρολόγος προβλέψεις 17/07 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα έρθετε αντιμέτωποι με μια απροσδόκητη κατάσταση εκ μέρους ενός ατόμου που εμπιστεύεστε. Επίσης θα προκύψουν διάφορες εκπλήξεις με τα οικονομικά σας. Η μέρα ευνοεί την εργασία και τις επιχειρήσεις, την εκπλήρωση δεσμεύσεων και τα νέα εγχειρήματα. Ωστόσο, σε γενικές γραμμές θα εξελιχθεί με εντελώς διαφορετικό τρόπο από αυτόν που είχατε σχεδιάσει.

zodia-astra-tarot

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Παρασκευή θα πρέπει να οργανώσετε καλύτερα τις καθημερινές σας εργασίες. Επικεντρωθείτε στην τελική εκπλήρωση των επαγγελματικών ή οικογενειακών σας υποχρεώσεων. Θα χαρείτε με μια συζήτηση με φίλους, όπου θα μοιραστείτε σχέδια για το Σάββατο ή την Κυριακή. Δεν αποκλείεται να περιμένετε επισκέπτες σήμερα και τις επόμενες δύο ημέρες, κάτι που θα απαιτήσει κάποια προετοιμασία.

Αστρολόγος προβλέψεις 17/07 Παρασκευή

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Παρασκευή θα είναι ιδιαίτερα παραγωγική μέρα. Να παρακολουθείτε προσεκτικά τις εξελίξεις, να είστε σοβαροί και αποφασιστικοί στο χώρο εργασίας. Μπορείτε να πετύχετε πολλά, καθώς αυτή είναι η ευνοϊκότερη ημέρα της εβδομάδας. Επίσης, ευνοεί τα ταξίδια. Αποφύγετε τα ρίσκα και τις συναισθηματικές (βιαστικές) αντιδράσεις και αποφάσεις. Αναμένονται σημαντικά νέα σχετικά με έναν φίλο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75