Αστρολόγος προβλέψεις 19/08 Τετάρτη

imerisies-18314

Αστρολόγος προβλέψεις 19/08 Τετάρτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο επικοινωνιακός πλανήτης βρίσκεται στον Λέοντα στην αρχή της ημέρας. Η συγκατοίκησή του με τον Ήλιο, δίνει ιδέες για όσα πραγματικά θέλετε!

Αυτές είναι οι τελευταίες ώρες του Ερμή στον Λέοντα. Αργότερα θα περάσει στην Παρθένο, ζώδιο που το κυβερνά. Η ενέργειά του θα είναι σε ακαταμάχητο πόστο… Κάτι που ευνοείται και από τις αίσιες δονήσεις της Νέας Σελήνης!

Πραγματικά, δεν έχετε επιλογή παρά να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων. Η Σελήνη βρίσκεται επίσης στην Παρθένο, γι’ αυτό δώστε σημασία στις λεπτομέρειες. Βρείτε τα πατήματά σας και πιάστε δουλειά, ανοίγονται νέοι δρόμοι!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Τετάρτη θα είναι μια υπέροχη μέρα, ειδικά αν έχετε προγραμματίσει κάποια πράγματα εκ των προτέρων. Να είστε υπεύθυνοι και δραστήριοι, σε καμία περίπτωση απαισιόδοξοι ή γκρινιάρηδες. Θα είναι σημαντικό να προστατευτείτε από λάθη – και αν τα έχετε κάνει ήδη, αναζητήστε τρόπους για να επανορθώσετε. Ο πιο σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία, είναι η ισορροπία σας με όλα τα πράγματα που θα εμπλακείτε. Μην πετάτε στα σύννεφα, δείτε τη ζωή στην πραγματική της διάσταση. Η αρμονία στις σχέσεις με τους γονείς και τους μεγαλύτερους συγγενείς, θα είναι πολύ σημαντική για την εσωτερική σας γαλήνη.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Την Τετάρτη θα χρειαστεί να επανεκτιμήσετε την οικογενειακή ή επαγγελματική σας ζωή. Θα έχετε θετικά προαισθήματα για το μέλλον και μπορείτε επιτύχετε πολλά σε οτιδήποτε αφορά το σπίτι ή την εργασία σας. Αφήστε την διασκέδαση για αύριο. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Αστρολόγος προβλέψεις 19/08 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα έρθετε σε επαφή με έναν παλιό έρωτα ή φίλους από το παρελθόν. Θα σας έρθουν ευχάριστες αναμνήσεις και θα ξεχάσετε τα προβλήματα της καθημερινότητας. Ζήστε κάθε στιγμή αυτής της ημέρας και απολαύστε τη με ευγνωμοσύνη. Βάλτε περισσότερη προσπάθεια σε ό,τι κάνετε και μην φορτώσετε τη δουλειά σας σε άλλους. Στην ερωτική σας ζωή θα κάνετε κάποιες σοβαρές συζητήσεις για καθημερινά προβλήματα, που αφορούν υλικά ή οικονομικά θέματα.

zwdia-3-zodia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Τετάρτη θα έχετε καλά αποτελέσματα σε ό,τι κάνετε. Οι καρποί των προσπαθειών σας μπορεί να αργήσουν να φανούν. Θα καταφέρετε να εναρμονίσετε μια σχέση που είναι σημαντική για εσάς. Σε γενικές γραμμές, να πάρετε τα πράγματα όπως έρχονται. Η σύγκρουση με έναν άνδρα δεν θα φέρει τίποτα καλό, για αυτό προσπαθήστε να την αποφύγετε.

Αστρολόγος προβλέψεις 19/08 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Τετάρτη πρέπει να αποδεχτείτε την πραγματικότητα και να ενεργήσετε χωρίς βιασύνες. Η μέρα απαιτεί σκληρή δουλειά και συντονισμό με την καθημερινότητα. Από αύριο μπορείτε να ονειρευτείτε, να ζήσετε ξανά με ψευδαισθήσεις… Αλλά σήμερα πρέπει να πατάτε σταθερά στο έδαφος. Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις, να συναντήσετε ξένους ή να συζητήσετε γεγονότα με άλλους. Τα λόγια σας μπορεί να παρεξηγηθούν ή ακόμη και να προσβάλλουν κάποιον. Ένα συμβάν που σχετίζεται με τη μητέρα ή την αδελφή σας, θα απαιτήσει την προσοχή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75