Αστρολόγος προβλέψεις 19/09 Πέμπτη

erwtikes-2322014

Αστρολόγος προβλέψεις 19/09 Πέμπτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της εύνοιας βρίσκεται στον Τοξότη σχεδόν εννέα μήνες ήδη. Θα αλλάξει έδρα στις 2 Δεκεμβρίου, που θα περάσει στον Αιγόκερω. Ο Δίας σας μαθαίνει πολλά κατά τη διαμονή του στον Τοξότη, σας παράσχει πληθώρα πληροφοριών. Είναι όσα χρειάζεστε για να σημειώσετε πρόοδο, σε συνδυασμό με την αισιοδοξία σε μια εποχή αλλαγών!

Ο Άρης από την Παρθένο σχηματίζει αίσια όψη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Η δύναμη είναι με το μέρος σας. Αίσια όψη με τον Ήλιο, επίσης στην Παρθένο, θα σχηματίσει σήμερα η Σελήνη από τον Ταύρο. Η ενέργεια στην ατμόσφαιρα διέπεται από σταθερότητα!

Η Σελήνη θα περάσει σε κενό πορείας αργότερα, χωρίς να σας επηρεάζει σε κάτι. Συνεχίστε την πορεία και τη δράση σας απρόσκοπτα. Το φεγγάρι θα βγει από το κενό πορείας για να περάσει στους Διδύμους. Η Σελήνη από τους Διδύμους προάγει την επικοινωνία και την εύκολη προσαρμογή!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Πέμπτη είναι μια μέρα αφιερωμένη σε δραστηριότητες, στη δουλειά και στην οργάνωση των οικογενειακών σας υποθέσεων. Ωστόσο, όλα πρέπει να γίνουν με την προσδοκία να επιτευχθεί πραγματική επιτυχία ή αποτελέσματα εντός αυτής της εβδομάδας. Οι άνδρες θα είναι σε θέση να ολοκληρώσουν τις εργασίες που ξεκίνησαν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Πολλοί από εσάς θα χαρούν με ένα απροσδόκητο γεγονός που αφορά έναν άνδρα. Σήμερα θα θυμάστε τις φιλικές σας σχέσεις με τους άνδρες που γεννήθηκαν στα ζώδια των Ιχθύων, του Καρκίνου ή του Σκορπιού… Λόγω μιας ενδιαφέρουσας συζήτησης, συνάντησης ή κάποιας άλλης ιδιαίτερης εμπειρίας.

Αστρολόγος προβλέψεις 19/09 Πέμπτη

Αυτή θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια (ειδικά με παιδιά) ή για επαφές με νέους από την οικογένειά σας που ζουν σε άλλη πόλη (ή χώρα). Πολλοί από εσάς θα εκπλαγούν από κάποια νέα που θα λάβουν από μακριά και αφορούν μία εγκυμοσύνη ή τη γέννηση ενός παιδιού. Η Πέμπτη φέρνει απροσδόκητες συναντήσεις ή επισκέψεις στο σπίτι σας.

zodia-zwdia-9988

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Την Πέμπτη αποφύγετε να ηγηθείτε οποιαδήποτε εργασίας ή δέσμευσης. Σήμερα δεν θα μπορείτε να βασιστείτε στην τύχη σας ή στην προστασία από τη μοίρα σας, ειδικά εάν έχετε καθήκοντα που σχετίζονται με χρήματα. Σήμερα μπορεί να προκύψουν σύνθετες καταστάσεις στην εργασία σας εάν εργάζεστε στον χρηματοπιστωτικό τομέα. Η συζήτηση με μια γυναίκα σήμερα θα σας βοηθήσει.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα μπορέσετε να βρείτε εύκολα μια λύση σε σημαντικά προβλήματα που σας απασχολούν. Σήμερα θα βρείτε έναν τρόπο για να βγείτε από μια δύσκολη οικονομική κατάσταση. Θα ταραχθείτε με νέα σχετικά με κάποιο δράμα στη ζωή ανθρώπων που γνωρίζετε, αλλά το πιθανότερο είναι ότι δεν θα έχετε προσωπική συμμετοχή στα γεγονότα. Σήμερα θα είστε εσείς αυτός/αυτή που θα φροντίσει την οικογένειά σας και οι άλλοι μπορούν να βασίζονται πάνω σας.

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού του Υδροχόου: Θα πρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη μέρα που έχετε μπροστά σας για να διεκπεραιώσετε όσα περισσότερα σημαντικά καθήκοντα μπορείτε. Είναι πιθανό να προκύψει κάποιο τηλεφώνημα ή κάποιο ιδιαίτερο γεγονός στο χώρο εργασίας σας. Η συναισθηματική σας αστάθεια ή η υπερευαισθησία σας μπορεί να δημιουργήσει ένταση στις σχέσεις σας με τα άτομα με τα οποία συναναστρέφεστε καθημερινά. Οι επαφές σας με άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία για την εξέλιξη των σημαντικών σας σχεδίων.

Αστρολόγος προβλέψεις 19/09 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα δυσκολευτείτε να επικοινωνήσετε με τις γυναίκες. Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να αναλάβετε μια δέσμευση με ένα άτομο στην οικογένειά σας που ζει ή εργάζεται σε άλλο μέρος. Η σχέση σας με τα άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων θα υποστεί μια αλλαγή. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να εκπληρώσετε τις προσδοκίες σας σχετικά με τη δουλειά ή την επιχείρησή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia