Αστρολόγος προβλέψεις 18/04 Μεγάλο Σάββατο

zodia-zwdia-imerisies

Αστρολόγος προβλέψεις 18/04 Μεγάλο Σάββατο

Αστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας βρίσκεται στον Υδροχόο. Εκεί θα παραμείνει μέχρι την 1η Ιουλίου, μετά θα επιστρέψει στον Αιγόκερω μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου.

Ίσως έχετε την αίσθηση ότι κλυδωνίζεστε, όσο αφορά το πού ανήκετε. Με τη Σελήνη τους Ιχθύες, η ατμόσφαιρα είναι πιο διαισθητική. Η μέρα απαιτεί φιλανθρωπική δράση, ευγνωμοσύνη και προσφορά!

Το απόγευμα η Σελήνη θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με την Αφροδίτη από τους Διδύμους. Θα κινηθείτε πιο εύκολα αν καταγράψετε τις υποχρεώσεις σας, για να μην περικλείνετε. Φροντίστε να είστε ευγενικοί και διακριτικοί στις συνομιλίες σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το Σάββατο θα εστιάσετε σε πρακτικές δραστηριότητες, που θα είναι σημαντικές για την οικογένεια ή την εργασία σας. Θα ελέγχετε με κάθε τρόπο τον αντίκτυπο των γεγονότων και των σχέσεων για τη ζωή σας. Είναι καλή μέρα για επαφές ή συζητήσεις, που σχετίζονται με έναν παλιό σας έρωτα ή μια οικογενειακή υπόθεση: Ο σκοπός δεν πρέπει να είναι η αποκατάσταση της σχέσης αλλά η ανταλλαγή πληροφοριών και η επίλυση μέχρι τώρα άλυτων ζητημάτων. Τα άτομα στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων θα δυσκολευθούν να κρατήσουν υπό έλεγχο την ερωτική τους ζωή σύμφωνα με τις δικές τους επιθυμίες.

κρυσταλλομαντεία
Σήμερα θα έχετε δύσκολες συζητήσεις ή διαφωνίες με άτομα στα ζώδια του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου: Εκείνα θα δυσκολευτούν να κατανοήσουν τις απόψεις ή τις επιθυμίες σας. Κατά τη διάρκεια της μέρας είναι πιθανό να συμβούν διάφορα απρόσμενα περιστατικά στο σπίτι σας. Μπορεί να χαρείτε με μια αγορά ή δώρο, από ένα άτομο στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη. Σε γενικές γραμμές, το Σάββατο φέρνει διάφορα απροσδόκητα αλλά ενδιαφέροντα γεγονότα στην οικογένειά σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 18/04 Μεγάλο Σάββατο

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η σημερινή θα είναι μια μέρα που θα σας εκπλήξει. Προσπαθήστε να αποφύγετε μια συνομιλία, που νομίζετε ότι δεν είστε προετοιμασμένοι ή ότι δεν έχει νόημα. Θα χρειαστεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση ή να δώσετε μια υπόσχεση σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας σύμφωνα με τις προσδοκίες σας. Η μέρα είναι ευνοϊκή για την ανάπτυξη επαφών με άτομα από διάφορα μέρη. Το Σάββατο θα εκπλαγείτε από μια συνάντηση ή πρόταση.

zodia-astra-tarot

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Δίδυμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Το Σάββατο προσέξτε τις αυταπάτες ή τα χειριστικά άτομα. Πολλοί από εσάς θα χαρούν με ένα μικρό εισόδημα στον οικογενειακό προϋπολογισμό. Η μέρα υποδεικνύει ενδιαφέρουσες εμπειρίες με φίλους ή συγγενείς. Θα κάνετε συζητήσεις με άτομα από κοντά και μακριά, με αφορμή κάποια νέα ή γεγονότα που σχετίζονται με γυναίκες.

Αστρολόγος προβλέψεις 18/04 Μεγάλο Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Το Σάββατο θα έχετε μια δέσμευση ή προσδοκία από ένα άτομο στην οικογένειά σας. Η ημέρα θα απαιτήσει σύνεση στα οικονομικά σας. Θα θυμάστε τη σημερινή μέρα λόγω διαφόρων θετικών ή ξεχωριστών γεγονότων, που σχετίζονται κυρίως με το σπίτι και τις οικογενειακές σας σχέσεις. Θα λάβετε επιπλέον διευκρινήσεις, σε σχέση με κάποιες πληροφορίες που προκάλεσαν μια σύγκρουση τις προηγούμενες μέρες. Το γεγονός αυτό θα ηρεμήσει τα πνεύματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia