Αστρολόγος προβλέψεις 18/09 Τρίτη

sxeseis-sagapw

Αστρολόγος προβλέψεις 18/09 Τρίτη

Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Ο πολεμιστής θεός βρίσκεται στον Υδροχόο, απ’ όπου διοχετεύει ενέργεια στις φιλίες και τις προσωπικές σας σχέσεις!

Από τα μέσα Μαΐου που βρίσκεται ο Άρης στον Υδροχόο, έχει σχηματίσει δύο φορές όψη τετραγώνου με τον Ουρανό από τον Ταύρο – προωθώντας την προσωπική αξιολόγηση προκειμένου να γίνουν αλλαγές όπου είναι απαραίτητες.

Η ανάδρομη πορεία του στρατάρχη του σύμπαντος από τις 26 Ιουνίου μέχρι τις 27 Αυγούστου, επανέφερε εις διπλούν αυτή την ανάγκη.

zodia-taro-45

Σήμερα ο Άρης σχηματίζει το τρίτο και τελευταίο για φέτος τετράγωνό του με τον Ουρανό – τρίτο και τυχερό; Να ξέρετε ότι όσα ήταν στο σχεδιαστήριο όλο αυτό τον καιρό, τώρα θα αρχίσουν να υλοποιούνται. Οι αλλαγές που χρειάζονταν, έγιναν και σας έφεραν ως εδώ!
Η Σελήνη είναι στον Αιγόκερω σήμερα, με τη διάθεση να γίνεται πιο υπεύθυνη… Η συνύπαρξη του φεγγαριού με τον Πλούτωνα, καλεί για εστίαση και συνέχιση της προδιαγεγραμμένης πορείας!

Σήμερα Τρίτη, δοκιμάστε να ζήσετε απλά και να προσαρμοστείτε στις διαφορετικές συνθήκες στο σπίτι και στην εργασία σας. Μην αγχώνεστε άσκοπα, καθώς ολόκληρη η σημερινή μέρα θα εξελιχθεί με τον δικό της τρόπο. Θα είναι δυνατόν να επιτύχετε ακόμη και σε κάτι δύσκολο. Θα σας δοθεί αφορμή να σκεφτείτε γεγονότα που συμβαίνουν στη ζωή ενός ατόμου που γνωρίζετε. Οι άνδρες νεαρής ηλικίας μπορούν να περιμένουν εκπλήξεις σε οικονομικά θέματα.

taro-zodia-76

Αστρολόγος προβλέψεις 18/09 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα πρέπει να βρείτε λύσεις σε οικογενειακά προβλήματα των οποίων η εξέλιξη σε γενικές γραμμές δεν εξαρτάται από εσάς.

Οι εντάσεις θα είναι μεγάλες και αυτό μπορεί να επηρεάσει την υγεία σας. Η μέρα υποδεικνύει μια συνάντηση ή μια συζήτηση με κάποιο άτομο από το παρελθόν σας. Απόψε, καλό θα ήταν να μείνετε σπίτι σας και να χαλαρώσετε.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, την Τρίτη θα έχετε χρόνο για ευχάριστες εμπειρίες, κατά τις οποίες μπορεί να εκπλήξετε κάποιον ή κάποιος να εκπλήξει εσάς. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για συνομιλίες με φίλους ή συγγενείς. Ορισμένες από τις επαφές σας με αυτούς θα οφείλονται στην επιθυμία τους να μοιραστούν τις προσωπικές ή οικογενειακές τους εμπειρίες. Δεν αποκλείεται να έχετε συναντήσεις ή επισκέψεις στο σπίτι σας.

zwdia ζωδια zvdia MEKETA PIPERIA 8024

Αστρολόγος προβλέψεις 18/09 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε σήμερα στα ζώδια των Δίδυμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, θα σκεφτείτε μια γυναίκα από την οικογένειά σας ή από τον φιλικό σας κύκλο που βιώνει αλλαγές μεγάλης σημασίας στη ζωή της. Η σημερινή μέρα θα είναι ενδιαφέρουσα, με ωραίες εμπειρίες και ενδιαφέροντα νέα.

Ωστόσο, δεν αποκλείονται στιγμές θλίψης ή άγχους. Οι επαφές σας με κάποιον που ανήκει στο ζώδιο του Ιχθύ, του Καρκίνου ή του Σκορπιού θα αφορά σε προηγούμενες εμπειρίες και αναμνήσεις.

dream

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε σημαντικές προσδοκίες για εσάς που σχετίζονται με περιουσία ή προσωπικά αντικείμενα.

Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για επαφές με συγγενείς. Χρησιμοποιήστε αυτή την ημέρα για να επιλύσετε τα οικονομικά σας προβλήματά ή να διευθετήσετε οικονομικά ζητήματα. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα, ακόμη και αν είναι για καλό, θα σας κάνουν να κλάψετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zodia-astra-tarot