Αστρολόγος προβλέψεις 18/07 Σάββατο

astrologia-ioylios-2014

Αστρολόγος προβλέψεις 18/07 Σάββατο

Αστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας βρίσκεται στον Αιγόκερω, απ’ όπου φροντίζει να βάζει τα πάντα σε τάξη!

Πολλά έχουν συμβεί, που αποκάλυψαν ότι τα «συστήματα» της ζωής όλων χρειάζονταν αναβάθμιση. Οι σημαίνουσες διαφωτίσεις είναι αυτές που φέρνουν τις σπουδαίες αλλαγές!

Είναι εμφανές πλέον τι συνέβαινε στον κόσμο που σας περιβάλλει… Αλήθεια, εσείς πώς το βιώνετε όλο αυτό; Σε ποιον τομέα συνειδητοποιήσετε ότι χρειάζεστε αλλαγές;

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα σε κενό πορείας στους Διδύμους… Ανοίξτε τη κι εσείς με χαμηλή ταχύτητα. Το κενό πορείας τελειώνει, όταν η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Καρκίνου. Δώστε περισσότερη σημασία σε όσα αφορούν το σπιτικό και την οικογένειά σας!

Το Σάββατο θα είναι σημαντική μέρα για διάφορους λόγους: Με την εξέλιξη ξεχωριστών, καρμικών γεγονότων τόσο στην προσωπική όσο και στη δημόσια σφαίρα. Θα δείτε τα πραγματικά αποτελέσματα των ενεργειών σας από χθες. Προσπαθήστε να αποφύγετε τα νέα εγχειρήματα και επικεντρωθείτε στην εναρμόνιση των σημαντικών πραγμάτων και σχέσεων στη ζωή σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 18-20/07 Σκέψεις ερωτευμένων – Λόγια από γυναίκα

prodosiaΤο Σάββατο μπορεί να αφιερώσετε χρόνο για να μάθετε νέα πράγματα ή να εκπαιδεύσετε άλλους σε δεξιότητες που έχετε. Να είστε ήρεμοι και ευχάριστοι στις συζητήσεις σας. Σταθεροποιήστε σημαντικές φιλίες ή επαγγελματικές σχέσεις. Η υπερευαισθησία και η ευθιξία μόνο κακό θα σας κάνουν. Οι άνδρες θα έχουν μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, ειδικά αν σχετίζονται με διευθέτηση σημαντικών οικογενειακών ή επαγγελματικών θεμάτων.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα η προσοχή σας θα επικεντρωθεί σε άτομα της οικογένειας, που βιώνουν σημαντικά γεγονότα στην προσωπική τους ζωή. Η ερωτική σας ζωή θα είναι ενδιαφέρουσα και δεν αποκλείονται νέες γνωριμίες. Είναι ευνοϊκή μέρα για ταξίδια αναψυχής ή τουρισμού. Μην φοβάστε να κάνετε νέες επαφές και να επικοινωνήσετε με ξένους.

Αστρολόγος προβλέψεις 18/07 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα έχετε δεσμεύσεις που σχετίζονται με οικιακά ή περιουσιακά θέματα. Ευνοούνται τέτοια εγχειρήματα, καθώς είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τα πάντα με βοήθεια και υποστήριξη. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε εντάσεις κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή της επαφής σας με άτομα από άλλο μέρος. Οι εκπλήξεις σήμερα θα σχετίζονται με ένα παιδί ή άτομο νεαρής ηλικίας.

zodia-astra-tarot

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Το Σάββατο θα περάσετε αρκετό χρόνο με τους φίλους σας. Η μέρα φέρνει νέα που θα είναι σημαντικά για την επιτυχία ή τα μελλοντικά σας σχέδια. Κάποια προβλήματα στο χώρο εργασίας σας υποδεικνύουν ότι οι ευκαιρίες σας είναι περιορισμένες. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από συγκρούσεις και διαφωνίες, γιατί θα σας βλάψουν συναισθηματικά.

Αστρολόγος προβλέψεις 18/07 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Το Σάββατο εστιάστε την προσοχή σας σε εργασίες που σχετίζονται με το σπίτι, το εξοχικό σας ή άλλες σωματικές εργασίες. Θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο για ξεκούραση και για εμπειρίες με άτομα από την οικογένειά σας. Θα συναντήσετε ή θα μιλήσετε σε μια γυναίκα, για θέματα που άπτονται της πνευματικής ζωής για τον αόρατο κόσμο γύρω μας. Δυστυχώς, η μέρα θα φέρει κάποια δυσάρεστα νέα για ένα άτομο που γνωρίζετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9