Αστρολόγος προβλέψεις 19/10 Παρασκευή

imerisies-14314

Αστρολόγος προβλέψεις 19/10 Παρασκευή

Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Από τον Σκορπιό που βρίσκεται ανάδρομη, ανασκαλεύει και αποκαλύπτει κίνητρα θαμμένα βαθιά κάτω από την επιφάνεια. Η Αφροδίτη θα γυρίσει σε ορθή πορεία μέσα στον Ζυγό στις 16 Νοεμβρίου, τη στιγμή που θα γυρίζει ανάδρομος ο Ερμής στον Τοξότη.

Ασχολείστε με πολλά και μαθαίνετε περισσότερα στο μεταξύ. Συνεχίστε έτσι, κάνοντας τις απαραίτητες ρυθμίσεις καθ’ οδόν. Να ξέρετε ότι όσο η Αφροδίτη είναι ανάδρομη, δεν είναι κατάλληλη εποχή για αισθητικές αλλαγές και επεμβάσεις!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, όπου θα κάνει μια ευνοϊκή συνάντηση με τον Ήλιο από τον Ζυγό. Μετά θα πέσει σε κενό πορείας, πριν περάσει στους Ιχθύες. Τα κενά πορείας της Σελήνης ενδείκνυνται για προσωπικές ενασχολήσεις και για διορθώσεις. Από τους Ιχθύες, το φεγγάρι θα ευνοήσει λίγη ανεμελιά αλλά και πράξεις από καλοσύνη και ευγένεια. Θα κάνει καλό σε όλους ένα μικρό διάλειμμα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Παρασκευή θα φέρει νέες ή απροσδόκητες ευκαιρίες για την εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων ή υποχρεώσεων. Πολλοί από εσάς θα έχουν οφέλη ή επιτυχία σε οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με ανθρώπους που γεννήθηκαν στα ζώδια των Ιχθύων, του Σκορπιού ή του Καρκίνου. Οι σχέσεις ανάμεσα σε πατέρες και κόρες θα δοκιμαστούν.

Αστρολόγος προβλέψεις

Οι γυναίκες άνω των 35 ετών θα πρέπει να πάρουν μια σημαντική απόφαση που αφορά τα προσωπικά τους αντικείμενα, περιουσιακά στοιχεία, χρήματα ή άλλα. Στην ερωτική σας ζωή, ένα μυστικό ή κάτι μονόπλευρο μπορεί να προκαλέσει μια δυσάρεστη διαμάχη ή καχυποψία.

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, την Παρασκευή θα έχετε χρόνο για να συναντήσετε και να επικοινωνήσετε με τους φίλους ή τους γνωστούς σας, κυρίως τους άντρες. Η σχέση σας με άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων θα είναι σημαντική για εσάς. Τα νεαρά άτομα που ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια μπορεί να δημιουργήσουν μια νέα φιλική ή ερωτική σχέση.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα, να περιμένετε σημαντικά νέα ή κάποιο σημαντικό τηλεφώνημα. Μπορεί να προκύψει κάποιο πρόβλημα με ένα μικρό χρηματικό ποσό, αλλά σε γενικές γραμμές η κατάσταση θα είναι δυσάρεστη για εσάς. Σήμερα να είστε προσεκτικοί με τα χρήματα.

chartomanteia-44

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η Παρασκευή θα είναι μια συναισθηματικά πολύπλοκη και απρόβλεπτη ημέρα. Κάποια απροσδόκητα (μερικές φορές δυσάρεστα) γεγονότα θα σχετίζονται με ένα παιδί ή ένα άτομο νεαρής ηλικίας. Η σχέση σας με τους ανθρώπους που γεννήθηκαν στα ζώδια του Αιγόκερω, της Παρθένου και του Ταύρου, θα είναι περίπλοκη και προβληματική. Η ημέρα υποδεικνύει μια αλλαγή για την οποία μπορεί να βρεθείτε απροετοίμαστοι.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα αντιμετωπίσετε μεγαλύτερες εντάσεις στο σπίτι σας λόγω διαφόρων συγκρούσεων (μερικές φορές για ασήμαντα πράγματα). Τα βασικά σας σχέδια για αυτήν την ημέρα θα έχουν μια σχέση με το σπίτι σας ή άλλη ιδιοκτησία που έχετε στην κατοχή σας. Να είστε ανεκτικοί, διπλωματικοί και υπομονετικοί στις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia