Αστρολόγος προβλέψεις 19/12 Πέμπτη

9858-fire-dance-1680×1050-digital-art-wallpaper

Αστρολόγος προβλέψεις 19/12 Πέμπτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της εύνοιας είναι στον Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει για άλλους 12 μήνες. Λαμβάνετε όλα τα στοιχεία για το «σύστημα» και πώς αυτό λειτουργεί. Μαθαίνετε όσα χρειάζονται, για να είστε πιο αποδοτικοί στη ζωή σας γενικότερα. Οικοδομείτε το δικό σας στιβαρό σύστημα για το μέλλον!

Η μέρα ανοίγει με τη Σελήνη να προωθείται στον Ζυγό. Τα πάντα αφορούν την αγάπη, την αρμονία, την ισορροπία και τη συνεργασία. Αν δεν υπάρχουν στο περιβάλλον σας, θα τα εντάξετε!

Η Αφροδίτη πατά στην τελευταία μοίρα του Αιγόκερω. Από τα εδάφη του αποκάλυψε τους ενδεδειγμένους τρόπους δράσης, εξωτερικά και εκ των έσω. Πλέον η Αφροδίτη μειώνει τους ρυθμούς της, για να περάσει μέχρι αύριο στον Υδροχόο. Μετά θα είστε και πάλι σε θέση να σημειώσετε πρόοδο!

zodia-taro-45

Διαβαστε  2020 Οι πιο τυχερές ημέρες για κάθε ζώδιο 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Πέμπτη θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε περισσότερο την εμπειρία και το μυαλό για να διεκπεραιώσετε τα καθημερινά σας καθήκοντα. Σήμερα δεν χρειάζεται να μιλάτε πολύ, προκειμένου να μην πείτε κάτι περιττό. Ανεξάρτητα από το πώς θα εξελιχθεί η μέρα, να έχετε πίστη σε ό,τι συμβαίνει (τόσο καλό όσο και κακό). Η κακοδιαθεσία θα εξελιχθεί εις βάρος σας, ειδικά αν αρχίσετε να κατηγορείτε άλλους για τα προβλήματα ή τις δυσκολίες σας. Η μέρα θα είναι απρόβλεπτη, σε σχέση με μια απάτη ή κλοπή.

Αστρολόγος προβλέψεις 19/12 Πέμπτη

Σήμερα, ένας άντρας στο ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου μπορεί να έχει θετική επίδραση στις πράξεις σας. Ενδέχεται να εκπλαγείτε ή να μπερδευτείτε από μια συνομιλία ή νέα, που θα αφορούν μια γυναίκα που ζει σε άλλο σπίτι ή σε άλλο μέρος. Σήμερα μην βιαστείτε να χαρείτε για κάποια χρήματα που περιμένετε να λάβετε ή που σας έχουν υποσχεθεί. Περιμένετε πρώτα να οριστικοποιηθεί ότι θα τα λάβετε. Θα υπάρξουν εξελίξεις στις σχέσεις σας, με άτομα στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη. Η μέρα είναι ευνοϊκή για μετακινήσεις – ή για έναν συγκεκριμένο σκοπό που πρέπει να υλοποιηθεί πρέπει να γίνει σήμερα.

taro-zodia-76

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η Πέμπτη είναι ευνοϊκή για την ερωτική σας ζωή και την επικοινωνία με έναν/μία σύντροφο που ζει σε άλλη πόλη ή χώρα. Θα ήταν καλή ιδέα να ακούσετε περισσότερες συμβουλές ή να χρησιμοποιήσετε τις εμπειρίες ζωής, γυναικών από τον κύκλο των συγγενών ή φίλων σας. Σε γενικές γραμμές, η μέρα υποδεικνύει την εκπλήρωση των σχεδίων ή των προσδοκιών σας… Αρκεί να μην χάσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας και να αποφύγετε επικίνδυνες καταστάσεις.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Την Πέμπτη θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί στις ενέργειές σας. Αποφύγετε βιαστικές αντιδράσεις ή αποφάσεις, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο είναι να ελέγξετε τα συναισθήματά σας. Πολλά μπορείτε να πετύχετε σήμερα. Αρκεί να γνωρίζετε τη σημασία των ενεργειών που πρέπει να κάνετε και δεν διασκορπίσετε τα συναισθήματα και το χρόνο σας. Η σημερινή είναι σημαντική μέρα για εκπλήρωση διαφόρων οικογενειακών καθηκόντων και για συγκεντρώσεις με συγγενείς.

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα είστε ευάλωτοι σε διάφορες ανησυχίες και φόβους για το μέλλον σας, που θα πρέπει να αποβάλλετε το συντομότερο. Η κατάσταση της υγείας σας είναι ήδη ασταθής, οπότε μην καταβάλλεστε με αρνητικά συναισθήματα. Σήμερα θα έχετε μια σημαντική συζήτηση ή εργασία που θα πρέπει να εκτελέσετε. Θα σχετίζεται με κάποιο άτομο στο ζώδιο των Διδύμων, του Υδροχόου ή του Ζυγού.

Αστρολόγος προβλέψεις 19/12 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Πέμπτη θα πρέπει να είστε πιο αποφασισμένοι να ολοκληρώσετε τα καθήκοντά σας ή να επιλύσετε οικονομικά προβλήματα. Σε καμία περίπτωση μην καθυστερήσετε αυτά τα πράγματα, ειδικά αν η εξέλιξη τους εξαρτάται από εσάς. Οι φιλικές σας σχέσεις μπορεί να δοκιμαστούν, αν κάποιος προσπαθήσει να τις χρησιμοποιήσει για προσωπικό του όφελος χωρίς να υπολογίσει τις επιθυμίες ή τις ικανότητες των άλλων. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει έναν χωρισμό, από ένα άτομο του οποίου η αποστολή στη ζωή σας έχει τελειώσει.

Διαβαστε  2020 Οι πιο τυχερές ημέρες για κάθε ζώδιο 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9