Αστρολόγος Προβλέψεις 19/10 Δευτέρα

zwdio-wroskopio-panselinos-aigokerws

Αστρολόγος Προβλέψεις 19/10 Δευτέρα

Αστρολόγος Τη Δευτέρα οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις θα είναι σίγουρα περισσότερες. Προετοιμαστείτε για σοβαρή δουλειά.

Η αρμονία στην καθημερινότητα και τις σχέσεις θα εξαρτηθεί εξ ολοκλήρου από εσάς.

Πολλοί ανησυχείτε για προβλήματα υγείας στο σπίτι συγγενών ή φίλων. Σκεφτείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Να προσφέρετε τη βοήθεια και τις συμβουλές σας, αλλά μην επιμείνετε. Εάν αισθάνεστε ότι κάποιος/α σας λέει ψέματα ή υποκρίνεται, μην αντιδράσετε υπερβολικά και μην θυμώνετε. Είναι σημάδι ότι πρέπει να απομακρύνετε αυτό το άτομο από τη ζωή σας.

Οι συγγενείς με δύστροπη ή ευερέθιστη φύση, σίγουρα θα «κάνουν μια προσπάθεια» να δημιουργήσουν ένταση και να χαλάσουν τη διάθεσή σας. Μην τους αφήσετε να νομίζουν ότι σας επηρεάζουν. Η Δευτέρα είναι ευνοϊκή μέρα για επιχειρήσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις.

prodosia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Την Δευτέρα θα έχετε πολλές δεσμεύσεις που σχετίζονται με χρήματα, πληρωμές ή διάφορα έγγραφα. Είναι μια απρόβλεπτη μέρα για εσάς, καθώς ενδέχεται να προκύψουν δυσκολίες ή θα έχετε επαφές με λάθος άτομα. Οι συγκρούσεις που θα προκύψουν, μπορεί να προκαλέσουν απρόβλεπτες ενέργειες με δυσάρεστες συνέπειες. Να ευχαριστήσετε το παιδί ή τον/την αγαπημένο/η σας με ένα απροσδόκητο δώρο.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα προσέξτε πού ξοδεύετε τα χρήματά σας. Θα λάβετε νέα που σχετίζονται με κάποιου είδους απώλειας ή άλλο δυσάρεστο συμβάν στη ζωή ανθρώπων που γνωρίζετε. Η σημερινή είναι δυσμενής μέρα για δικαστικές ή νομικές υποθέσεις, καθώς μπορεί να γίνουν προσπάθειες χειραγώγησης και χρήσης ψευδών πληροφοριών. Θα έχετε καλές εμπειρίες – αλλά γενικά η προσοχή σας θα είναι επικεντρωμένη σε προβλήματα και θα χάσετε τις μικρές χαρές της ζωής.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 17-19/10 Προτάσεις για γάμο – Εργασιακή εξέλιξη

zodia-astra-tarot

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Δευτέρα θα είναι γεμάτη συναντήσεις με ξεχωριστούς ανθρώπους. Η ερωτική σας σχέση θα απαιτήσει να λάβετε μια απόφαση ή να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας. Η σύγκρουση με κάποιο παιδί ή συγγενή μπορεί να σας προκαλέσει αδιαθεσία. Μια έκπληξη κατά κάποιο τρόπο θα σχετίζεται με χρήματα ή με ένα οικονομικό έγγραφο. Η σημερινή θα είναι ιδιαίτερα παραγωγική μέρα, ειδικά για τους άνδρες.

Αστρολόγος Προβλέψεις 19/10 Δευτέρα

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Δευτέρα είναι ευνοϊκή για να ταξιδέψετε. Πολλές εκπλήξεις μπορεί να σχετίζονται με ταξίδια ή με άτομα από διάφορα μέρη. Κάποια απροσδόκητα νέα μπορεί να ταράξουν κάποιους από εσάς – αλλά πρέπει να τα λάβετε ως προειδοποίηση για αλλαγή. Οι γυναίκες νεαρής ηλικίας θα έχουν περισσότερες οικογενειακές δεσμεύσεις, η εξέλιξη των οποίων θα συνεχιστεί τις επόμενες τρεις ημέρες. Οι γυναίκες άνω των 35 ετών να είναι προσεκτικές για απόπειρες κλοπής, απώλεια προσωπικών αντικειμένων ή περιέργεια άλλων σχετικά με πληροφορίες στο τηλέφωνο ή τον υπολογιστή τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65