Αστρολόγος προβλέψεις 18/05 Σάββατο

62539

Αστρολόγος προβλέψεις 18/05 Σάββατο

Αστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Από τον Αιγόκερω που βρίσκεται ο αυστηρός Ολύμπιος πατέρας, σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε πολλά θέματα. Η διαμονή του Κρόνου στον Αιγόκερω μέχρι το Νοέμβριο του 2020, απαιτεί να βάλετε τη ζωή σας σε τάξη και σειρά. Είναι απαραίτητο να φροντίσετε όσα χρίζουν της προσοχής σας!

Η Πανσέληνος αναδύεται σήμερα στον Σκορπιό. Οι ακτίνες της θα ρίξουν άπλετο φως στα σημεία που πρέπει να εστιάσετε τις προσπάθειές σας!

Η Σελήνη θα εγκαταλείψει αργότερα τον Σκορπιό και θα περάσει στον Τοξότη. Είναι καιρός να απελευθερωθείτε από τις έντονες πιέσεις. Ανοίξτε τον εαυτό σας στις δυνατότητες και τις προοπτικές του!

zodia-taro-45

Αστρολόγος προβλέψεις 18/05 Σάββατο

Το Σάββατο θα είναι μια ιδιαίτερα συναισθηματική ημέρα κατά την οποία θα θέλετε να ολοκληρώσετε πολλά καθήκοντα, αλλά η προσοχή και η ενέργεια σας στις συνομιλίες θα αποσπώνται εύκολα από τους άλλους ή θα αρχίσετε να κάνετε ασήμαντα πράγματα. Η σημερινή μπορεί να είναι μια καλή μέρα για την ερωτική σας ζωή, για πνευματιστικές πρακτικές, για ενδιαφέρουσες συνομιλίες με μορφωμένους ανθρώπους.

Αλλά θα είναι επίσης μια σημαντική μέρα για να σχεδιάσετε τα καθήκοντά σας για την εβδομάδα που έρχεται. Η εξέλιξη μερικών από αυτών θα ξεκινήσει αύριο και θα είναι σημαντικό να έχετε ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία τους. Μην παραμελήσετε τις δουλειές σας στο σπίτι, τις μικροεπισκευές που πρέπει να γίνουν και τα λοιπά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Το Σάββατο θα είναι μια πολύ συναισθηματική ημέρα, κατά την οποία μπορεί να προκύψουν διάφορες παρεξηγήσεις. Όλη η σημερινή μέρα υποδεικνύει ενδιαφέροντα νέα ή εξελίξεις σε γεγονότα σημαντικά για εσάς. Σήμερα, θα έχετε μια συνάντηση ή μια συζήτηση χρήσιμη για εσάς. Το Σάββατο θα έχετε την τάση να υπερβάλλετε σε σχέση με τις ανησυχίες και τα προβλήματά σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 18/05 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα συμμετέχετε σε συζητήσεις ή διαδικτυακές επαφές με άτομα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα ή είναι μέλη της οικογένειάς σας. Το Σάββατο, είναι πιθανόν να βγείτε εκτός σπιτιού ή να ταξιδέψετε για μια συνάντηση ή μια συγκέντρωση λόγω μιας ευχάριστης περίστασης. Κάποια νέα που θα αφορούν κάποιο πρόσωπο που γνωρίζετε θα σας προκαλέσουν αναπάντεχα συναισθήματα.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για τα γεγονότα που θα συμβούν σήμερα. Το Σάββατο θα γίνει κάτι στο σπίτι σας που θα σας ευχαριστήσει. Σήμερα, καλό θα ήταν να αποφύγετε τους πονηρούς ή τους υποκριτές, και να φροντίσετε να είστε ειλικρινείς και υπεύθυνοι στη σχέση σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Το Σάββατο θα αναλάβετε καθήκοντα που μπορείτε να εκτελέσετε μέσα στην ημέρα. Το Σάββατο θα είναι μια καλή μέρα για οικονομικές υποθέσεις, για να οργανώσετε μελλοντικές δαπάνες, για προγραμματισμό ή κάποια πρόσθετη εργασία από την οποία θα περιμένετε κάποιο έξτρα εισόδημα. Σήμερα μπορεί να προκύψουν κάποιες ανησυχίες ή προβλήματα υγείας που θα αφορούν κάποιους συγγενείς σας, αλλά θα έχουν προσωρινό χαρακτήρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia