Αστρολόγος προβλέψεις 18/08 Τρίτη

panselinos-zwdio-ydroxoos

Αστρολόγος προβλέψεις 18/08 Τρίτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Ο πολεμιστής πλανήτης συνεχίζει τη διαμονή του στον Κριό που κυβερνά. Θα μείνε εδώ μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2021, δίνοντάς σας ενέργεια και πάθος για να εξελίσσεστε!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα, απ’ όπου θα σχηματίσει αίσια όψη με τον Άρη. Αργότερα θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Ήλιο: Έτσι θα αναδυθεί η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Λέοντα!

Τώρα οι επιθυμίες σας θα συναντήσουν τη δημιουργικότητα, που λαμβάνει την εύνοια του σύμπαντος. Και με τον Άρη σε τόσο δραστική θέση, είστε έτοιμοι να κάνετε πράξη πολλά από τα όνειρά σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Τρίτη επιδιώξτε φωτεινά πράγματα στη ζωή σας, στις σκέψεις, στις πράξεις, ακόμη και στα ρούχα που θα φορέσετε. Προσπαθήστε να έχετε καλή διάθεση, που θα την μεταδώσετε σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Αφήστε τις ανησυχίες σας πίσω. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η επίλυσή τους δεν εξαρτάται από εσάς αλλά από τις περιστάσεις.

prodosia
Την Τρίτη χαρείτε με όσα έχετε, μην επικεντρώνεστε στην αρνητική πλευρά των πραγμάτων. Δεν θα έχετε όρεξη για δουλειά, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν. Μην γκρινιάζετε και μην παραπονιέστε. Προσπαθήστε να βρείτε προσωπικό χρόνο για δραστηριότητες που σας είναι ευχάριστες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα μπορεί να κάνετε κάποιες συναισθηματικές συζητήσεις για ένα άτομο στην οικογένειά σας. Θα μπορέσετε να εναρμονίσετε μια σχέση που είχε διαρραγεί τις τελευταίες ημέρες και εβδομάδες. Αποφύγετε τη ζήλια και την επιθυμία να επιβάλλετε τη θέλησή σας. Τα νεαρά άτομα θα έχουν μια παραγωγική μέρα, αν επικεντρωθούν στην υλοποίηση σημαντικών σχεδίων τους.

Αστρολόγος προβλέψεις 18/08 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα σε εσάς ή κάποιο συγγενή σας μπορεί να υπάρξουν προβλήματα με μια χρόνια ασθένεια. Είναι πιθανά διάφορα αναπάντεχα γεγονότα στην οικογένειά σας. Εάν έχετε προβλήματα στο γάμο σας, θα μπορέσετε να συζητήσετε ειλικρινά με το ταίρι σας. Η Τρίτη ευνοεί την επίλυση προβλημάτων ή διαφόρων που σχετίζονται με περιουσιακά στοιχεία.

zwdia-66

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Τρίτη διάφορες δεσμεύσεις θα απαιτήσουν περισσότερες επαφές κυρίως για την εργασία σας. Η μέρα είναι ευνοϊκή για ταξίδια: Κυρίως για επαγγελματικούς ή οικογενειακούς λόγους, για ρομαντικές εμπειρίες και για ερωτικές υποθέσεις. Αναμένονται σημαντικά γεγονότα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Πολλοί θα εκπλαγούν από δυσάρεστες ειδήσεις ή ένα γεγονός, που αφορά ένα άτομο ή ομάδα ανθρώπων που βρίσκονται σε άλλο μέρος.

Αστρολόγος προβλέψεις 18/08 Τρίτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Τρίτη θα είναι κουραστική μέρα… Αλλά δεν πρέπει να χάσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας. Θα είναι εύκολο να γίνουν λάθη, γι’ αυτό θα χρειαστεί περισσότερη πειθαρχία στη συμπεριφορά σας. Ενδεχομένως να προκύψει η ανάγκη να φροντίσετε κάποιο παιδί: μικρότερο αδερφό, αδελφή ή ανίψια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75