Αστρολόγος Προβλέψεις 18/10 Κυριακή

imerisies-provlepseis-pempti-15-5

Αστρολόγος Προβλέψεις 18/10 Κυριακή

Αστρολόγος Αυτή η Κυριακή δύσκολα μπορεί να οριστεί ως ημέρα ανάπαυσης…

Διάφορα γεγονότα και καταστάσεις θα συμβούν απροσδόκητα.

Και θα έχουν μια ταχεία εξέλιξη, στην οποία θα χρειαστεί να ανταποκριθείτε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα θα πρέπει να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους, να ακούσετε τις ανησυχίες και τα προβλήματά τους. Εάν κάποιος/α σας προκαλέσει σε μια διαμάχη ή σύγκρουση στην οποία δεν θέλετε να εμπλακείτε, φύγετε μακριά. Η μέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για τα άτομα μέσης ηλικίας. Θα είναι επίσης ενδιαφέρουσα για την ερωτική σας ζωή, ειδικά αν για κάποιο λόγο επικοινωνείτε με τον σύντροφό σας μέσω διαδικτύου ή τηλεφωνικά.

prodosiaΜπορεί να μην καταφέρετε να ολοκληρώσετε όλες τις εργασίες που είχατε προγραμματίσει για σήμερα. Είναι πιο σημαντικό να αφιερώσετε αρκετό χρόνο για να “φορτίσετε τις μπαταρίες” σας, πριν ξεκινήσετε την καινούργια εβδομάδα.

Αστρολόγος Προβλέψεις 18/10 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα μπορείτε να επιτύχετε καλά αποτελέσματα, σε δεσμεύσεις που είναι σημαντικές για εσάς. Θα αισθανθείτε ικανοποιημένοι με όσα θα πετύχετε. Οι ενέργειες ή οι συζητήσεις οικονομικού χαρακτήρα θα έχουν καλή εξέλιξη. Αποφύγετε κόλπα και χειραγώγηση, καθώς θα σας γυρίσουν μπούμερανγκ. Ευνοούνται οι αγορές, να ανακαινίσετε το σπίτι σας, να κάνετε κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητά σας κλπ.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Την Κυριακή θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε όσα σχετίζονται με σχέδια για την επόμενη εβδομάδα. Ένα σημαντικό γεγονός μπορεί να σας φέρει κοντά σε συγγενείς ή φίλους. Δώστε προσοχή στην υγεία σας ή την υγεία του/της αγαπημένου/ης σας. Μπορεί να δημιουργήσετε μια νέα φιλική σχέση ή να αναδιαρθρώσετε μια ήδη υπάρχουσα. Τα άτομα νεαρής ηλικίας θα πρέπει να είναι προσεκτικά με τα χρήματά τους.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 17-19/10 Προτάσεις για γάμο – Εργασιακή εξέλιξη

tarw-zwdia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Κυριακή πρέπει να αναζητήσετε λύση σε προβλήματα που αφορούν προσωπικά αντικείμενα, οικιακές συσκευές, ακίνητα και άλλα. Εάν έχετε οικονομικές δεσμεύσεις, θα απογοητευτείτε. Οι συγκρούσεις δεν θα σας ωφελήσουν: Αποφύγετε να εμπλακείτε σε διαφωνίες με τους γύρω σας, γιατί μπορεί να χάσετε τον έλεγχο ολόκληρης της κατάστασης. Τα σημερινά γεγονότα θα έχουν γρήγορη και βραχύβια ανάπτυξη στη ζωή σας, οπότε μην επιβαρύνεστε άσκοπα με αρνητικά συναισθήματα.

Αστρολόγος Προβλέψεις 18/10 Κυριακή

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Κυριακή είναι ευνοϊκή για ταξίδια – και μπορεί να επηρεάσουν κάπως τα προσωπικά ή επαγγελματικά σας σχέδια. Θα χαρείτε με μια συζήτηση με ένα άτομο που ζει μακριά σας. Δυστυχώς, ορισμένοι μπορεί να εκπλαγείτε από νέα που αφορούν έναν συγγενή. Οι άνδρες θα περάσουν χρόνο μακριά από το σπίτι, σε δεσμεύσεις με συγγενείς και φίλους ή συναδέλφους. Οι γυναίκες θα έχουν μεγαλύτερη επιθυμία για διασκέδαση και χαλάρωση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9