Αστρολόγος προβλέψεις 19/04 Κυριακή

Mothers-Day-I-Love-You-Mom-Wallpaper-HD

Αστρολόγος προβλέψεις 19/04 Κυριακή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Ο ζωοδότης πλανήτης ανοίγει τη Μέρα του Πάσχα στα τέλη του Κριού, μιας και αργότερα θα περάσει στον Ταύρο. Εκεί θα διαμείνει μέχρι τις 20 Μαΐου. Εστιάστε την προσοχή σας στη φροντίδα όσων έχετε και τον εμπλουτισμό τους!

Στον Ταύρο διαμένει για σχεδόν ένα χρόνο ο Ουρανός – και θα παραμείνει για επτά χρόνια. Όσα θέλετε ή χρειάζεστε για να νιώθετε ασφαλείς και χαρούμενοι, αλλάζουν. Απαλλαγείτε από καθετί υπερβολικό και αναζητήστε όσα εξελίσσονται, έρχονται νέες τάσεις!

Ο Ήλιος θα συναντήσει τον Ουρανό στις 26 Απριλίου. Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στους Ιχθύες: Ιδανική θέση για την πνευματική σας ανάταση και για να είστε ευγνώμονες. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει σε κενό πορείας. Η ατμόσφαιρα είναι αίσια και ανέμελη!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Κυριακή θα σας ζητηθεί να δώσετε γενναιόδωρα όσα έχετε: Είτε είναι υλικά είτε πνευματικά αγαθά, δώρα ή χρήματα, αγάπη ή υποστήριξη. Προσπαθήστε να κατανοήσετε περισσότερο τα συναισθήματα και τις προσδοκίες των ανθρώπων γύρω σας, ακόμα κι αν δεν συμφωνούν με τις δικές σας αντιλήψεις. Η υγεία ενός ατόμου που γνωρίζετε θα παραμείνει ασταθής και αυτό θα σας προκαλεί άγχος, αλλά δεν πρέπει να χάσετε τις ελπίδες σας. Η σχέση σας με άτομα στα ζώδια του Υδροχόου, του Ζυγού ή των Διδύμων θα είναι πολύ συναισθηματική και εύκολα μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις.

κρυσταλλομαντεία
Σήμερα θα έχετε ενδιαφέρουσες συνομιλίες με έναν άνδρα: Θα αφορούν την πιθανότητα μιας πρόσθετης απασχόλησης, μερικής απασχόλησης ή νέας επαγγελματικής συμφωνίας. Την Κυριακή είναι πιθανό να χάσετε κάποιο τηλεφώνημα ή να ξεχάσετε να στείλετε μήνυμα σε ένα σημαντικό άτομο. Οι άνδρες που θα χρειαστεί να εργαστούν σήμερα, θα βιώσουν σημαντικά επιτεύγματα και επιτυχίες.

Αστρολόγος προβλέψεις 19/04 Κυριακή

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η μέρα υποδεικνύει διάφορες επαφές με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Σήμερα δεν θα έχετε μεγάλη επιτυχία στις προσωπικές σας υποθέσεις, επομένως είναι καλύτερα να αφήσετε τα γεγονότα να εξελιχθούν με φυσικό τρόπο.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα πρέπει να φροντίσετε την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι πιθανό να προκύψουν προσωπικές, οικογενειακές ή άλλες επείγουσες δεσμεύσεις. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει μια επιτυχημένη διαδικτυακή επαφή.

Διαβαστε επισης : Πάσχα 2020 Τα ζώδια ρίχνουν επικοινωνιακά πυροτεχνήματα

zodia-astra-tarot

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα μην βιαστείτε να απαντήσετε στα σχόλια ή τις απόψεις άλλων ανθρώπων, καθώς μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις. Τυχόν προβλήματα, θα είναι το αποτέλεσμα απερίσκεπτων ενεργειών ή ξεχασμένων υποσχέσεων. Αποφύγετε τις συγκρούσεις που μπορεί να χαλάσουν αυτή την όμορφη μέρα για εσάς.

Αστρολόγος προβλέψεις 19/04 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Κυριακή θα αντιμετωπίσετε δύσκολες στιγμές, που σχετίζονται με μια σύγκρουση ή ένα δυσάρεστο συμβάν για κάποιον γνωστό σας. Σήμερα να είστε προσεκτικοί με τις προσωπικές ή εμπιστευτικές πληροφορίες που μοιράζεστε. Θα σας δοθεί αφορμή να μιλήσετε για μια επερχόμενη δέσμευση που σχετίζεται με τα παιδιά. Η οικογένειά σας μπορεί να αντιμετωπίσει απροσδόκητα προβλήματα, που θα προκληθούν από ενέργειες ή λόγια άλλων συγγενών.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065