Αστρολόγος προβλέψεις 18/05 Δευτέρα

erwtikes-2314

Αστρολόγος προβλέψεις 18/05 Δευτέρα

Αστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Είναι ευτυχής η συγκυρία της παρουσίας της στον Κριό, στη δική της μέρα. Πάρτε την πρωτοβουλία να κάνετε όσα χρειάζονται, για να νιώθετε άνετα και καλά!

Ο Κριός συνήθως σας ωθεί να λαμβάνετε την ηγεσία και να ορμάτε… Μην το κάνετε τώρα! Καλό είναι να τίθεστε επικεφαλής, ωστόσο πάρτε το χρόνο σας για κάθε κίνηση ή απόφαση που απαιτείται!

Ο Άρης – που κυβερνά τον Κριό – είναι στους Ιχθύες και θα παραμείνει μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Έχετε κάνει περισσότερη δουλειά εσωτερικά, απ’ όση φαίνεται εξωτερικά. Να είστε υπομονετικοί: Η ανάδρομη Αφροδίτη εστιάζει σε αυτά που σας στηρίζουν, παρά στα επιφανειακά θέματα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Θα ξεκινήσετε την εβδομάδα με μια πιο αισιόδοξη διάθεση για το μέλλον. Θα έχετε τον ενθουσιασμό και την αφοσίωση που χρειάζεται, για να δεσμευτείτε σε διάφορες υποθέσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα σχέδιά σας. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για τις οικονομικές σας υποθέσεις. Οι άνδρες νεαρής ηλικίας μπορεί να εκπλαγούν από ένα μικρό έξτρα εισόδημα ή μια οικονομική προσφορά.

chartomantia-098
Σε συναισθηματικό επίπεδο, θα πρέπει να ασκήσετε περισσότερο αυτοέλεγχο στα αισθήματα, τις επιθυμίες και τις ιδιοτροπίες σας, ειδικά στην ερωτική σας σχέση. Εάν το ταίρι σας ζηλεύει, ίσως είναι ένα σημάδι για να σκεφτείτε τη συμπεριφορά σας. Οι άνδρες άνω των 35 ετών θα εκπλαγούν από απροσδόκητα προβλήματα, τα οποία όμως θα περάσουν γρήγορα. Η Δευτέρα υποδεικνύει ένα ενδιαφέρον γεγονός, που σχετίζεται με ένα κορίτσι ή με μια νεαρή γυναίκα. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι η αρχή μιας νέας φάσης στη ζωή της.

Αστρολόγος προβλέψεις 18/05 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Τη Δευτέρα πιθανότατα θα ξεκινήσετε την εβδομάδα με ένα έξτρα μικρό εισόδημα ή καλά νέα οικονομικής φύσης. Η σημερινή θα είναι μια επιτυχημένη και ενδιαφέρουσα μέρα για εσάς. Δώστε περισσότερη προσοχή στις ιδέες σας και μην αγνοήσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Πολλοί από εσάς θα δείτε ένα ενδιαφέρον όνειρο που σχετίζεται με ένα άτομο που έχει αποβιώσει.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα κατευνάσετε κάποιες ανησυχίες που είχατε τις τελευταίες εβδομάδες. Πρόκειται να ολοκληρώσετε με επιτυχία πολλές σημαντικές εργασίες. Η Δευτέρα θα είναι μια μέρα που θα θυμάστε, λόγω κάποιου απροσδόκητου γεγονότος.

tarw-zwdia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Τη Δευτέρα θα επικεντρωθείτε σε σημαντικές οικογενειακές δεσμεύσεις που δεν έχετε ξεκινήσει ακόμη. Καλό θα ήταν να περάσετε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά σας (αν έχετε) ή θα έχετε σημαντικές δεσμεύσεις που σχετίζονται με αυτά. Πολλοί από εσάς θα χαρούν με κάποιο δώρο που θα πάρουν, μια ικανοποιητική αγορά που θα κάνουν ή μια ανταμοιβή που θα λάβουν.

Αστρολόγος προβλέψεις 18/05 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Τη Δευτέρα θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες με παιδιά ή άτομα νεαρής ηλικίας. Μπορεί να έχετε μια συνάντηση ή να συμμετέχετε σε μια συγκέντρωση, λόγω κάποιας ειδικής περίστασης ή ενός προκαθορισμένου ραντεβού. Μην παραμελήσετε τις σχέσεις σας με τους γείτονες ή τους συναδέλφους σας. Να είστε ανοιχτοί σε ό,τι σας πουν. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για να συζητήσετε με το ταίρι σας την εξέλιξη της σχέσης σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65