Αστρολόγος προβλέψεις 17/12 Τρίτη

imerisies-15314

Αστρολόγος προβλέψεις 17/12 Τρίτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Ο πολεμιστής είναι στον Σκορπιό, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 3 Ιανουαρίου. Η εποχή απαιτεί να λειτουργείτε με πρόθεση, με βαθιά ενσυναίσθηση. Δεν είναι κατάλληλη για να «σπαταλιέστε» και να διασκορπίζεστε!

Ο Άρης είναι δράση, γι’ αυτό οι δράσεις σας πρέπει να είναι εστιασμένες. Ο Άρης στον Σκορπιό προάγει τις βαθύτερες αξίες, για τον εαυτό σας και για τους άλλους. Γι’ αυτό όλοι αποκαλύπτονται, εσείς και οι άλλοι!

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο. Ακολουθείτε το καθημερινό σας πρόγραμμα και φροντίζετε τις λεπτομέρειες. Φτιάξτε μια λίστα για να είστε πιο οργανωμένοι, θα σας βοηθήσει και πρακτικά.
Ο Ερμής είναι στον Τοξότη: Μπορεί να αναλάβετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να χειριστείτε. Μην βιαστείτε και θα αντεπεξέλθετε σε όλα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Τρίτη θα αποδειχθεί πολύ δυναμική ημέρα, με δεσμεύσεις που δεν έχετε προγραμματίσει. Σήμερα, οι άνδρες στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω θα έχουν καλή έκβαση στις υποθέσεις τους. Θα αξιοποιήσουν στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν, καθώς η σημερινή είναι μια μοναδική μέρα για αυτούς. Την Τρίτη, κάποιοι περιμένετε να λάβετε μια είδηση ή ένα έγγραφο με φόβο και ανησυχία. Αλλά στην πραγματικότητα, τα πράγματα θα εξελιχθούν με θετικό και ευνοϊκό τρόπο.

Μην βιαστείτε να απαντήσετε στις πληροφορίες που θα λάβετε, από ανθρώπους στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων. Η Τρίτη είναι ενδιαφέρουσα και σίγουρα ευνοϊκή μέρα, για την εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων… Αρκεί να επιδείξετε ειλικρίνεια στις ενέργειές σας. Αν χρειαστεί να κάνετε ένα ταξίδι σήμερα, να είστε προετοιμασμένοι: Θα χρειαστεί να υπερνικήσετε αρκετά εμπόδια ή καθυστερήσεις, που ευτυχώς δεν θα επηρεάσουν τον σκοπό του ταξιδιού σας.

zwdia-taro-astra

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η Τρίτη είναι ιδανική για εργασία, για σωστή και έγκαιρη εκπλήρωση των επαγγελματικών σας καθηκόντων. Η σημερινή είναι μέρα ιδιαίτερης σημασίας, και καλό θα ήταν να τη δεχτείτε ως τέτοια. Η επιτυχία σας θα εξαρτηθεί από τη σωστή οργάνωση. Μπορεί να γίνουν προσπάθειες να σας εξαπατήσουν ή να χειραγωγήσουν τα συναισθήματά σας. Θα τις αντιληφθείτε και δεν πρέπει να τις ανεχτείτε.

Αστρολόγος προβλέψεις 17/12 Τρίτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η υγεία σας ή αυτή ενός αγαπημένου προσώπου, θα απαιτήσει προσωπική συνάντηση ή επίσκεψη σε γιατρό ή νοσοκομείο. Σήμερα θα κάνετε πολλές γνωριμίες. Μπορεί να είναι καλό για σας, αν και ίσως καταπονήσει συναισθηματικά. Όλα θα εξαρτηθούν από τα άτομα που θα συναντήσετε και τις προσδοκίες που έχετε. Θα θυμάστε τη σημερινή μέρα, λόγω μιας ενδιαφέρουσας έκπληξης που θα χαραχτεί στη μνήμη σας.

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Τρίτη θα έχετε περισσότερα καθήκοντα να διεκπεραιώσετε, που θα αφορούν το σπίτι ή την οικογένειά σας. Η ολοκλήρωσή τους μπορεί να απαιτήσει ταξίδια, διάφορες συναντήσεις ή επαφές με εκπροσώπους κάποιων θεσμών. Η αχίλλειος πτέρνα σας σήμερα θα είναι τα συναισθήματά σας και η μεγαλύτερη ευαισθησία σας. Αυτό θα αντικατοπτρίζεται τόσο στη διάθεση, όσο και στην επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 17/12 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Τρίτη θα απογοητευτείτε από ανεκπλήρωτες υποσχέσεις ή περιττά σχόλια ενός ανθρώπου στο ζώδιο του Λέοντα, του Τοξότη ή του Κριού. Σήμερα θα είναι δύσκολο να οργανωθείτε, καθώς θα παρεμβαίνουν άνθρωποι ή περιστάσεις που δεν θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει δυσάρεστα νέα, που θα αφορούν μια γυναίκα που γνωρίζετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75