Αστρολόγος προβλέψεις 20/04 Δευτέρα

1631951336_6500_3dwallpapers92

Αστρολόγος προβλέψεις 20/04 Δευτέρα

Αστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Έχοντας περάσει στον Κριό τη νύχτα, τον μπροστάρη του ζωδιακού κύκλου, είναι καιρός να πάρετε τον έλεγχο. Οι καλύτερες προϋποθέσεις για να ξεκινήσετε την καινούργια εβδομάδα!

Ο Άρης βρίσκεται στον Υδροχόο και προάγει την ανθρωπιστική έγνοια. Ο Άρης ενεργοποιεί τις φιλίες και τις επαφές σας. Στον Υδροχόο κατοικεί και ο Κρόνος. Εκεί θα διαμείνει μέχρι την 1η Ιουλίου. Στο μεταξύ, ο Άρης σας βοηθά να κάνετε επιπλέον επαφές για όσα έπονται!

Ο Ήλιος βρίσκεται στον Ταύρο. Από εκεί θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο, μια όψη που σας προκαλεί να συντονιστείτε με το ρεύμα των συγκυριών. Ο Ήλιος θα συναντήσει και τον Ουρανό στις 25 του μήνα. Πρέπει να παραμείνετε ευέλικτοι και σε επαγρύπνηση, για να διατηρήσετε τις θέσεις και τα «εδάφη» σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τη Δευτέρα μπορείτε να ξεκινήσετε να εφαρμόζετε τα τολμηρά σχέδια που έχετε αναπτύξει τις τελευταίες ημέρες. Σίγουρα θα χρειαστείτε περισσότερη θέληση και φιλοδοξία για να τα πετύχετε, αφού τίποτα δεν θα σας χαριστεί. Ένα κορίτσι ή μια νέα γυναίκα της οικογένειάς σας θα μοιραστεί τις προσωπικές της αποτυχίες, δυσκολίες ή άλλα ζητήματα και θα απαιτήσει την προσοχή σας. Η μέρα φέρνει νέα σχετικά με μια απροσδόκητη ή ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 19-21/04 Ερωτευμένοι πάλι – Νέος έρωτας

prodosiaΤη Δευτέρα θα εξετάσετε την πιθανότητα να αυξήσετε το εισόδημά σας με κάποιο τρόπο ή να διατηρήσετε όσα έχετε επιτύχει μέχρι τώρα. Είναι πιθανό να εξετάσετε διαφορετικές επιλογές για την επένδυση των χρημάτων σας, αλλά θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις αποφάσεις σας. Η μέρα ενδείκνυται για τη δημόσια ή επαγγελματική έκφραση των νεαρών γυναικών. Αποφύγετε να ξεκαθαρίσετε τη σχέση σας με κάποιο άτομο, που ήταν η ρίζα των προβλημάτων σας τις τελευταίες μια-δυο εβδομάδες. Μια σύγκρουση μεταξύ σας μπορεί να οδηγήσει σε χωρισμό.

Αστρολόγος προβλέψεις 20/04 Δευτέρα

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για μικρές βελτιώσεις στο σπίτι σας. Αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις ή συνομιλίες τη Δευτέρα. Πιθανότατα θα ενεργείτε υπό την επήρεια των συναισθημάτων σας και μπορεί να προκαλέσετε σύγχυση ή χάος στη ζωή σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα κάνετε μια συζήτηση για οικονομικά θέματα στην οικογένειά σας. Θα προγραμματίσετε και θα συζητήσετε για τις εργασίες των επόμενων ημερών ή και εβδομάδων. Η μέρα υποδεικνύει νέα σχετικά με μια εγκυμοσύνη ή τη γέννηση ενός μωρού.

taro-6-9

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Τη Δευτέρα η προσοχή σας θα επικεντρωθεί σε ένα συμβάν στη ζωή ενός συγγενή ή φίλου. Σήμερα μείνετε μακριά από ανθρώπους που προσπαθούν να επιτύχουν τους στόχους τους με πονηριά και απάτες. Τη Δευτέρα θα λάβετε ένα τηλεφώνημα που θα σας χαροποιήσει.

Αστρολόγος προβλέψεις 20/04 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Τη Δευτέρα θα προκύψει μια απροσδόκητη ιδέα, που θα δημιουργήσει αισιόδοξη διάθεση στο σπίτι σας ή θα επιλύσει ένα σημαντικό οικιακό πρόβλημα. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για να συζητήσετε θέματα που σχετίζονται με ένα έγγραφο ή γραφειοκρατικές διατυπώσεις. Η Δευτέρα θα είναι μια επιτυχημένη μέρα για όσους από εσάς έχουν μια διαδικτυακή επιχείρηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22