Αστρολόγος Προβλέψεις 17/10 Σάββατο

0c0165ec70626d4946ee7c57ec4b0d7d

Αστρολόγος Προβλέψεις 17/10 Σάββατο

Αστρολόγος Το Σάββατο θα έχετε αρκετές ευθύνες και δεσμεύσεις που πρέπει να διεκπεραιώσετε.

Φυσικά, όλα θα εξαρτηθούν από την επιθυμία σας να σημειώσετε πρόοδο.

Όλα επαφίενται στην ικανότητά σας να σχεδιάζετε τη μέρα και να εκτελείτε τα καθήκοντά σας συνειδητά.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μπροστά σας έχετε μια μέρα που ευνοεί τα οικονομικά σας: Θα τακτοποιήσετε ή θα πληρώσετε λογαριασμούς, θα προγραμματίσετε εργασίες και δεσμεύσεις για την επόμενη εβδομάδα. Θα είστε σε θέση να αφιερώσετε χρόνο στην σχέση σας. Οι συγκρούσεις με τον/την σύντροφό σας είναι ανεπιθύμητες, καθώς θα δημιουργήσουν διαρκή ένταση ανάμεσά σας. Μπορεί να χαρείτε με σημαντικές ειδήσεις στο σπίτι, για οικογενειακές εκδηλώσεις, θέματα ιδιοκτησίας κλπ.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 17-19/10 Προτάσεις για γάμο – Εργασιακή εξέλιξη

zwdia-3-zodia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Το Σάββατο μπορείτε να επιτύχετε καλά αποτελέσματα, εάν εργάζεστε ή έχετε δική σας επιχείρηση. Ευνοούντα συζητήσεις που σχετίζονται με εργασία ή χρήματα. Η ερωτική σας ζωή δεν θα είναι βαρετή. Είναι σημαντικό να είστε δραστήριοι, να μην τεμπελιάζετε. Μην μηρυκάζετε γεγονότα του παρελθόντος. Κοιτάξτε μπροστά και κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για το μέλλον σας.

Αστρολόγος Προβλέψεις 17/10 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα έχετε διάφορες δεσμεύσεις με ένα άτομο της οικογένειας. Πολλοί θα λάβουν σημαντικά νέα από άλλο μέρος. Ενδεχομένως να σχετίζονται με τη γέννηση ενός παιδιού, ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή ενός φίλου ή συγγενή κ.λπ. Ευνοούνται τα ταξίδια. Πολλοί θα χαρούν με πληροφορίες οικονομικής φύσεως. Ενδεχομένως να υπάρξουν ανησυχίες για την υγεία ενός ατόμου που ζει μακριά σας.

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Το Σάββατο θα δυσκολευτείτε με τα αρχικά σας σχέδια, γιατί θα προκύψουν καταστάσεις που θα απαιτήσουν να ενεργήσετε διαφορετικά. Μπορεί να λάβετε πρόσκληση για μια συνάντηση ή εκδήλωση που θα σας ανοίξει νέους δρόμους. Είναι ευνοϊκή μέρα για δουλειά. Είναι πιθανές κάποιες απρόσμενες αλλά σύντομες αλλαγές στη διάθεσή σας. Να παρακολουθήστε προσεκτικά τα γεγονότα στον τόπο που ζείτε. Οι νεαροί μπορεί να είναι αρκετά τυχεροί και να κερδίσουν κάποια χρήματα.

Αστρολόγος Προβλέψεις 17/10 Σάββατο

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Το Σάββατο ευνοεί να καθαρίσετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας, να κάνετε αλλαγές ή βελτιώσεις. Είναι μέρα για συγκεντρώσεις με συγγενείς ή φίλους. Μερικοί μπορεί να εκπλαγείτε από ένα πρόβλημα υγείας στην οικογένεια που θα απαιτήσει προσοχή. Διάφορες παρανοήσεις ή αμφιβολίες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκαθαριστούν και να αποκατασταθεί η αρμονία στις σχέσεις σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65