Αστρολόγος προβλέψεις 19/05 Κυριακή

picture-115255590642

Αστρολόγος προβλέψεις 19/05 Κυριακή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Ο πλανήτης της αισιοδοξίας βρίσκεται στον Ταύρο από τις 20 Απριλίου. Θα αλλάξει ζώδιο την ερχόμενη Τρίτη και θα περάσει στους Διδύμους. Ενόσω παραμένει ο Ήλιος στον Ταύρο, η προσοχή σας στρέφεται στην οικοδόμηση και διατήρηση των κεκτημένων σας. Εστιάστε στην ανάπτυξη, στην αφθονία!

Στον Ταύρο βρίσκεται και ο Ερμής, ο οποίος επίσης θα αλλάξει ζώδιο στις 21 Μαΐου. Στους Διδύμους θα συναντήσει τον Ήλιο, κάνοντας τους πάντες πιο ευέλικτους και κοινωνικούς!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη σήμερα. Η διάθεση είναι πιο δεκτική, πιο αισιόδοξη. Αυτή η μέρα είναι ιδανική για να κυκλοφορήσετε, να αναμιχθείτε με το πλήθος!

zodia-taro-45

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Πανσεληνος στον Σκορπιό  αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Κυριακή διάφορα γεγονότα συνεχίζουν να εξελίσσονται στην καθημερινή σας ζωή. Ωστόσο, σήμερα θα προκύψουν πολλές ακόμα περιστάσεις ή άνθρωποι που θα υποστηρίξουν τις προσπάθειές σας ή τις ιδέες σας. Πιθανόν σήμερα να αποφασίσετε να ολοκληρώσετε μια δέσμευση ή κάποια σχέση. Την Κυριακή, καλό θα ήταν να αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις βασισμένοι αποκλειστικά στο συναίσθημα, επειδή θα υπάρξουν απρόβλεπτες συνέπειες για εσάς.

Η σημερινή μέρα θα είναι ιδιαίτερα καλή για τους άνδρες και τις γυναίκες νεαρής ηλικίας. Σήμερα να περιμένετε ευχάριστες εμπειρίες που θα σχετίζονται με ταξίδια αναψυχής ή με επισκέψεις σε ενδιαφέροντα μέρη. Στον γάμο σας, αποφύγετε ιδιοτροπίες, μυστικά ή παρασκηνιακές ενέργειες.

taro-zodia-76

Αστρολόγος προβλέψεις 19/05 Κυριακή

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η Κυριακή θα είναι μια ιδιαίτερα επωφελής μέρα. Θα προκύψουν διάφορες ευκαιρίες για εσάς ή θα φανείτε τυχεροί σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για την επίλυση ενός προβλήματος που προέκυψε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στο σπίτι σας. Την Κυριακή, μπορεί να αποχωριστείτε προσωρινά κάποιο συγγενή ή φίλο.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με τα περιουσιακά σας στοιχεία ή με τις οικιακές σας υποθέσεις. Η Κυριακή θα είναι μια καλή μέρα για δεσμεύσεις και δράσεις τέτοιου είδους, οπότε σχεδιάστε τα καθήκοντά σας με πρακτικό μυαλό. Σήμερα θα χαρείτε με μια επιτυχία ή μια υπόσχεση που είναι σημαντική για εσάς. Θα έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε μια συγκέντρωση ή να κάνετε σημαντικές συζητήσεις στην οικογένειά σας.

chartomantia-098

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Κυριακή θα είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε με τις πρακτικές και επιχειρηματικές σας υποθέσεις. Η σημερινή ημέρα υποδεικνύει θετικά συναισθήματα που σχετίζονται με μια συγκέντρωση ή μια συνάντηση. Μια αναπάντεχη αγχωτική κατάσταση μπορεί να σας προκαλέσει σύγχυση ή να σας δημιουργήσει στιγμιαία πανικό. Μπορεί να έχει σχέση με ένα πρόβλημα υγείας ή κάποια άλλη περίπλοκη κατάσταση στη ζωή ενός συγγενή ή ενός φίλου.

Αστρολόγος προβλέψεις 19/05 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα για να επιλύσετε τα προβλήματα και τις υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένειά σας. Σήμερα οι συζητήσεις για τα χρήματα ή για κάποια επερχόμενα έξοδα την εβδομάδα που μπαίνει θα έχουν καλή εξέλιξη. Πιθανόν να προκύψουν ευχάριστα συναισθήματα ή ξεχωριστές εμπειρίες που θα σχετίζονται με ένα παιδί ή με ένα άτομο νεαρής ηλικίας από τον κύκλο των συγγενών ή των φίλων σας.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Πανσεληνος στον Σκορπιό  αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66