Αστρολόγος προβλέψεις 17/10 Τετάρτη

imerisies-28314-zvdia

Αστρολόγος προβλέψεις 17/10 Τετάρτη

Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Από τον Σκορπιό που βρίσκεται, διαχέει στην ατμόσφαιρα νότες επικέντρωσης, δυναμικής και έρευνας!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο σήμερα, στρέφοντας την προσοχή σας σε ανθρωπιστικά θέματα. Οι φίλοι, οι ομάδες, οι συνεργάτες θα βρεθούν στο επίκεντρο.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο, ενδέχεται να σας ωθήσει να απομακρυνθείτε από ανθρώπους που δεν συνάδετε… Ίσως να μην μοιράζεστε πλέον τις ίδιες απόψεις ή ανάλογα συναισθήματα. Αργότερα, η Σελήνη θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη από τον Σκορπιό. Είναι πολύ πιθανό να αρχίσετε να περικόπτετε σχέσεις από τη ζωή σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα Τετάρτη, η προσοχή σας θα είναι προσηλωμένη σε διάφορα γεγονότα ή νέα που αφορούν ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα στην οικογένειά σας. Μερικοί από εσάς θα εμπλακούν στις προετοιμασίες για κάποιον αρραβώνα, γάμο ή κάποιο άλλο μεγάλο γεγονός. Οι προσδοκίες σας για τα χρήματα σήμερα πρέπει να είναι ρεαλιστικές, αλλιώς θα απογοητευτείτε ή θα επιβαρύνετε τον προϋπολογισμό σας με περιττά έξοδα.

Αστρολόγος προβλέψεις

Στη δουλειά σας, να προσέχετε τις σχέσεις σας με γυναίκες άνω των 35 ετών: πελάτες, συναδέλφους, επιβλέποντες και τα λοιπά. Οι γυναίκες που γεννήθηκαν στα ζώδια του Λέοντα, του Κριού ή της Παρθένου θα έχουν μια σημαντική μέρα στη δουλειά τους. Σήμερα, πολλοί από εσάς θα λάβουν νέα σχετικά με τη γέννηση ενός παιδιού.

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα σίγουρα δεν πρέπει να βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε ενέργειες. Θα χρειαστεί προσοχή στη σχέση σας με έναν άνδρα, ειδικά αν οι δεσμεύσεις μεταξύ σας σχετίζονται με χρήματα. Η μέρα φέρνει μικρά εισοδήματα στον οικογενειακό προϋπολογισμό. Σήμερα, πολλοί από εσάς θα κάνουν έξοδα που σχετίζονται με ταξίδια ή θα έχουν σχέση με ανθρώπους που μένουν σε διαφορετική τοποθεσία.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, την Τετάρτη θα είστε αισιόδοξοι για την εξέλιξη των προσωπικών ή φιλικών σας σχέσεων. Θα εκπλαγείτε από νέα ή γεγονότα που σχετίζονται με ένα άτομο που γεννήθηκε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων. Οι προτάσεις που θα σας γίνουν σήμερα θα σας εκπλήξουν και θα σας φέρουν επιτυχία ή θετικά συναισθήματα.

zwdia-zodia-astrologia-65

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα έχετε διάφορες επαφές με νέους και παλιούς γνωστούς και φίλους. Σύντομα θα προκύψουν σημαντικές συνομιλίες και ανταλλαγή χρήσιμων πληροφοριών. Τα σημαντικά γεγονότα της σημερινής ημέρας θα αφορούν τους ανθρώπους που γεννήθηκαν στο ίδιο ζώδιο με εσάς. Την Τετάρτη, να είστε προσεκτικοί με τις υποσχέσεις που δίνετε στους ανθρώπους που γεννήθηκαν στα ζώδια του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Τετάρτη θα επιβαρυνθείτε με οικογενειακά ζητήματα. Ίσως η λύση τους να μην δεν έγκειται στις δυνατότητές σας (τουλάχιστον σε αυτό το στάδιο). Τέτοιου είδους γεγονότα θα σας καλύψουν συναισθηματικά ή πνευματικά, διότι η άνεση τώρα θα είναι σημαντική για την αυτοεκτίμησή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia