Αστρολόγος προβλέψεις 17/09 Δευτέρα

zwdia-evdomadiaies-20261014

Αστρολόγος προβλέψεις 17/09 Δευτέρα

Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη.

Το φεγγάρι ανοίγει την αυλαία της εβδομάδας από τον Αιγόκερω, όπου έχει τη συντροφιά του Κρόνου. Πρόκειται για μια μέρα που πρέπει να έχετε έλεγχο των καταστάσεων και συγκροτημένη σκέψη, κάτι που σας παρέχει το αστρικό περιβάλλον.

Δεν αποκλείεται να είστε αυτοί που θα θέσουν θεμέλια ή/και τάσεις, γι’ αυτό φροντίστε να εκπληρώσετε τον ρόλο σας με όλες τις ευθύνες του!

zodia-taro-45

 

Η Δευτέρα, θα είναι μια μέρα για να ξεκινήσετε όχι μόνο τη νέα εβδομάδα, αλλά και νέα προσωπικά, οικογενειακά ή επαγγελματικά σχέδια και έργα. Μια συνάντηση ή συνομιλία με μια γυναίκα θα προκαλέσει μια ευνοϊκή επίδραση στις υποθέσεις σας. Σήμερα, μπορείτε να μεταβάλετε με επιτυχία τις οικονομικές δεσμεύσεις σας, να λάβετε χρήματα ή να διευθετήσετε σημαντικές πληρωμές.

Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις συγκρούσεις επειδή θα περιπλέξουν την εξέλιξη των γεγονότων καθ’όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Θα έπρεπε να έχετε πάρει κάποιο μάθημα από τα προβλήματα της περασμένης εβδομάδας…

Αστρολόγος προβλέψεις 17/09 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, ευθυγραμμίστε τα σημερινά σας σχέδια με την πραγματικότητα. Είναι πιθανόν να αισθάνεστε λίγο πεσμένοι ή να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα υγείας. Θα αντιμετωπίσετε μια αλλαγή στα ταξιδιωτικά σας σχέδια ή στα σχέδια που έχετε κάνει με άτομα από άλλες τοποθεσίες. Σήμερα, οι νέες γνωριμίες θα είναι σημαντικές και η εξέλιξή τους θα εξαρτηθεί μόνο από εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, τη Δευτέρα οι φίλοι σας θα είναι ο λόγος για την καλή σας διάθεση. Η μέρα ευνοεί τις νέες γνωριμίες ανεξάρτητα από το λόγο για τον οποίο θα δημιουργηθούν. Στη δουλειά σας θα είστε σε θέση να περιμένετε μια ήρεμη ή επιτυχημένη μέρα. Θα λάβετε κάποια νέα ή θα έχετε μια συζήτηση με ένα παιδί ή με ένα άτομο νεαρής ηλικίας που ζει σε άλλη πόλη ή χώρα.

Αστρολόγος προβλέψεις 17/09 Δευτέρα

Οι περισσότεροι από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, στις αρχές της εβδομάδας θα εμπλακούν σε βελτιώσεις ή επισκευές στο σπίτι τους, θα φροντίσουν για κάποια έγγραφα και άλλα. Σήμερα, το πρόβλημα υγείας ενός συγγενή ή φίλου μπορεί να σας εκπλήξει. Μπορεί να τον επισκεφθείτε στο σπίτι του ή στο νοσοκομείο. Σήμερα, αποφύγετε συγκρούσεις και εντάσεις στο σπίτι σας. Αξιοποιήστε αυτήν την ημέρα για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να ξεκινήσετε κάποια αλλαγή.

zwdia shmera

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, τη Δευτέρα θα εμπλακείτε σε οικιακά και οικογενειακά προβλήματα συγγενών και φίλων. Η σημερινή μέρα θα είναι ενδιαφέρουσα για την εξέλιξη της ερωτικής σας ζωής και των στενών διαπροσωπικών σας σχέσεων. Σήμερα μπορεί να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις σχετικά με αυτές. Κάποιες νέες γνωριμίες επιχειρηματικού ή δημόσιου χαρακτήρα μπορεί να πάρουν ερωτική τροπή.

Διαβάστε  Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο / ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65