Αστρολόγος προβλέψεις 17/11 Κυριακή Θα καταφέρετε να απελευθερωθείτε

zwdia-evdomadiaies-20261014

Αστρολόγος προβλέψεις 17/11 Κυριακή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Ο ζωοδότης πλανήτης βρίσκεται στον Σκορπιό. Είναι η εποχή του χρόνου που επικρατούν οι βαθιές αξίες και οι αναμνήσεις του καθενός!

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα στον Καρκίνο. Η εστίασή σας στρέφεται στην οικογένεια και το σπιτικό σας. Αδημονείτε για όλα τα αγαθά που μπορείτε να απολαύσετε μαζί αυτή την περίοδο. Η Σελήνη θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Άρη από τον Ζυγό. Ίσως να υπάρξει ανάγκη για κάποιον συμβιβασμό, εξαιτίας μιας διαφωνίας!

Η Σελήνη θα μπει σε κενό πορείας μετά από αυτή την όψη. Θα βγει από αυτό, όταν θα περάσει αργότερα στον Λέοντα. Η ενέργειά σας μπορεί να στραφεί σε καινούργιες κατευθύνσεις, ίσως προκύψουν κάποιες αλλαγές. Σε αυτό θα συμβάλλει μια προκλητική γωνία της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Άραγε, τι αντέχετε και τι όχι;

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Κυριακή θα δραστηριοποιηθείτε λόγω προβλημάτων στο σπίτι σας, προβλημάτων με το αυτοκίνητο ή άλλο όχημα που κατέχετε. Θα έχετε την τάση να σκεφτείτε τις ενέργειές σας και να αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις. Σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε από ένα ψέμα ή μια απόπειρα απάτης, που σχετίζεται με ένα παιδί. Δεν αποκλείεται να βρεθείτε μπροστά σε κάποια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ή ψευδή συμπτώματα εγκυμοσύνης.

Σήμερα θα καταφέρετε να απελευθερωθείτε από την ένταση που σας προκάλεσαν τις τελευταίες μέρες, άτομα στα ζώδια του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου. Με κάποιο τρόπο, τα πράγματα θα εξελιχθούν φυσικά χωρίς μεγάλη προσπάθεια εκ μέρους σας. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για ταξίδια… Αλλά αν αυτά σχετίζονται με κάποιο ερωτικό ραντεβού, ίσως καταλήξουν σε απογοήτευση, θλίψη ή δάκρυα για διάφορους λόγους.

taro-zodia-76

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η Κυριακή είναι ιδανική μέρα για να ολοκληρώσετε εργασίες που έχουν μείνει ανολοκλήρωτες τις προηγούμενες μέρες. Τα νέα εγχειρήματα θα εξελιχθούν αρκετά καλά επίσης, αν σχετίζονται με την εργασία ή την επιχείρησή σας. Η μέρα υποδεικνύει μια συνομιλία ή ένα σημαντικό γεγονός με μια νεαρή γυναίκα. Οι σχέσεις σας με άτομα στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων θα είναι σημαντικές για τα σχέδιά σας την εβδομάδα που έρχεται.

Αστρολόγος προβλέψεις 17/11 Κυριακή

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η Κυριακή είναι ευνοϊκή για συναντήσεις και συζητήσεις με συγγενείς, για κοινές δραστηριότητες με την οικογένειά σας. Ακόμα κι αν περάσετε τη μέρα στο σπίτι, θα υπάρχει κάτι να κάνετε για να διασκεδάσετε. Θα παρακολουθήσετε νέα ή γεγονότα, που σχετίζονται με έναν άντρα νεαρής ηλικίας.

Διαβαστε επισης : Μεσαιωνική μαντική τράπουλα 17/11 Οι Αδελφές ψυχές ενώνονται

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να προσθέσετε μερικά χρήματα στο πορτοφόλι σας. Θα θελήσετε να ολοκληρώσετε μερικές σημαντικές εργασίες από το εβδομαδιαίο πρόγραμμα σας. Αλλά θα προκύψουν διάφορες συναντήσεις, φιλοξενούμενοι στο σπίτι σας ή άλλες επαφές, που θα καταναλώσουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 17/11 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα μιλήσετε ή θα ενεργήσετε με τόλμη, για σημαντικά οικονομικά θέματα. Οι συνομιλίες ή οι ενέργειες ενός άντρα από τον κύκλο των συγγενών ή των φίλων σας, θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο στις υποθέσεις σας. Την Κυριακή ευνοούνται οι συζητήσεις για σημαντικά σχέδια, που θα ξεκινήσουν τις επόμενες μέρες ή εβδομάδες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot