Αστρολόγος προβλέψεις 18/10 Πέμπτη

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-18-25-5

Αστρολόγος προβλέψεις 18/10 Πέμπτη

Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Από τον Σκορπιό που βρίσκεται εδώ και έναν χρόνο ο Ολύμπιος πατέρας, παραδίδει μαθήματα για ό,τι αφορά τις επενδύσεις. Αυτές δεν αφορούν μόνο τα χρήματά σας, αφορούν επίσης τον χρόνο και την ενέργειά σας!

Η Σελήνη θα ανοίξει τη μέρα από τον Υδροχόο, όπου συντροφεύει τον Άρη. Αυτό σημαίνει ότι θα ξεκινήσετε με ενθουσιασμό και γεμάτοι ενέργεια για να διευθετήσετε όλα τα θέματά σας. Βάλτε τα πάντα σε κίνηση, δείξτε ποιοι είστε!

Όσο περισσότερη ταχύτητα δώσετε σε όλους τους τομείς, τόσο περισσότερο θα εξελίσσονται και τις επόμενες μέρες. Να θυμάστε ότι ο Υδροχόος αφορά τα δίκτυα και τις συμπράξεις!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα Πέμπτη, θα υπάρξει μια διαμάχη ή μια ένταση που σχετίζεται με ένα οικονομικό έγγραφο ή με χρήματα που περιμένετε να πάρετε. Θα πρέπει πρώτα να εξετάσετε τους λόγους αυτού του προβλήματος πριν αντιδράσετε συναισθηματικά και βιαστικά. Η φιλική σας σχέση με έναν άντρα μπορεί να δοκιμαστεί λόγω μιας απογοήτευσης που θα βιώσετε ή λόγω ενός προσωπικού δράματος στη ζωή του.

Αστρολόγος προβλέψεις

Σήμερα θα χαρείτε με μια συνάντηση, μια πρόταση ή πληροφορίες που θα λάβετε. Αυτό το άτομο γεννήθηκε στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου, τον οποίο γνωρίζετε για πολύ καιρό. Σήμερα θα εκπλαγείτε από τα προβλήματα ενός άνδρα άνω των 35 ετών.

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, την Πέμπτη θα βάλετε τέλος σε μία από τις ανησυχίες ή τους φόβους σας και θα αρχίσετε να έχετε πιο θετική στάση σε σημαντικά γεγονότα στη ζωή σας. Σήμερα μπορεί να επιλύσετε κάποιο πρόβλημα ή να ξεκινήσετε κάτι νέο και ελπιδοφόρο στη ζωή σας. Η σχέση σας με τους ανθρώπους που γεννήθηκαν στα ζώδια του Σκορπιού, των Ιχθύων ή του Καρκίνου θα είναι σημαντική για εσάς.

Αστρολόγος προβλέψεις

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η Πέμπτη θα είναι μια σημαντική ημέρα. Στη διάρκειά της πολλοί από εσάς θα βιώσουν αξέχαστα συναισθήματα που σχετίζονται με κάποιο ταξίδι, με άτομα από διαφορετικές πόλεις και χωριά ή με τον ερωτικό σας σύντροφο. Σήμερα, μπορεί να χρειαστεί να αποφασίσετε σχετικά με κάποιο ταξίδι ή για το μέλλον της ερωτικής σας σχέσης.

zodia-zvdia-75

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι σας, να χαλαρώσετε ή να κάνετε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας. Η μόνη ανησυχία σήμερα μπορεί να προκύψει λόγω του μεγάλου κόστους περιττών πραγμάτων που μπορεί να αγοράσετε βιαστικά ή συναισθηματικά.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα μπορεί να επισκεφτείτε κάποιον με δώρο ή λουλούδια, να κάνετε προσωπικές αγορές για τον εαυτό σας ή την οικογένειά σας. Κάποιες υποθέσεις που σχετίζονται με υλικά αγαθά ή ακίνητα και αφορούν άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια των Δίδυμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου θα εξελιχθούν ευνοϊκά για σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot