Αστρολόγος προβλέψεις 17/08 Δευτέρα

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Αστρολόγος προβλέψεις 17/08 Δευτέρα

Αστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Το φεγγάρι βρίσκεται στον Λέοντα σε χάση, στη λεγόμενη Βαλσαμική φάση του!

Αύριο θα συναντήσει τον Ήλιο και θα σχηματίσουν μαζί την ετήσια Νέα Σελήνη στον Λέοντα. Ετοιμάστε τις προθέσεις σας για αυτό το καινούργιο φεγγάρι: Πρέπει να εστιάσουν στη δημιουργικότητα, την αγάπη, την ευτυχία και ό,τι σας κάνει ευτυχισμένους!

Ο Ερμής σχηματίζει σήμερα σύνοδο με τον Ήλιο στον Λέοντα. Η σκέψη σας γίνεται διαυγής – και εστιάζει προς όσα χρειάζεστε για να παραμείνετε σε σωστή πορεία!
Η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο απόψε. Καταλήξτε στα ζητούμενά σας, που μπορείτε να διαχειριστείτε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τη Δευτέρα αποφύγετε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τις ενέργειές σας. Εργαστείτε σιωπηλά και κρατήστε χαμηλό προφίλ.  Δεν είναι σημαντικό να είστε στην πρώτη γραμμή, όσο να εργάζεστε με υπευθυνότητα και αγνές προθέσεις. Κρατήστε τον εγωισμό σας υπό έλεγχο και προσπαθήστε να κάνετε περισσότερα καλά πράγματα για την οικογένεια, τους φίλους ή τους συναδέλφους σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 2ο 10ήμερο Αυγουστος 20

chartomantia-098Οι συγκρούσεις σήμερα είναι ανεπιθύμητες, καθώς μπορεί να δημιουργήσουν χάος στη ζωή σας που θα διαρκέσει πολύ. Να είστε ανοιχτοί σε νέες πληροφορίες, θα σας ωφελήσουν τις επόμενες μέρες. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι νέες γνωριμίες. Αποφύγετε τις παρεξηγήσεις στη σχέση σας. Ακόμα κι αν προκύψει κάποια, κάντε μια ειλικρινή συζήτηση αμέσως και ξεκαθαρίστε την κατάσταση.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη: Σήμερα θα βιώσετε κάποιες απροσδόκητες εμπειρίες, που θα απαιτήσουν να κάνετε αλλαγές στα σχέδιά σας. Θα λάβετε σημαντικές ειδήσεις, που υποδηλώνουν αλλαγές τους επόμενους μήνες έως και το τέλος του έτους. Ενδεχομένως να λάβετε χρήματα από μια γυναίκα. Η ερωτική σας ζωή θα εξελιχθεί αρμονικά και θα θυμάστε αυτή την ημέρα λόγω μιας ξεχωριστής εμπειρίας.

Αστρολόγος προβλέψεις 17/08 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα κάνετε μια συζήτηση, απόρροια μιας πρόσφατης σύγκρουσης. Ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε ένα ήπιο πρόβλημα υγείας που δεν πρέπει να αγνοήσετε. Κατά κάποιο τρόπο, αυτή θα είναι μια μέρα απροσδόκητων ευκαιριών ή τύχης. Στην ερωτική σας ζωή, προσπαθήστε να διατηρήσετε την αρμονία σε μια σημαντική σχέση. Έπονται νέα για τα οικονομικά σας.

zwdia-3-zodia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Δευτέρα θα είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα, με ευχάριστα γεγονότα στο σπίτι ή καλά νέα για συγγενικά πρόσωπα. Παρακολουθήστε τις ειδήσεις και τα γεγονότα στο χώρο εργασίας σας, επειδή αποτελούν προάγγελο αλλαγών. Είναι πιθανό να βιώσετε διάφορες ευχάριστες εκπλήξεις. Μια τηλεφωνική κλήση ή μια επιστολή από κάποιο άτομο που ζει μακριά, θα σας επηρεάσει συναισθηματικά. Αποδεχτείτε κάθε πρόταση με προσοχή, καθώς μπορεί να κρύβει μια σημαντική ευκαιρία για το μέλλον σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 17/08 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Ξεκινά μια νέα εβδομάδα, τα γεγονότα της οποίας θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο στις οικογενειακές σας σχέσεις. Η σημερινή μέρα είναι καλή για να αξιολογήσετε και να σχεδιάσετε τις μελλοντικές σας ενέργειες, αλλά κρατώντας ρεαλιστικές προσδοκίες. Ενδεχομένως να πάρετε κάποιες αποφάσεις, για σχέσεις με άτομα που σας πληγώνουν με κάποιο τρόπο. Τα άτομα νεαρής ηλικίας θα έχουν την ευκαιρία να επιτύχουν κάτι σημαντικό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65