Αστρολόγος προβλέψεις 19/08 Κυριακή

zodia-oikos-3

Αστρολόγος προβλέψεις 19/08 Κυριακή

Την Κυριακή, μην ανησυχήσετε για σημαντικές ή υπεύθυνες ενέργειες. Σήμερα όλοι θα δοκιμαστούν με κάποιον τρόπο. Αυτές οι δοκιμασίες μπορεί να σχετίζονται με τη δύναμη των συναισθημάτων σας, τη θέληση και την υπομονή σας, την πίστη και την εμπιστοσύνη σας και πάει λέγοντας.

Αποφύγετε τις συγκρούσεις με μια γυναίκα, μόνο και μόνο επειδή έχετε υποψίες ότι δεν σας συμπεριφέρθηκε έντιμα. Ακόμη και αν έχετε τέτοιες υποψίες, προσπαθήστε να το συζητήσετε μαζί της και να κατανοήσετε τους λόγους για τους οποίους συμπεριφέρθηκε έτσι.

Σήμερα θα αναζητήσετε μια διέξοδο ή νέες ιδέες για να επιλύσετε τα οικονομικά σας προβλήματα ή για να σταθεροποιήσετε την οικονομική σας κατάσταση. Θα σας δοθούν ευκαιρίες αλλά μην ψάξετε για εύκολες λύσεις.

zodia-taro-45

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη θα έχετε μια συζήτηση με φίλους ή γείτονες για σημαντικά θέματα που αφορούν το νοικοκυριό ή την οικογένεια σας. Σήμερα θα βιώσετε την εξέλιξη κάποιας ιδέας ή μιας σημαντικής σχέσης. Είναι πιθανόν να προκύψουν νέα ή γεγονότα που θα αφορούν τις προσωπικές ή οικογενειακές σας σχέσεις. Αν εργάζεστε σήμερα, θα βιώσετε μια αγχωτική κατάσταση αλλά δεν θα κρατήσει πολύ.

Αστρολόγος προβλέψεις 19/08 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα θα χαρείτε λόγω κάποιου γεγονότος ή με νέα που θα σχετίζονται με τα σχέδια σας για την επόμενη εβδομάδα. Σήμερα θα αναπτύξετε σημαντικές και χρήσιμες επαφές. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για σύντομα ταξίδια. Υπάρχει περίπτωση να γίνει μια επίσκεψη στο σπίτι σας λόγω μιας σημαντικής περίστασης.

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα θα είστε περισσότερο συναισθηματικοί από ότι συνήθως. Η ευαισθησία σας σήμερα θα σας κάνει καλύτερους ανθρώπους αλλά και πολύ εύθικτους. Την Κυριακή θα έχετε περισσότερες συζητήσεις ή συναντήσεις με γυναίκες. Καλά νέα, γεγονότα ή τύχη θα έρθουν στο δρόμο σας μέσω ατόμων από τον κύκλο των στενών συγγενών σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 19/08 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, την Κυριακή αποφύγετε να συμμετέχετε σε σημαντικά σχέδια και δεσμεύσεις. Να είστε προσεκτικοί και υποψιασμένοι για τις υποσχέσεις που σας δίνονται με ευκολία. Είναι πιθανόν σήμερα να προκύψουν κάποια προβλήματα υγείας, αδυναμία και έλλειψη ενέργειας για οποιαδήποτε σοβαρή εργασία. Η ερωτική ζωή ενός ατόμου νεαρής ηλικίας θα αποτελέσει την αφορμή για συζητήσεις ή για κάποιο ιδιαίτερο γεγονός.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087