Αστρολόγος προβλέψεις 17/08 Παρασκευή

imerisies-12414

Αστρολόγος προβλέψεις 17/08 Παρασκευή

Η Παρασκευή θα είναι μια ιδιαίτερα συναισθηματική μέρα, κατά την οποία τα συναισθήματα σας θα καθορίσουν το αν θα είναι επιτυχημένη ή όχι.

Προσέξτε να μην αποτύχετε σε τομείς που είναι σταθεροί και σημαντικοί για εσάς: εργασία, προσωπικές ή φιλικές σχέσεις και άλλα. Εάν κατορθώσετε να κρατήσετε υπό έλεγχο τα συναισθήματα σας η Παρασκευή μπορεί να είναι μια μοναδική και ξεχωριστή μέρα για εσάς.

Χρησιμοποιώντας διπλωματία και διακριτικότητα θα κατορθώσετε να επιλύσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με μια γυναίκα.

zodia-taro-45

 

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η Παρασκευή θα είναι μια ενδιαφέρουσα και συναισθηματική μέρα. Θα χρειαστεί να πάρετε μια απόφαση σχετικά με μια δέσμευση που θα σας βοηθήσει να επιλύσετε ένα σημαντικό πρόβλημα. Θα είναι μια καλή μέρα για ερωτικές εμπειρίες. Την Παρασκευή προγραμματίστε χρόνο για αγορές, για μια ανακαίνιση ή βελτιώσεις στο σπίτι σας. Ευχαριστείστε ένα παιδί ή εγγόνι με μια μικρή έκπληξη.

Αστρολόγος προβλέψεις 17/08 Παρασκευή

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερωη Παρασκευή θα είναι μια μέρα κατά την οποία δεν θα πρέπει να αγνοήσετε οποιαδήποτε πληροφορία ή πρόταση. Την Παρασκευή, θα εκπλαγείτε από ένα αναπάντεχο γεγονός που μπορεί να περιλαμβάνει χρήματα. Να περιμένετε μια συνάντηση ή συζήτηση με κάποιον άντρα, σχετικά με μελλοντικά σχέδια και ενέργειες που θα αφορούν την προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή.

zwdia-768

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, την Παρασκευή φροντίστε να απολαύσετε τα μικρά αλλά σημαντικά πράγματα στη ζωή. Κατά τη διάρκεια της μέρας περάστε περισσότερο χρόνο έξω με φίλους ή στη φύση. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να σας φέρει κάθε είδους εκπλήξεις. Η σημερινή μέρα φέρνει ιδιαίτερες εκπλήξεις στην οικογένεια σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 17/08 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα επικεντρώστε την προσοχή σας σε συναντήσεις με άτομα που μπορούν να σας γεμίσουν με θετική ενέργεια. Μπορεί να εκπλαγείτε από αναπάντεχη τύχη ή από κάποιο δώρο. Σήμερα θα έχετε επαφές κυρίως με άτομα νεαρής ηλικίας. Μπορεί να προκύψει κάποιο πρόβλημα σχετικά με κάποιο χρηματικό ποσό που δεν θα λάβετε σήμερα ή που θα χάσετε κάπου.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65