Αστρολόγος προβλέψεις 19/12 Τετάρτη

zwdia-imerisies-22-7-14

Αστρολόγος προβλέψεις 19/12 Τετάρτη

Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Από τον Τοξότη που βρίσκεται ο αγγελιαφόρος πλανήτης, σας γεμίζει όλους αισιόδοξες σκέψεις!

Η Σελήνη διασχίζει τον Ταύρο σήμερα. Αυτή η θέση της ενισχύει την καλή διάθεση και σας βοηθά να φροντίζετε όσα και όσους νοιάζεστε.

Αξιοποιήστε την αίσια ατμόσφαιρα, κάνοντας όσα πρέπει για να διατηρήσετε την θετική οπτική σας. Να φροντίζετε και να εκτιμάτε όσα έχετε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα Τετάρτη, θα επικεντρωθείτε σε δεσμεύσεις που εκκρεμούν ή σε υποσχέσεις που σχετίζονται με ένα παιδί ή με νεαρά άτομα. Θα είστε σε θέση να χαρείτε τόσο για τον εαυτό σας όσο και για εκείνους.

Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για να δείτε συμφωνίες ή λύσεις που αρχικά σας προξένησαν άγχος και πανικό. Ωστόσο, στην προσωπική σας ζωή, μπορεί να εκπλαγείτε όταν ανακαλύψετε ένα ψέμα ή ένα μυστικό που σχετίζεται με κάποιον που είναι σημαντικός για εσάς. Η παρέμβαση ενός άντρα στην ερωτική σας ζωή μπορεί να δώσει αφορμές για ίντριγκες, κακόβουλα σχόλια και κουτσομπολιά.

zodia-zwdia-9988

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η Τετάρτη θα είναι από πολλές απόψεις μια παραγωγική και επιτυχημένη ημέρα. Μη δίνετε ιδιαίτερη προσοχή σε ενέργειες και συνομιλίες με μια γυναίκα που πιθανότατα δεν ζει μαζί σας. Όλοι θα θέλουν να τραβήξουν την προσοχή σας χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα έχετε αρκετά οικιακά καθήκοντα και δεσμεύσεις, γι ‘αυτό μην χάνετε χρόνο σε μικροπράγματα. Θα χρειαστεί να περάσετε χρόνο με φίλους ή γείτονες, και θα διασκεδάσετε μαζί τους. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για αγορές, για να πάρετε ή να δώσετε δώρα, αντικείμενα και άλλα.

zodia-zvdia-75

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα να είστε πιο προσεκτικοί στην επικοινωνία με ανθρώπους που έχουν ένα δύσκολο ή εκρηκτικό χαρακτήρα. Η οικογένεια σας και οι οικογενειακές δεσμεύσεις θα πρέπει να είναι προτεραιότητά σας, πόσο μάλλον αφού κάποιες από αυτές δεν έχουν πολύ χρόνο για να ολοκληρωθούν. Σήμερα, πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να μείνετε μακριά από προβλήματα και δυσάρεστους ανθρώπους.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα αναζητήσετε την συντροφιά ατόμων νεαρής ηλικίας ή θα συνεργαστείτε μαζί τους. Η Τετάρτη θα είναι μια καλή μέρα για την εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων και τη λήψη σημαντικών πληροφοριών σχετικά με τα μελλοντικά σας κέρδη και έξοδα. Οι συγκρούσεις που θα προκύψουν σήμερα θα προκληθούν από την έλλειψη υπομονής ή την γκρίνια κάποιου ατόμου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia