Αστρολόγος προβλέψεις 18/03 Δευτέρα

surreal_chess_world-1280×720

Αστρολόγος προβλέψεις 18/03 Δευτέρα

Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Το φεγγάρι θα ανοίξει τη μέρα από τον Λέοντα, σε όψη αντίθεσης με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο. Θα πάρετε αυτό που επιδιώκετε, σε ισορροπία με αυτό που είναι εφικτό. Η αίσια θέση της Σελήνης σε σχέση με τον Δία από τον Τοξότη, δίνει μια επιπλέον εύνοια στην ατμόσφαιρα!

Αργότερα η Σελήνη θα μπει σε κενό πορείας, για να περάσει μετά στην Παρθένο. Η διάθεση θα είναι ευχάριστη, γι’ αυτό ασχοληθείτε με πιο προσωπικά θέματα. Το πέρασμα του φεγγαριού στην Παρθένο θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε καλύτερα για τις επόμενες μέρες!

Αστρολόγος προβλέψεις 18/03 Δευτέρα

Τα σημαντικά γεγονότα της Δευτέρας θα σχετίζονται με ταξίδια με ανθρώπους από κοντά και μακριά, με το παιδί ή εγγόνι σας και με την υγεία ενός κοντινού σας προσώπου. Πρόκειται για ένα ευρύ φάσμα γεγονότων, τα οποία σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να αλληλοσυνδεθούν. Σήμερα η επικοινωνία σας με συγγενείς που ζουν σε άλλη πόλη θα είναι πιο δυναμική λόγω της εξέλιξης διαφόρων σημαντικών γεγονότων.

zodia-taro-45

Τα έξοδά σας σήμερα θα είναι καλά προγραμματισμένα και στις περισσότερες περιπτώσεις θα σχετίζονται με τα αγαπημένα σας άτομα. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για να διευθετήσετε ένα οικονομικό έγγραφο, μια σύμβαση ή να λύσετε ένα οικονομικό πρόβλημα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Αστρολόγος προβλέψεις 18/03 Δευτέρα

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η σημερινή μέρα υποδεικνύει περισσότερες δεσμεύσεις με συγγενείς. Σήμερα, να περιμένετε μια συνάντηση ή μια συζήτηση σχετικά με αυτές. Τη Δευτέρα, ένας λόγος για συγκέντρωση μπορεί να έχει σχέση με μια γυναίκα. Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για ερωτικές εμπειρίες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα έχετε προγραμματισμένες σημαντικές δημόσιες ή επαγγελματικές συναντήσεις και επαφές. Η σημερινή θα είναι μια επιτυχημένη και ευνοϊκή μέρα για μια ποικιλία εμπειριών που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή ή την οικογένειά σας. Οι προτάσεις ή τα νέα που θα λάβετε σήμερα θα καθορίσουν ορισμένα από τα σχέδιά σας μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα είστε σε ένταση λόγω των καθημερινών σας καθηκόντων. Οι περισσότεροι από εσάς θα μπορέσετε να επιτύχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα, ειδικά εάν κατορθώσετε να παραμείνετε συναισθηματικά σταθεροί. Η έκπληξη της ημέρας θα προέλθει από μια πρόταση. Σήμερα καλό θα ήταν να αποφύγετε να πιέσετε με οποιονδήποτε τρόπο τον/τη σύντροφό σας ή τον/τη σύζυγό σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα Δευτέρα θα εξαρτάστε από τις ενέργειες και τις αποφάσεις των ανθρώπων γύρω σας. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει ερωτικές εμπειρίες που θα συνοδεύονται από έντονα συναισθήματα. Στην οικογένεια σας θα γίνουν συζητήσεις για διάφορα νέα από τη ζωή ανθρώπων που γνωρίζετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia