Αστρολόγος προβλέψεις 18/12 Τρίτη

imerisies-6314

Αστρολόγος προβλέψεις 18/12 Τρίτη

Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Από τους Ιχθύες που βρίσκεται ο ορμητικός πλανήτης, ενθαρρύνει την καλοσύνη και τα φιλάνθρωπα αισθήματά σας!

Να ξέρετε ότι το Νέο Έτος θα ξεκινήσει με τον Άρη στον Κριό, όπου θα παραμείνει για έξι εβδομάδες. Αυτή η θέση του ευνοεί την κινητικότητα για ατομικές διεκδικήσεις. Είναι η ιδανική στιγμή να φανείτε προνοητικοί!

Η Σελήνη θα περάσει σήμερα στον Ταύρο, σε σύμπνοια με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω. Απολαύστε όσα σας κάνουν να νιώθετε ασφαλείς, άνετοι και σύμφωνοι με την παράδοση. Είναι ευνοϊκή μέρα για να είστε δραστήριοι!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα Τρίτη θα εξετάσετε πόσο ρεαλιστικά είναι τα σχέδιά σας για αυτή την εβδομάδα και για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Πάνω απ ‘όλα, θα επικεντρωθείτε στους οικονομικούς σας πόρους και την ανάγκη για μεγαλύτερο έλεγχο των εξόδων σας. Σήμερα, μπορεί να λάβετε κάποια νέα που σχετίζονται με ένα θέμα υγείας και αφορούν κάποιο άτομο που είναι κοντά στην οικογένειά σας.

Την Τρίτη, πολλοί από εσάς θα επωφεληθούν από τις ευνοϊκές τάσεις για καλύτερα κέρδη και επαγγελματικές ή επιχειρηματικές επιτυχίες. Η σημερινή θα είναι μια σημαντική ημέρα για την εξέλιξη της ερωτικής σας σχέσης.

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα προγραμματίσετε μια συνάντηση ή μια συνομιλία με μια γυναίκα που θα είναι σημαντική για τα σχέδιά σας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Η σημερινή είναι μια καλή μέρα για ψώνια που αφορούν δώρα, φαγητό για το εορταστικό τραπέζι και πολλά άλλα. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ημέρα για να αναζητήσετε μια γρήγορη και πρακτική λύση στα οικιακά σας προβλήματα.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα έχετε πολύ άγχος και ένταση σήμερα και αυτό μπορεί να είναι η αιτία να συγκρουστείτε με κάποιον εύκολα. Εάν καταφέρετε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας, την Τρίτη θα είστε σε θέση να διεκπεραιώσετε μια σημαντική εργασία. Σήμερα, οι συναντήσεις σας θα έχουν καλή εξέλιξη ή θα βιώσετε ευχάριστα συναισθήματα κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με φίλους, συγγενείς ή συναδέλφους.

prodosia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η σημερινή θα είναι μια σημαντική μέρα για την εργασία ή την επιχείρησή σας. Σχεδιάστε καλά τα καθήκοντά σας και προσπαθήστε να τα εφαρμόσετε χωρίς καθυστέρηση. Σήμερα θα μιλήσετε με μια νεαρή γυναίκα με την οποία θα πρέπει να συζητήσετε για σημαντικά ερωτήματα ή δεσμεύσεις. Αυτή είναι μια ξεχωριστή μέρα για εσάς οπότε μην αφήνετε τον εαυτό σας να τεμπελιάσει.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα έχετε διάφορες ταξιδιωτικές δεσμεύσεις ή συναντήσεις με άτομα από κοντά και μακριά. Για σας, η Τρίτη θα είναι μια μέρα κατά την οποία μπορεί να υπάρξει ένας χωρισμός ή μια αλλαγή στη ζωή σας, ανεξάρτητα από το πόσο δραματικά θα είναι αυτά τα γεγονότα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75