Αστρολόγος προβλέψεις 18/08 Σάββατο

Αστρολόγος προβλέψεις 18/08 Σάββατο

Το Σάββατο θα έχετε προσδοκίες για κάποια σχέδια ή δεσμεύσεις με έναν άντρα. Αν έχετε ανησυχίες για τη σημερινή μέρα, σημαίνει ότι η ένταση της εβδομάδας που πέρασε ήταν μεγάλη για σάς.

Βρείτε έναν τρόπο για να χαλαρώσετε και να ανακουφιστείτε από το άγχος. Το Σάββατο θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια, για ερωτικές συναντήσεις και εμπειρίες με κάποιον/α σύντροφο από άλλη τοποθεσία.

Αυτοί που εργάζονται σήμερα, καλό θα ήταν να αποφύγουν τις συγκρούσεις, καθώς η σημερινή μέρα δεν ενδείκνυται για κάτι τέτοιο!

zodia-taro-45

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη πρέπει να φανείτε προσεκτικοί αν ταξιδεύετε σήμερα. Η μέρα θα είναι καλή για ευχάριστες συναντήσεις, όχι για σοβαρή δουλειά. Αν δεν αισθάνεστε καλά, αναζητήστε ιατρική συμβουλή και αποφύγετε να κάνετε γιατροσόφια από μόνοι σας. Υπάρχει μια περίπτωση να αναβληθεί μια συνάντηση ή μια επίσκεψη λόγω αναπάντεχων συνθηκών.

Αστρολόγος προβλέψεις 18/08 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα χρειαστεί να επιλύσετε κάποια προβλήματα στο σπίτι σας. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για να σκεφτείτε σοβαρά τις αποφάσεις και τις ενέργειες σας για το μέλλον. Σήμερα θα απολαύσετε μια συζήτηση με έναν άντρα ή θα λάβετε κάποια απροσδόκητα νέα που θα αφορούν χρήματα.

taro-zodia-76

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια ων Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η σημερινή μέρα θα είναι καλή για να ξεκινήστε σημαντικά εγχειρήματα. Οι αισθήσεις σας θα είναι ανοιχτές σε ο,τιδήποτε μυστικιστικό και ασαφές. Καλό θα ήταν να αποφύγετε να κάνετε αχρείαστα έξοδα. Η μέρα υποδεικνύει μια συνάντηση ή μια συγκέντρωση με φίλους.

Αστρολόγος προβλέψεις 18/08 Σάββατο

Πολλοί από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα θα ανοίξουν μια νέα σελίδα στη ζωή τους. Η σημερινή θα είναι μια γεμάτη μέρα από συναισθηματική και πνευματική άποψη, αλλά οι επιτυχίες που θα πραγματοποιήσετε θα είναι εξαιρετικά σημαντικές για εσάς. Στην ερωτικής σας ζωή, είναι εύκολο να προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις. Για τις γυναίκες νεαρής ηλικίας θα είναι μία μέρα που θα καθορίσει σε κάποιο βαθμό το μέλλον τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098