Αστρολόγος προβλέψεις 19/07 Κυριακή

evdomadiaies-17-2

Αστρολόγος προβλέψεις 19/07 Κυριακή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Ο ζωοδότης πλανήτης βρίσκεται στον Καρκίνο. Σε αυτό το ζώδιο αναμένεται να σχηματιστεί αύριο η Νέα Σελήνη, για δεύτερη φορά. Η πρώτη ήταν στις 21 Ιουνίου, με την παράλληλη Έκλειψη Ηλίου.

Η έμφαση της ατμόσφαιρας πέφτει στο σπιτικό σας: Την οικογένεια, τον τρόπο ζωής αλλά και την ασφάλειά σας. Αυτό ενισχύεται και από την παρουσία της Σελήνης στον Καρκίνο σήμερα!

Ασχοληθείτε με το να νιώσετε οικεία και άνετα. Μην ξεχάσετε να ετοιμάσετε τη λίστα σας, με τις προθέσεις για τη Νέα Σελήνη που έπεται!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Κυριακή θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στους φίλους σας.  Δεν αποκλείονται και νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα. Προσπαθήστε να βλέπετε τα πράγματα με θετική διάθεση και να τη μεταδώσετε στους ανθρώπους γύρω σας. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσετε την αισιοδοξία στα λόγια και τις ενέργειές σας – και να την εμπνεύσετε στα άτομα που τη χρειάζονται. Η μέρα δεν ευνοεί σοβαρές εργασίες και σημαντικές ευθύνες. Ορισμένες ενέργειές σας από την Παρασκευή έως σήμερα θα αποφέρουν θετικά αποτελέσματα. Αποφύγετε εκδηλώσεις επιπολαιότητας ή αλαζονείας!

Διαβαστε επισης : Κάρτες των Αγγέλων 15-31/07 Μιλούν για το σήμερα των ερωτικών σχέσεων!

zodia-astra-tarot

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Θα περάσετε μια σχετικά ήσυχη μέρα. Είναι πιθανό να δεχτείτε επισκέψεις ή να λάβετε μια πρόσκληση. Θα θυμάστε την σημερινή μέρα λόγω κάποιων ξεχωριστών εμπειριών και προφητικών ονείρων. Θα είναι σημαντική για την εξέλιξη των επερχόμενων γεγονότων στη ζωή σας. Μην ψάχνετε λογικές εξηγήσεις για όσα συμβαίνουν σήμερα.

Αστρολόγος προβλέψεις 19/07 Κυριακή

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για ερωτικές εμπειρίες. Εάν είστε αδέσμευτοι, χρησιμοποιήστε τη για να κάνετε νέους φίλους. Προσπαθήστε να μην κρίνετε τους άλλους επιφανειακά. Τυχόν εκπλήξεις, θα σχετίζονται με ανθρώπους που ζουν σε άλλο μέρος. Κάποια νέα θα σας δώσουν ελπίδα για το εγγύς μέλλον.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Κυριακή θα χρειαστεί να επικεντρώσετε την προσοχή σας σε μια γυναίκα από το στενό σας περιβάλλον. Θα χρειάζεται να μιλήσει με κάποιον, να ζητήσει βοήθεια ή συμβουλές. Τυχόν συγκρούσεις στην οικογένειά σας, θα οφείλονται στην έλλειψη ανοχής, στην απροθυμία να γίνουν παραχωρήσεις, στην άρνηση να συζητηθούν αμφιλεγόμενα θέματα. Η μέρα δεν ευνοεί τις υπεύθυνες εργασίες. Παρακολουθήστε την αλληλογραφία σας και τα νέα από όλο τον κόσμο.

Αστρολόγος προβλέψεις 19/07 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Κυριακή θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην επικοινωνία με συγγενείς. Ενδεχομένως κάποιοι να πληροφορηθείτε για το πρόβλημα υγείας ενός αγαπημένου σας προσώπου. Να είστε προσεκτικοί στις νέες γνωριμίες, μην εντυπωσιάζεστε από την εμφάνιση ή το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων. Αν έχετε σκοπό να ταξιδέψετε, να ελέγξετε την κατάσταση του οχήματός σας ή τις λεπτομέρειες της μεταφοράς σας. Θα προκύψει μια σημαντική και επείγουσα εργασία… Αλλά μην βιαστείτε να την κάνετε, γιατί θα ξεκινήσετε την εβδομάδα σας με κακή διάθεση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65