Αστρολόγος προβλέψεις 19/07 Παρασκευή

feng-shui-toy-ploytoy

Αστρολόγος προβλέψεις 19/07 Παρασκευή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά της αρμονίας βρίσκεται στον Καρκίνο, απ’ όπου διαχέει τη χαρά στους τομείς του σπιτικού και της οικογένειάς σας. Τώρα ευνοούνται και κάθε είδους εργασίες για το σπίτι σας!

Ο Ερμής περνά ανάδρομος στον Καρκίνο, από τον Λέοντα. Θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 31 Ιουνίου, που θα γυρίσει σε ορθή πορεία. Η ενέργεια στην ατμόσφαιρα αλλάζει πλέον, πολλά θέματα θα αρχίσουν να επιλύονται!

Η Σελήνη βρίσκεται σε κενό πορείας στον Υδροχόο. Αυτή η κατάστασή της θα αλλάξει αργότερα, που θα περάσει στους Ιχθύες. Η μέρα απαιτεί διακριτικότητα και χαμηλούς τόνους, ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Παρασκευή θα χρειαστεί να πάρετε μια απόφαση που θα αφορά μια προσωπική, επαγγελματική ή κοινωνική σχέση σας με έναν άντρα. Είναι πιθανό ότι ανάμεσά σας έχει ήδη προκύψει μια σύγκρουση ή κάποια δύσκολη, περίπλοκη κατάσταση και σήμερα θα πρέπει ή να εναρμονιστεί η σχέση σας ή να διακοπεί εντελώς. Σήμερα θα έχετε την τάση να δέχεστε τα νέα που λαμβάνετε ως προάγγελο μελλοντικών προβλημάτων. Θα πρέπει να σταματήσετε να σκέφτεστε κατ’ αυτό τον τρόπο, καθώς η πραγματικότητα θα είναι αρκετά διαφορετική.

Την Παρασκευή οι ευχάριστες εμπειρίες θα σχετίζονται με ταξίδια, κάποιο δέμα που θα λάβετε ή καλά νέα από άλλα μέρη. Σε γενικές γραμμές, αυτή θα είναι μια καλή ημέρα για ένα ταξίδι αναψυχής αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν οδηγείτε. Σήμερα μπορείτε να επωφεληθείτε από μια οικονομική κατάσταση ευνοϊκή για εσάς. Θα προέλθει από μια απροσδόκητη πηγή ή από ένα άτομο έξω από το καθημερινό περιβάλλον σας.

zwdia-fotia

Αστρολόγος προβλέψεις 19/07 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Καλό θα ήταν σήμερα να αποφύγετε να ενεργήσετε μυστικά ή χειριστικά στην ερωτική σας ζωή. Μην κρίνετε ή μην σχολιάζετε την ερωτική ζωή του παιδιού ή των συγγενών σας. Την Παρασκευή, επικεντρωθείτε στην πνευματική σας εξέλιξη με κατανόηση και συνειδητοποίηση των αληθειών της ζωής για το ανθρώπινο πεπρωμένο και το κάρμα. Κάντε ενδοσκόπηση και δείτε καθαρά τα λάθη και τα ελαττώματά σας.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η Παρασκευή θα είναι μια καλή ημέρα για την εξέλιξη των σχεδίων που ξεκινήσατε στις αρχές της εβδομάδας ή νωρίτερα. Η σημερινή θα είναι μια σημαντική μέρα για εσάς, με διάφορες προκλήσεις που θα προέλθουν από τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Οι συγκρούσεις που θα προκύψουν σήμερα θα σας βαρύνουν συναισθηματικά: Θα απομυζήσουν την ενέργεια σας, που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για πολύ πιο εποικοδομητικά πράγματα.

δωρεάν-προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα δυσκολευτείτε να προσαρμοστείτε σε συγκεκριμένα γεγονότα και την εξέλιξή τους. Την Παρασκευή θα είναι σημαντικό να αποδεχτείτε τη φυσική εξέλιξη των γεγονότων, ακόμα κι αν δεν σας αρέσει. Σήμερα μπορεί να συναντήσετε άτομα με τα οποία είχατε ένα κοινό παρελθόν (παλιούς φίλους ή συναδέλφους). Η Παρασκευή υποδεικνύει περισσότερη δυναμική στην κοινωνική σας ζωή παρά στην καριέρα σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 19/07 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Παρασκευή θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή. Η ταραχώδης εξέλιξη ορισμένων γεγονότων δεν θα πρέπει να σας καταβάλλει συναισθηματικά ή να σας προκαλέσει αρνητική διάθεση. Αποφύγετε τον πανικό στη σχέση σας με έναν άνδρα, καθώς και τυχόν απροσδόκητα γεγονότα που σχετίζονται με αυτόν. Αυτή η μέρα θα έχει μια περίεργη και ανεξήγητη σημασία για εσάς. Ο στόχος της είναι να σας μάθει να βλέπετε αυτό που δεν φαίνεται και να αποδέχεστε το ανεξήγητο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65